Múltkor beszélgettem lapippal, és nem tűnt túl lelkesnek a következő szezonbeli szurkerolásukat illetően, úgyhogy még az is megeshet, hogy nem találunk ott senkit januárban. Erre persze kicsi az esély, meg amúgy is úgy üt a buli, ha van kinek leordítani a fejét :).
Jencit addig is fogd keményen, és gyere 22-én az első meccsre! Vagy jövő héten Fvárra, mert még ott is felkészülünk :).
Jössz témiklós felől a busszal, vagy kilóhússzal, négysávos játékos, külső sávba igazodol, MOL kút előtt veszett tempóban jobbra le, kettesbe be, nagy gázzal el. Erős ívű balkanyar rögtön, majd kb két km múlva Szolnok tábla (világításkapcsoló le), és további 1 km megtétele után jönni fog szembe egy körforgalom, nagy sebességgel. Abba be, első kijáratnál ki, háromszáz méter múlva balra soroló sávba be, a híd előtt. Na, az ott a liget.
De ha nem megy, hívjál fel szt' elküldelek Ceglédre a gányba, ott is lesz valami területi focifelkészülési :).
Nem is olyan rossz a sorsolásunk. Az összes komoly idegenbeli meccsünk hétvégén van, szombaton, vagyis mehetünk pajzánkodni. Egyedül a paksi van szerdán, de az ugye ki a rákot érdekel. Január 14-ét tudnám előszeretettel a figyelmetekbe ajánlani :))).
Van az a vicc, hogy : a faluba (nevezzük most székesfehérfalunak:)) ) mutatványosok érkeznek. Felpezsdül az élet, az emberek kitódulnak a házaikból és az előadókat csodálják. A legnagyobb sikert az az atrakció aratja, mikoris az egyik mutatványos bekapja a malac faszát, így felemeli, majd amikor lerakja grammra pontosan megmondja a súlyát. Ezt a műveletet megismétli hibátlanul vagy háromszor, a falusiak nagy ámulatára. Pista bácsi szól is a fiának:-Józsika szaladj haza, szólj anyádnak, ezt neki is látnia kell! Negyed óra szalad vissza Józsika: - Anya most nem tud jönni, nem ér rá, épp a postás súlyát méri...:))
Ez csak azért jutott eszembe, hogy remélem nem vécsé mérte az új orosz súlyát, pependre talán pontosabb...:))
te mit szivárgotacc itten, igy nem lesz a meglepetés ereje, hogy az 1. fordulóba mikor megjelenik a pályán, a Körmend játékosok meglátván Őt, remegő lábbal fussanak hazáig... :) látod már vécsé is tőled veszi az infót :)))
Erdekes, Kecskemeten nem volt vele semmi problema ebbol a szempontbol. Tobszor is talalkoztam vele a varaosban es mindig minden nagyon jo volt neki. Lehet egy kicsit elszaladt vele a csiko. Vagy csak Szolnok az, ami kihozza az emberbol a depressziot... :))). Willie
Majd hosszú böjt után ismét kaptunk egy szurkolóbuszt.Illetve busznak nehezen volt nevezhető az a csotrogány amit küldtek.Fénykorában is szerintem a tsz és a hagymaföld között járhatott.Pelikán előtt kérdeztük a sofőrt Ezzel megyünk Paksra? Majd a sofőr kaján vigyor kiséretében ezzel hát. Szerencsésen el is jutottunk vele első megállónkig:Tószeg Csücsök csárda. A nagy D akkor ült ki a kis csapat arcára,amikor szólt a sofőr ugyan toljuk már be a buszt mert nem indul.Képzelhetitek 30-40 pirosfekete nekirugaszkodik. Ezután már nemnagyon akartunk megállni,asszem 1xvagy2x ahogy a szükség megkívánta.:-)Buszunknak 80km/h volt a végsebessége,kicsit késtünk. Meccsen kikaptunk,majd Tiszavárkony után végleg megálltunk. A rohadék nemtudott egy kocsmánál lerohadni. Az út mellett tábortűz,másfél óra múlva uj busz. Csodálatos túra volt,ki vett részt rajta?
Ha jól tudom már publikus, hogy az orosz válogatott Igor Kurashov-ot akarjuk leigazolni... A faszi állítólag akkora, hogy Góbi csak pipiskedve tudja orálisan kielégíteni (gyk. leszopni)...:))
Sose felejtem el, amikor 90-ben, vagy 91-ben Körmendre indultunk szurkolóbusszal, szokás szerint a Pelikán elől. Amikor befutott az Ikarus, kb. 50 ember üvöltve rohanta meg, hogy a hosszú útra, minnél jobb helyet szerezzen. A sofőr magára zárta az ajtót, és rémülten kért segítséget (akkor még cb-n) Szegényt, mivel addigra már senki nem volt hajlandó bérbe adni a buszát szurkolóknak, azzal baszták át, hogy a csapatot fogja szállítani, s ennek megfelelően készült: kitakarította a buszt, nyakkendőt kötött stb. Képzelhetitek a megdöbbenését, amikor a piros-feketébe öltözött, félig telt boroskannákkal hadonászó csorda betámadta. Kb. 30 perc alatt meggyőztük, hogy rendesen fogunk viselkedni, remegő kézzel indított, s ebben a pillanatban valaki (asszem Istenke) sugárba beokádott az ülése mellé...:)))
Lassan ott tartunk hogy valakinek le kell tennie buszra is a jogsit. Vagy olyan szolnoki rendőröket vigyünk magunkkal a buszon akik a B kategóriát is elfogadják.
Megdöbbentő, hogy ennyien találgatóznak az új légióst illetően... Azt hittem, hogy ezt a nevet, már az unatkozva szotyizó MÁV szurkolók is tudják. Na de ha így van, akkor természetesen én sem árulom el, csak annyit, hogy lehet kezdeni szervezni a szurkolóbuszokat az új idényre, mert jó csapatunk lesz (kurva jók leszünk). Én már alá is írtam a lízingszerződést 2 db 50 fősre... tuti befektetés...