Keresés

Részletes keresés

Antisystem Creative Commons License 2006.04.29 0 0 1093

99.999% ban NEM emberölés árán dönt ma se. A maradék az, aki mondjuk megszüli és megöli, kukában hagyja stb az újszülöttjét, ez szerencsére 0.001% körül van, bár így is sok. Ha korlátoznánk az abortuszt, természetesen jóval több lenne...

Szóval nem írtad el az előbb, sima freudi elszólással állunk szemben...

ÜdV

Előzmény: Törölt nick (1091)
Antisystem Creative Commons License 2006.04.29 0 0 1092

(A 69 amugy bevált módszer a fogamzásgátlásra.)

Na, mindjárt hallgatni fogjuk, hogy mekkora aljasság gyomorsavba fojtani...:)

ÜdV

Előzmény: Törölt nick (1090)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.29 0 0 1090
6 vagy 9... Nem Kônnyû szerintem megkülönböztetni a kettôt... az ital mennyiségétôl is függ... na meg: az összekapaszkodáskor ki van lenn és ki van fenn.

(A 69 amugy bevált módszer a fogamzásgátlásra.)
Előzmény: Antisystem (1087)
Antisystem Creative Commons License 2006.04.29 0 0 1088

A világ nem vesz tudomást arról, hogy 7 miliió embert ölt meg értelmetlenül.

Lásd előző, nem ölt meg 7 millió embert.

A változásra van javaslatom, de mindig mondom, hogy a döntés mindenkinek a saját kezében van.

Hogyne, nem te akarsz permanensen tiltani, korlátozni, szankcionálni, szóval a szabad döntést az emberek kezéből kivenni, hanem valaki más, aki szintén Kapóka nicken ír ide...

ÜdV

Előzmény: Törölt nick (1083)
Antisystem Creative Commons License 2006.04.29 0 0 1087

Mit említettem már, ha a hülyeséget gyakran ismételgetik, attól nem lesz okosság.

Az abortusz (ha illegális, akkor Btk 169§ 1-4.) NEM emberölés (Btk 166§ 1-3.).

Képesnek érzed magad a 166. és a 169. szám megkülönböztetésére, vagy ez a továbbiakban is problémát fog okozni?

ÜdV

Előzmény: Törölt nick (1079)
big-lesz Creative Commons License 2006.04.29 0 0 1086

Snassz?

:o)))

Szeretem Kapóka, amikor függetlenül a más beírásától válaszolsz! :o)

Egy nőnek (a példámban) elköttetni magát nem snassz dolog?

A feleségednek (egy nőnek) vizsgálni magát nem snassz dolog?

A feleségednek (egy nőnek) nézegetni a naptárát nem snassz dolog?

Az általad sem kedvelt kotonnal bíbelődni nem snassz dolog?

Megszakítani a közösülést (aminek a hatékonysága ismert...:o), nem snassz dolog?

Ergo: a fogamzani vagy nem fogamzani gyakorlati teendőit a nőre hárítani, nem snassz dolog?

Ezek után a nő döntését megkérdőjelezni, nem snassz dolog?

Neked mi nem snassz dolog?

Tudom, az önbecsülésed...

Előzmény: Törölt nick (1080)
big-lesz Creative Commons License 2006.04.29 0 0 1085

"Tudod mit? rendben! De akkor csendben fogadd el, hogy akár egy pár, akár egy nő maga döntse el, hogy hány gyereket vállal."

OK. De emberölés árán döntsön.

??? Mi van? ???

Előzmény: Törölt nick (1079)
Égensétáló Lukács Creative Commons License 2006.04.29 0 0 1084
Javaslatom nekem is van, csak én megtartom magamnak, mert nem vagyok benne biztos hogy jó. Nem vagyok orvos, nem vagyok nő, a joghoz értek, de ehhez a részéhez nem nagyon.
Amivel bajom van, az a totalitás. Mondod: "7 millió ember halt meg értelmetlenül" ez szerintem nem igaz, egyszerűen azért, mert nem minden abortusz értelmetlen. Ismerem az ellnevéleményeket, de én úgy gondolom, hogy bizonyos embereknek nem jó ha megszületnek, ugyanúgy, mintha nem jó hogy megfogannak. Nagyon-nagyon kevés esetről gondolom így, de vannak ilyenek.
Írtam már, örülök, hogy van ebben az országban természetes szexuális élet, féltucat jól sikerült gyerek egy családban. De ti vagytok a kivételek.
A javaslatoddal annyi a gond hogy szélsőségesen idealista, az ellenvélemények szükségszerűen sokszor szélsőségesen szélsőségesen pragmatikusak.
Nagyon kevés olyan nő van, aki nem akar (legalább belül, kimondatlanul) gyereket, családot, otthont. Egyszerűen már BIOS-ban így vannak megírva :-) Ebben az országban jelenleg nem nőbarát és családbarát a környezet. Erről lehetne feminista kirohanásokat találni, én nem fogok keresni, mert utálom őket. De abortuszból nem azért van olyan sok mert a nők szeretik kapartatni magukat. Én sem azért használok óvszert mert 25 évesen még nem ér nyomás a család felől hogy már kéne asszony vagy ilyenek. Én úgy látom, hogy parttalan a vita, egyik oldalnal sincs igaza csak önérzete...
Előzmény: Törölt nick (1083)
Égensétáló Lukács Creative Commons License 2006.04.29 0 0 1082
A nagy érv :-))))))))
Előzmény: Törölt nick (1080)
Égensétáló Lukács Creative Commons License 2006.04.29 0 0 1078
Pedig emlékeim szerint a lengyel csajok nem egészen gyereknemzési céllal szoktak testgyakorltokat végezni magyar ifjakkal :-)))
Előzmény: morticia addams (986)
Égensétáló Lukács Creative Commons License 2006.04.29 0 0 1077
Azért egészen vicces, amilyen alpári hangnemet meg bírsz engedni magadnak (igaz ez egy polidilis topik). Való igaz, hogy nincs nagy pro life mozgalom ebben a topikban, de az amit te előadsz, úgy egyben a világról tudomást sem vevő baromság. (már akkor én is megengedek egy ilyen szót magamnak). El bírom képzelni, sőt örülök is neki, ha az életmódod, meg a szexuális életetek, meg a gyerekeitek száma ilyen jól alakult. Könnyen lehet az is, hogy több-kevesebb erőfeszítéssel más nők is a feleséged után tudnák csinálni. Ha akarnák. De alapetően te mást sem csinálsz, mint a saját igazad egyedüli igazságát hirdeted egészen blőd érvekkel, egészen blőd módon. Aztán meg csodálkozol, hogy hülyének néznek.
Előzmény: Törölt nick (951)
pucros Creative Commons License 2006.04.29 0 0 1076
Milyen ember? Nevezz meg egyetlen találmányt, költeményt vagy tudományos elméletet, amit magzat alkotott.

Másfelől viszont egy disznót leölni sem igazán emberséges dolog. Normális ember nem is élvezi, inkább igyekszik arra gondolni, hogy hús az egész.

Akárcsak az abortusznál.
Előzmény: Törölt nick (939)
big-lesz Creative Commons License 2006.04.29 0 0 1075

Nevetéssel indul a nap! Köszönet a lengyeleknek és nektek!

Előzmény: Törölt nick (1072)
big-lesz Creative Commons License 2006.04.29 0 0 1074

Kapóka,

mint rendesen kikerülöd a választ...

Lehet sírdogálni a meg nem született embertársainkért. Lehet a nőt felelőtlennek, aljas qrvának tekinteni, mert abban az élethelyzetben és/vagy attól a férfitől nem kívánja elkötelezni magát. (egyébiránt szerencsés lenne disztingválni, mert lehet, sémák vannak, de az egyén helyzete speciális - csak ott és csak rá jellemző a döntése. Ugye színes a világ? :o)

Ésmivel úgy látom a jogalakotók többsége, az alkotmánybírák kivétel nélkül, a leghangosabb abortusz-ellenes aktivisták férfiak,

jogosan merül fel a kérdés:

amennyiben már reprodukálta magát egy úr kellő és vágyott számban, miért nem sterilizáltatja magát, ezzel megkímélve élete párját a további kényelmetlenségektől és különböző veszélyektől (tabletta, gyári hibás gumi, vagy egy egyszerű felindulásból elkövetett figyelmetlenség term.fog.gátlás esetén).

Te semmire nem válaszolsz, csak lököd a mantráidat.

A példámban említett asszony veszélyeztetett. Miért nem merül fel a férfiben a gondolat, hogy ne a nőt kössék el, hanem a férfi sterilizáltassa magát?

Erre az önbecsülés megmaradása a válasz?

Tudod mit? rendben!

De akkor csendben fogadd el, hogy akár egy pár, akár egy nő maga döntse el, hogy hány gyereket vállal. Annyit, amennyit a maguk normái szerint becsülettel (önbecsülettel) fel kívánnak nevelni!

Éstermészetesen ehhez a normához neked, sem másnak semmi köze...

Előzmény: Törölt nick (911)
msmks Creative Commons License 2006.04.29 0 0 1073
csak akkor lenne igazad, ha a férfiak is szülhetnének.
Előzmény: Dearg Morrigan (1071)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.29 0 0 1072
Visszaolvastam, Morti... ezt szeretem a Zindexben: két jóhumoru, formában lévô ember összjátékát... :DDDD

Gratula!
Előzmény: morticia addams (1068)
Dearg Morrigan Creative Commons License 2006.04.29 0 0 1071
Majd ha természet is lesz annyira demokratikus, hogy férfiak is elpatkolhatnak pl. magzatvízembólia következtében, akkor oké.
Előzmény: Ámokfutó (1011)
msmks Creative Commons License 2006.04.29 0 0 1070
a sok abortusznak nem lehet oka a sok abortusz.
az okok a körülményekben keresendők, nem lehet a nőkre hárítani a felelősséget.
Val Killer Creative Commons License 2006.04.29 0 0 1069

Télleg!:DD

Szép, és Mikolamentes álmokat!

Előzmény: morticia addams (1068)
morticia addams Creative Commons License 2006.04.29 0 0 1068
Darth Vader ült a konyhában és kolbászt evett

...ez nem igaz!!!!!!!:DDDDDDD
na, most már tényleg húzok. kösz a bónusztrekkért...:)))))

szép ámokot!
Előzmény: Val Killer (1066)
morticia addams Creative Commons License 2006.04.29 0 0 1067
najó, de mi individualista barmok vagyunk, az meg mit sem ér, ha a kollektív tudatot nézzük...:))
Előzmény: Val Killer (1064)
Val Killer Creative Commons License 2006.04.29 0 0 1066

Jó éjszakát!

megyek énis eltevésre, csak megiszom a kakaómat/pardon a fél üveg pálinkámat, és édes álomra szenderülök, bár azért rettenetesen félek, hogy túlmikoláztam magam, és rémes álmaim lesznek:DD

/egyszer azt álmodtam, hogy Darth Vader ült a konyhában és kolbászt evett, bár akkor még zsenge korú voltam, de ordítva ébredtem/:DDD

Előzmény: morticia addams (1063)
morticia addams Creative Commons License 2006.04.29 0 0 1065
(...hogy miért van az y mellett a hosszú í...???)
Előzmény: morticia addams (1063)
Val Killer Creative Commons License 2006.04.29 0 0 1064
Máris növeltük a hazai boldogságtermést. Tökjó!:D
Előzmény: morticia addams (1062)
morticia addams Creative Commons License 2006.04.29 0 0 1063
simán!
de reggeltôl délig Ghandi, utána Karádí Katalin, este 6-tól meg Ulrike Meinhof.

úgyhogy a pitymallatra való tekintettel lassan el is teszem magam. egy élmény volt Önnel, vagy hogyismondják :-)
Előzmény: Val Killer (1061)
morticia addams Creative Commons License 2006.04.29 0 0 1062
na, ja. úgyhogy maradok az endorfintermelésnél. ez ma este, csak ebbôl a topikból, hál'istennek bôven összejött. (és ezért Kapókát külön köszönet illeti, meg úgy általában mindenkit:))
Előzmény: Val Killer (1060)
Val Killer Creative Commons License 2006.04.29 0 0 1061

Vagy te vagy Jézus?

Jéééézus!:D

Előzmény: morticia addams (1059)
Val Killer Creative Commons License 2006.04.29 0 0 1060
Igazából nemnagyon lehet újat elmondani a témával kapcsolatban. Sajnálkozunk, utána meg erkölcscsőszök, kontra libsik-"gyagya nők" ütjük a langyossá szottyadt szart.
Előzmény: morticia addams (1058)
morticia addams Creative Commons License 2006.04.29 0 0 1059
vigyed (áldásosztó kézlegyintés, távoli horizontokra révedô tekintet) én megosztom Veled! [francba, lehet, hogy mégiscsak hippi vagyok?]
Előzmény: Val Killer (1057)
morticia addams Creative Commons License 2006.04.29 0 0 1058
Isten Báránya,

mi csak a Nemzet Doktorbácsijának utasítását követjük, miszerint kacagni kell, mert abból lesz az endorfin(ami igaz), az meg jót tesz a népléleknek, (és innentôl én gondolom tovább) ami meg a népléleknek jó, az ugye stimulál....persze, kit mire, ugye
úgyhogy mi röhögcsélünk.

gyermeket meg még nem láttam megölni errefelé, még a topikcímben sem.
Előzmény: Törölt nick (1053)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!