Ezzel a csapattal még nem is. Kérdés lesz-e még változás a keretben, vagy marad ez. Hendlein is eldönthetné mit is akar - nyílván amíg sérült jóformán semmit, de a nyarát talán olyan dolgokkal is tölthette volna, aminek köze van a kosárlabdához (NBA Live '09 nem ér!:) Mezőnyposzttal nem lenne gond, de centerben ez most így necces (most is ugye klasszikus 4-5-ös, aki játszik van épp 1. Panta:) És kitudja, hogy a bajnokságban mikor lesz ilyen, hogy Benő és Roland is sérült lesz... Kell még egy légiós ide. Annál szerintem jobbak leszünk, mint tavaly - mondjuk ez önmagában még nem nagy dicsőség :)
Szerintem a 8-nak a közelében se tudunk lenni... És nagyon úgy néz ki,hogy az nyeri a bajnokságot akinek az edzője netán az ügyvezetője játékvezetőként több játékost tud kipontozni az ellenfélből hazai pályán. Különben olyan pletykák is terjengenek,hogy minimálbérért a Valovics lett az Albacomp,a Bodnár pedig a Paks másodedzője így ők jogosultak lesznek vezetni a hazai meccseiket úgy ahogy eddig is tették. :o)
Achilles-ín sérülése van úgy tudom. Hofi eddig főnyeremény, csak neki is vigyáznia kell, mert a térde nem 100%-os, bár ismerjük Árpi atyánk keze munkáját, de azért még is:)
Természetesen amíg Hendlein nem épül fel (tul.képpen mi is a sérülése?) és nem nyeri vissza erőnlétét és formáját, addig Hofi legyen helyette a kezdő. Ő is jó kiegészítő ember igazolásnak tűnik, de majd meglátjuk idővel, el szólni nem semmiképpen nem akarom.
Én nem azt mondtam, hogy 8ba fogunk jutni, hanem azt, hogy képesnek tartomezt a csapatot arra, hogy a 8ért küzdjön, ami nálam azt jelenti, hogy az alapszakaszban minél tovább legyen meg az esélyünk arra, hogy 8ba juthassunk, de lehet, hogy a végén, csak alapszakasz 9.ek vagy 10.ek leszünk.
De a 8- hoz nagyon sok szerencse is kellene, mert messze van. Az is jó lenne már, ha hazai pályán mindenkinek igen kemény diók lennénk, és még bravúrt is tudnánk hozni a kötelezők mellett. Idegenben meg nem veszítenénk el a tartásunkat sehol. Egy biztos bentmaradás, jó meccs ÉLMÉNYEKKEL :) , és mondjuk 9. hely, pénzügyi összeomlás nélkül. Ezt most aláírnám.
Hát a 8- at azt nem tudom, csak remélem, mint mindig. De végülis egy jól összerakott csapat az utóbbi években bármeddig eljuthatott, igazi klasszis légiós nélkül is. Az viszont biztos, hogy az alábbi csapat nem a tavaly megszokott vergődést mutatná be.
Az általad vázolt csapat tényleg bíztató, főleg mert egész használható lenne így a pad. A többi csapat végleges keretének függvényében ez a csapat simán küzdhet a 8ért. Remélem pénzügyileg leszünk annyira stabilak, hogy idény közben senki ne menjen el.
Milyen posztra is szeretnénk még légióst? A szokásos 4-5- esre? Welton remélem megtartja a bajnokikra is a tudását, amit eddig pontban legalábbis mutat az nagyon ígéretes. Csapatjátékos? Mondjátok, hogy az eddigiek alapján nem önző játékos, aki látta, ugye? Marciulionissal újra érkezett egy vezér hozzánk, ez nagyon sokat fog majd számítani. Remélem marad tavasszal is majd, és nem hullunk szét csapatilag.
Marciulionis - Vojvoda - Welton - Hendlein - légiós
2008.10.02. 17:40:04 Nehezen nyert a bajnok a kaposváriak ellen
Csak az utolsó percekben tudta a maga javára fordítani az V. PVSK kupa első mérkőzését a bajnok Falco a Kaposvári KK ellen. V. PVSK Kupa Előkészületi Férfi Kosárlabdatorna, első nap: Kaposvári KK-Falco Szova KC 84-91 (20-21, 19-21, 32-25, 13-24) Pécs Lauber Dezső Városi Sportcsarnok, 100 néző. Vezette: Király, Kiss L., Páli. Kaposvári KK: Marciulionis (12/6), Vojvoda (14/3), Welton (27/6), Hoffmann (11/3), Panta (7/3). Csere: Kiss K. (8/3), Csirke (5). Vezetőedző: Dzunics Braniszlav. Edző: Fekete Ádám. Falco-SZOVA KC: Kálmán (14/3), Hudson (22/6), Csirics (11/3), Perincsics (14/3), Horváth Z. (20/6). Csere: Vrsaljko (8), Pankár (-), Lakatos (2), Vida (-). Vezetőedző: Szrecsko Szekulovics. Kipontozódott: Kálmán (39.). A három napos torna első összecsapásán a bajnok Falco Szova KC együttesével mérkőzött a Kaposvári KK csapata. A sérült Orosz Lászlót és Hendlein Rolandot nélkülöző somogyiak bátran rajtoltak és tartották a lépést vasi ellenfelükkel. A pontgyártásban Welton és Vojvoda jeleskedett. A második negyed végén az amerikai légiós két büntetője állította be a 39-42-es eredményt. Marciulionis duplájával 60-58-nál már vezetett a KKK, amely a Falco védelmi hibáit kihasználva 71-67-el zárta a negyedet. A több cserelehetőséggel bíró bajnok végül Hudson révén fordítani tudott.
A végeredmény KKK-Falco 84-91 Semmivel sem voltunk rosszabbak, csak kevesen voltunk.Orosz és Hendlein nagyon hiányzott, nem nagyon volt cserénk.Lesz ez még jobb is. Képek a delfinek-galériában.
Csak annyi a problem, hogy most úgy tűnik csak a péntek lesz jó, és az is roham léptékben, mert 16h30- ra még a szemészetre kell mennem vizsgálatra. :(
A péntekiben én is benne lennék, még meglátjuk hogyan megyünk:) Rákérdezek Pacey olvtársnál is, hogy mikor ér rá, és akkor kocsi is megoldható lenne vmilyen árukapcsolással :)