Megnéztem a tabellátt, megnéztem a kezdő dobókat, tudtam hogy tegnap a Reds az előző meccsen amúgy is jól megszórta őket, nekik meg ugyebár szinte létfontosságú míg a Cin valójában csak az év/statisztikai könyveknek játszik; hát mondom beteszem őket a combóimba (némi tenisz, focik, az egyiken még a CWS-t is megjátszottam amire persze sokkal nagyobb szorzó volt) - és ugyebár a 9-ig nagy baj nem is volt, bár addig az ütők is rendesen borzolták az idegeimet, na de hogy egy closing szituban 2out-ra üttet egy 3B-t az már egyáltalán nem jó, bár még kb. rendben, de hogy utána 0 labda 2 ütés szituban miért nem lehet egy laza ballt dobni, vagy kettőt, vagy hármathátha rálenget, sőt négyet, mert mögötte igazi kutyaütők vannak ???? na mind 1; remélem jól kizúgnak a play-offból - mondjuk ezzel elég jó esélyük van rá...:-)))
("I'd rather have him beat me like that than walking guys," Hawkins said. "I can accept being beat when guys swing the bat." - ezt rühellem, amikor valakinek nem a győzelem számít, hanem az, hogy ő milyen kajak és akkor is odakhhhmmmmmrakja a labdát (12-ből 12 strike-ot dobott), ha tudja, hogy simán bebukhatja pedig a következő ütőt nyugisan lemészárolhatná sőt, mivel az ütősor alján volt, PH-kal, meg Catcherekkel, akár fel is tölthetné a bázisokat, aztán valaki úgyis kiesik...)
(azt már nem is mondom, hogy egy ilyen egyenlítő 2B után nem hintek neki oda egy laza Homert a 12-ben, hanem inkább kisétáltatom a világból...)
Ma lehet, hogy nagyon szomorúak lesznek a fanok Montrealban. Lehetséges ma játsza az utolsó hazai meccsét az Expos. Úgy néz ki a franchise Washingtonba költözik.
Szakad az eső Bronxban. Holnap DH a Twins ellen. :((
Lenne egy kérdésem. Most az mitől függ, hogy a Yankees és a BoSox kivel játszik a DS-ben? (Már ha a BoSox is bejut - bocs Fighting!) Vagy egy csoportban lévők nem játszhatnak a DS-ben egymás ellen?
Most hogy elkezdődik a rájátszás kinek van kedve a Boxutcába elmenni? Persze a nem túl késői meccsekre, mert azokat úgysem engednék megnézni :-((. Esetleg délutáni ismétlésekre, összefoglalókra.
Most, hogy az Astros lehet, hogy nem jut be, új kedvencet kell választanom - legalábbis a rájátszás idejére. Mivel a Yankees-hez már nem köt semmi, lehet, hogy a BoSox-nak fogok szurkolni (amerikai haverom kedvéért).
Egyéb: most néztem meg Damon és Pedro képét. Fighting! Ezekkel mi történt? Belenyúltak a 220-ba? (Illetve a 110-be? :-))
Zsu
U.i.: megpróbálok a Sport1-nek írni, hogy ne csak NFL-t, hanem MLB-t is közvetítsenek. Szerintem baromi jó lenne. Vagy legalább vmi összefoglalót adnának!
Andy Phillips provided the lone highlight of the day for the Yankees, belting his first big-league home run in the eighth. The homer was also Phillips' first hit in the Majors, coming on the first pitch in his first career at-bat.