Korbetelefonaltam majdnem az osszes boltot, 2 napos sehol, kulon-kulon van még mindenhol, mondjuk azt nem kerdeztem, hogy mennyi.
Szerintem ebbol a 2 napos jegybol nyomtak vagy 100 darabot, vegye csak meg 6500-ert mindket napra a kocsog rokkerje. :-( Szerintem ez a helyzet all fent.
"Summer Rocks 2003” Nemzetközi Heavy Metal Fesztivál
jún. 4: IRON MAIDEN, STRAY, WISDOM, DEMONLORD
jún. 5: ANTHRAX, NIGHTWISH, CHILDREN OF BODOM, CASKETGARDEN
2003. 06. 4-5 PeCsa Szabadtér 16:00 jegyár: 6.500/nap 11.000/2 nap jegyrendelés
Jegylelőhelyek
Budapest: PeCsa, Ticket Express, Publika, Vigadó, Hammer, Headbanger, E. Krokodil, CD Pince, Viking, Shark, Last Exit, Ticket One
En mar sokszor olvastam elso nekifutasra az Iron Maidnem-et Iron Maidennek, ugyhogy ha valami Iron-nal kezdodik, azt kibetuzve olvasom el minimum 5-szor :))
Losers! :-))))) Én direkt Maidenékhez igazítottam a vizsgarendemet, aznap megyek el szigorlatozni... :-)))) csak akkor lesz érdekes, ha másnap már egyből indulunk Osztrákiába melózni... :-) habár a nagy koncertek utáni melóban van már gyakorlatom, mikor tavaly Szigeten Savatage után másnap 7.20-kor indult a vonatom... :-))))
A Stray egy brit banda 70-76-ig működtek, 97-ben alakultak újjá. Most valahogy odakeveredtek a Maiden turnéra, ami nem csoda, mert a Maiden dolgozott fel tőlük maxi b oldalra, az All in your mind-ot.