Egy autóhifi nem attól jó, hogy minden jó nagy benne, és jó hangosan üvölt.
Ha gondolod, be tudlak ültetni egy olyan autóba, amiben 1 db BM Labs 16-os szett van, 1 db 25-ös!!!!!!! Nakamichi subbal, egy 22L-es zárt ládában. Az egészet 3 db uDimension erölködő hajtja, aktív rendszerben.
Ha mindenképpen ragazkodsz a codhoz megnézetem, de szerintem fehér és kész. A multkorit sima fehérrel fújtam le.:-((( Ugyis mindig koszos, nem igen üt el a szín. Sajnos még mindig nem vagyok otthon, és most úgy nézki hogy talán pénteken találok csak haza.
Holnap estére azért kideritem. Oké?
Bocs, de most lefejeltem már a billt. így megyek hunyni.:-((((
Fekete Octavia II Kombi, sötétítve. Az autó sokáig a 4. sor legelején állt. (pont ahol fordulni lehetett DAS sátonál) Vert is a víz ki fogja legyalulni az elejét. Megúsztuk.
Egyébként nem anyáztam le senkit, nem hívtam fel magamra a figyelmet, így nem hiszem hogy emlékeznél rám.
Sziasztok. Tudja valaki, hogy hogy lehet leszedni az emblémákat a motorháztetöröl és a csomagtértetöröl? Patental vannak azok rögzitve és kilehet pattintani? Esetleg a pontos méreteit tudja valaki? köszi
Sajna a " mocskos anyagiak " miatt. Meg azért, mert az 50%-os fékbetéteket is már cserélni akarják !!!
(Máshol, ahol normális szakik dolgoznak, miért mondja a fékbetétre, -ismerve az eddigi futást,-hogy még kb. ugyanennnyi van benne...??? , ne dobjuk ki.)
Ne feledd, hogy a reflex láda az erősítőn keresztül a gyári fejegység hangszóró kimenetéről kapja a jelet (ebben a kialakításban). Ennek a megoldásnak meg van az az előnye, hogy a fejegység hangszínszabályzóján keresztűl tudom vezérelni a reflex láda mélyhang kibocsátását, míg a hangerő gombbal a hangerejét. Alapból a bass a fejegységen nekem nullán vagy -1,-2 áll. Úgy szól szépen.
Pont neked válaszoltam nemrég /4539hsz/, hogy húszas kell. Megmondom őszintén, szerintem a 16.5-es előre nem jó választás. Annak idején én is ilyet tetettem bele, majd még a műhelyben kivetettem és kicseréltettem a nagyobbra. Ég és föld! A gyári vacak húszas jobban szólt, mint a berakott 16.5-es! Ki fog lyukadni a hangképed. Hátrulról bömböl a mély (ne feledd, ahogy írod: reflex!!!!), előről csipog a magas és alig szól a mélyközép.
A válasz egyszerű: miután lebontottuk a kárpitot szembesültünk azzal, hogy 20cm-es a gyári kialakítás. Pedig próbáltam vásárlás előtt utánajárni, olvani. Mindhiába, mindenki 16,5cm-ről beszélt.
Magam részéről nagyon lelkesen indultam neki a talinak. Biztos olvastad előző hozzászólásaimból, hogy most gumi vagy csapágy gondokkal küzködök. (Jövő hét elején a végére járok) Szóval reggel 4.50-kor keltem és még tettem egy gyenge kisérletet a probléma felszámolására, sikertelenül. A korai kelés viszont jó volt arra, hogy az előkelő 4. sorszámot kaptam az érkezés helyszínén.
Minden tiszteletem ckerti cartársnak a szervezésért (ezúton is köszönet neki), de mikor kiderült, hogy a kobetuning nem lesz a helyszínen, egy világ omlott össze bennem. Pedig mailban még meg is beszéltem velük mit szerettem volna, nem jött össze. Ha a hegy nem megy Mohamedhez, akkor ..... én megyek Pestre.
Hifi:
A rendszert meglévő dolgokból és újan beszerzett alkatrészekből építettem ki.
Meglévők:
-Mac audio Fire D:30 reflexláda
-Mac audio Z2100 2csatornás erősítő (hídba kötve csak a mélyláda meghajtására)
-Hátsó ajtóba Mac audio DVD 16.2 koaxiális hangszóró(kifutott széria) lényag az, hogy 16,5cm-es beépítő kerettel.
-Mac audio Mobil T19, na ez az ami szart se ér.(szerintem a gyári csipogó is sokkal jobb)
-Dietz jelszint átalakító. (A hátsó hangszóró kimenetet felhasználva az erősítő
- UTP 1,2GHz kábel az egész rendszerben. (gyári kábelek mellőzve)
-WBT ezüst tartalmú forrasztó ón.
Egyébként az első ajtókban gyárilag 20cm-es hangszórók vannak, ez nekem is csak utólag derült ki, kerettel beépítettük a 16,5cm-es Hertz hangszórót.
Meghajtás: Könyöklőből AUX csatlakozón keresztül (nekem) 80Gb iPOD-on keresztül. Nem a fülhallgató kivezetésen keresztül, hanem az alján található dokkolón kersztül. Spec. kábel (dokkoló-3,5mm jack) www.ziplinq.hu
A végeredmény? Figyelembe véve a rendszer korlátait és hiányosságait, bárkinek meg merném mutatni.
Nem, nem. Figyelmetlen voltam. :o) Csak azt néztem, hogy 120 e km-nél csere, ami összejöhet úgy is, hogy 60 e-nél az 1. csere, 120 e-nél a 2.. Merthogy a miénkben is csak 60 e km van, de 6 éves, úgyhogy ideje lenne kicserélni. Tehát a kor miatt nem tolódik, hanem előrejön a csere.