Hakuna Matata! Milyen gyönyörű szó!
Hakuna matata, nem ráz, mégis jó!
Csak annyit jelent szép az élet itt BENT :)
Tiszta élvezet, a bölcselet
Hakuna Matataaa!
Ja lehet télleg úgy gurulok be hétfőn, mert most is épp palacsintát készülök enni:)) persze csak desszertnek az ebéd után:D
A megtévesztés fokát olvasom most a vége kezd egész jó lenni de nem vagyok azért elájulva tőle. De lehet csak hülye időszakba vagyok az olvasáshoz. Mindenesetre ezután el akkarom kezdeni a Lángoló partot, vagy az Azért élek hogy elmeséljem az életemet Márqueztől. so-so naggyon sok kiolvasatlan könyv vár rám a polcon, csak most a buksim beütése óta kicsit beállt a pangás...
Úgy látszik akkor mindenkinek izomláza van most mert én is szenvedek tőle:)
most megyek, ha kész lesz küldök nektek csintalant előre is jó étvágyat hozzá:D
Ne gonockodj! :P Jó volt a pacigolás...új oktatóm van..ma elméleti oktatás volt, némi gyakrolati elemmel egybekötve :D so már eltudom inditani a lovat egyedül :D habár elsőre megugrattam egy cseppet, kicsit érzékeny... :D de nem repültem. majd azt máskor tanulok meg :) viszont kezdem érezni a 170 felülést, nem bírok egyenesen járni.....és tegnapi edzést is,mert megvan húzódva a vállam...kell nekem 6kg-s golyókkal szarakodni... :/ so fájok mindenütt....nem akarsz megmasszírozni??? :DD
Sziasztok!!!! Felnéztem msn-re gondoltam beköszönök de pangás fogadott. Petra nincs, Angel elfoglalt volt.. :) sebaj úgyis csak jóccakát akartam nektek kívánni, aztán megyek is mert kedvet kaptam az olvasáshoz. szval pussz és jóccakát nektek:D
Igenis szita! :DD én bocsi...csak a suliban gondok vannak, azt most hatalmas katymasz van a fejemben, keverem a szezont a fazonnal :)) Csóóókolat! Majd duma este...enyimé lesz a gép :D puszi szeretlek! :**
Szép jó reggelt! Nekem bögre kakaóval indult :) Nem merek kávét inni ;) Lassan lépek a suliba, csak gondoltam beköszönök :D Petra küldtem válaszmailt, nem nagyon vágtam h mit akarsz tőlem a te méledben :DD lehet h még korán van azért, vagy te írkáltál össze-vissznya XDDDDD Pöngye,lehet h Petra elfelejti átadni, amilyen szita a feje :D : Csóóóókolat :) :******
Most pedig, mindenkinek :** megyek és összekapom magam a sulira :D
Angel!!! Nagggyon teccik a honlapod, nem is tudtam hogy van:)))) Állati jók a háttérképek, meg az idézetek is. A többit még nem olvastam de azon vagyok...:)
holnap lehet kések egy negyedórát Petra, várjatok ám meg. Képzeld rosszul lettem a fogdokinál:((( ez az én formám. Most viszont megyek fürödni mer babáztam és lepisiltek:D
De Angelem, én kérdeznék egy olyat: te mér nem úgy szurod be a linket, hogy csak rákatt, és már ott is vagyok? hogy ne kelljen bemásolni! (ha egyszer ilyen lusta disznó vagyok... :))) ) Én csak simán bemásolom ide, oszt linké teszi a rendszer....
Micsoda egy nap! És lógtál? Hát azt nem szabad!!! Ejnye-bejnye!! Nekem szabad! :)))))
Az úszás.. Huh! Megint lepunnyadtam, totál. Menni alig tudtam, mikor kijöttem a medencéből. De megint jó pár hosszt leúsztunk. Azér jól nyomjuk! :)) És holnap megint megyünk. De legalább jót tesz a vonalainknak. Az én esetemben azoknak a nemlétezőknek. :)))