Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Én is a folyamatos bőség zavarával küzdök, de inkább sok legyen, mint kevés.:) Annyi helyzeti/szokásbeli előnyöm van, hogy én simán nézek több sorozatot párhuzamosan napi 1-2 részenként.
A Gengszterkorzó nálam stabil 10/8, azért nem több, mert egy hangyányi didaktikusságot, modorosságot érzek benne a saját ízlésem szerint, viszont simán tudom hetente egy részenként nézni. A Homeland már szenvedősebb, ott mindig nagyon várom a következőt, idegesít a heti_egy dózis.:)
A Boss is fel van írva. Nálam az a helyzet, hogy tényleg csak pár hónapja nézek sorozatokat, viszont teljesen beszippantott ez a világ. A korábbi Twin Peaks után csak a The Killing, Broen, Boardwalk Empire, Breaking Bad "volt meg", így aztán tudod, hogy mekkora lemaradást kell behozni.
Most a Rubicon következik, aztán majd valamelyik másik a rengeteg felírt közül (ezt a topicot azóta teljesen átnyálaztam, meg amúgy is nézelődtem, úgyhogy tényleg a bőség zavarában vagyok).
Ebben a levezetésben van valami. Ténjyleg jobb egyben nézni. Nekm a Breaking Bad azonnal ütött, én a Dexterrel jártam úgy, hogy kellett 2-3 rész, mire a feeling elkapott, azóta nagy élvezettel nézem, msot tartok a 2. évad közepén (ez jelzi azt is, hogy bár én sorozatos vagyok, vannak kihagyásaim, a Dextert pl. amiatt kezdtem el, hogy sokan voltak jó véleménnyel róla olyanok, akikkel más sorozatoknál ízlésazonosságot tapasztaltam).
Nekem most a Boss a legújabb döbbenet, a Pilot akkorát szólt, hogy hihetetlen, de a másik topikban már áradoztam róla eleget.:)
Nem tudom, nekem a Breaking Bad, The Killing, Boardwalk is csak a 2-4.rész környékén ütött be igazán. Én megvárom, amíg a komplett sorozat elérhető lesz, képtelen vagyok úgy nézni sorozatot, hogy 1 hetet kell várnom a következő részre és/vagy párhuzamosan nézni mással. Elkezdem, és akkor az pörög.
A Breaking Bad után nekem most a Rubicon fog következni. A Boardwalk 3.évad bár nagyon csábító, de megvárom, amíg kompletten nézhető. Szerencsére/sajnos én csak pár hónapja vagyok sorozatfüggő, így jelentős lemaradást kell ledolgoznom, van mivel kitölteni az időmet :)
Huh.... Kicsit tartottam attól, hogy a negyedik évad történései után ellaposodhat a sztori, meg hogy egyáltalán mi lesz, de ez a 8 rész rendesen odavágott. Nagyon tetszett a történet felépítése, a finálé is, az itt-ott elejtett dolgok, amelyek megágyaznak az egész befejezésének, ugyanakkor semmi sem egyértelmű, lehet agyalni rengeteg dolgon. Bár sejthetjük, hogy miről fog szólni az utolsó 8 rész, rengeteg a nyitott kérdés, meg egyáltalán.
Ez egy tökéletes sorozat, és biztos vagyok benne, hogy ehhez méltó lesz az 5/2.
A port szerint éjjel 1-kor ismétlik majd mindig, de szerintem az AXN playeren meg lehet nézni utólag is a részeket, én más sorozatokból néztem így epizódokat.:)
Hurrá! Kedd késő esténként fogják nyomatni, ismétléseket sajnos egyelőre nem látok, de nem baj, mert így fellelhető lesz itt-ott úgyis. Valóban nincs magyar felirat hozzá egyébként.
Riadó! Indul a The killing, az eredeti skandináv ma este 10-kor az AXN-en, én eddig nem találtam feliratot hozzá, az amerikai 10/10-es volt nálam, úgyhogy most szórom az infót mindenhová a hasonló ínyenceknek.:)
Jó kis rész volt, Ricknek nem nagyon kellett a szövekönyvvel bajlódnia. :)
Ez a Michonne csaj, csak engem idegesít ennyire? Lehet, hogy a képregényben nagyon cool ez a karakter, de ettől a "színésznőtől" frászt kapok. Újabb Lori van születőben.
Homeland s02e07 - keverik a kártyákat rendesen. bár újra beleerőltetik a románc szálat, ami egyre inkább irritál, főként a S01-ben történtek után, de hát tudjuk a szerelem vak, azonban kezdenek a dolgok elszabadulni és ez jót tesz a többszinten működő történetnek:)