Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

mogyi1 Creative Commons License 2008.04.19 0 0 5087
Hát jól elhúzzák. Nekem márc 11-én délután rakták le a szalonba és 13-án délelőtt minden kész volt rajta. Nem tudom mit szarakodnak ha két nap is elég. Csak ez a pár nap telik lassan.
Előzmény: ottar (5086)
ottar Creative Commons License 2008.04.18 0 0 5086

Gratulálok. És irigyellek. :-)

(az enyémet nem sikerült me átvenni.. :-( valszeg kedd reggel tudom megtenni...)

Előzmény: kakszilali (5078)
ac07 Creative Commons License 2008.04.18 0 0 5085
Gratula az autóhoz!
A jack-jack átalakítót mennyiért és hol sikerült beszerezni?
kakszilali Creative Commons License 2008.04.18 0 0 5084
Köszi, akkor most olvasok aztán kérdezek.
Előzmény: joemaster (5082)
Papka11 Creative Commons License 2008.04.18 0 0 5083

De kinek a pap, kinek a papné

Maradok a lányánál :-)

Előzmény: kakszilali (5080)
joemaster Creative Commons License 2008.04.18 0 0 5082
Én az elmúlt 3 évben sokféle autót vezettem, de mindig jó érzés visszaülni az Octi-ba!

Egyszerűen JÓ ez a autó!

Egyébként szaporodik a Te színed is, a barátom is ilyenben rendelte meg Business felszereltséggel... :-)))

Nagyon szép, kezdetben idgenkedtem ettől a színtől, de már tetszik.
A kombi is nagyon bejön nekem, csak az a 250e Ft, amivel drágább, az ne lenne...

Olvasgass, aztán olvasgass megint, mert annyi mindent tud az autó, hogy csak akkor fogod megjegyezni, ha már aktívan használod is ezeket a funkciókat!

Kérdezz nyugudtan tőlünk is!
joemaster Creative Commons License 2008.04.18 0 0 5081
Szaharabézsből azért nem lehet Dunát rekeszteni, limitált a mennyiség, mert lassan 2 éve nem gyártják már azt a színt. A Capuccion bézst meg nem lehet egy lapon említeni vele...
Előzmény: kakszilali (5080)
kakszilali Creative Commons License 2008.04.18 0 0 5080
Na azt nem akartam, eddig minden autóm ezüst volt. Beleuntam. Nekem nagyon tetszik ez a szín is,sőt egyre jobban . És ebből kevés van az ezüstből meg a beigé-ből dunát lehet rekeszteni.De kinek a pap, kinek a papné.("Nekem speciel a Schultz Gizi!") 
Előzmény: Papka11 (5079)
Papka11 Creative Commons License 2008.04.18 0 0 5079
Szép, gratulálok. (persze ezüstben sokkal szebb lenne PPP)
kakszilali Creative Commons License 2008.04.18 0 0 5078

Tehát ahogy ígértem, AZ AUTÓ :

Hát végre megvan! Minden ok volt, a festék gyári sértetlennek látszik, 120-180 mikron között volt mindenhol. Gyors átadás-átvétel oszt uzsgyi, mentünk közeli vidékre, kb. 100km lett bele . Egy élmény volt! Nekem francia autóim voltak, ez azokhoz képest a menyország, mindenben. Vezetési élmény végre VAN, rengeteg extra, azt sem tudom mi mivel, hogyan állítható.  Ja a zenegép tökéletesen ment mp3-ról, és nekem nagyon szép hangúnak tűnt. A többit tanulom. Hát egyelőre ennyi, holnap kicsit nagyobb vidéki túra, egy kis bejáratás.

Ja és a nejem is kipróbálta, előtte azt mondta, hogy nagy ez az autó , nem fog menni a vezetés, végül hazafelé végig ő vezetett. Hát ez van. Imádja, jobban mint én. Mondtam- Kéne mi? Nem baj, végre egy autó amit ő is fog majd vezetni, mert élvezni fogja.

Na megyek olvasni, van mit.

stevie wonder Creative Commons License 2008.04.18 0 0 5077

aztán a végén trélerre teszik...:-((

Kar, hogy ez nem az Autolopas topik, ott mar mindent kibeszeltunk egy parszor, csak vissza kellene olvasni :-)

Nos, a helyzet az, hogy treleres autolopas nincs, csak az urbanus legendakban. Az auto felmelese mindenkepp egy-ket perc, zajos es feltuno. Ha menekulni kell, azt a lopott auto (bunjel) es a treler hatrahagyasaval lehet (vagy ujabb bunjel, vagy eppen horribilis anyagi veszteseg).

Mivel a tolvajnak csak masodik szamu strategiai celja az auto ellopasa, minden korulmenyek kozott az elsore, azaz a lebukas megelozesere koncentral, es nem vallal be semmilyen plusz kockazatot.

Előzmény: Centi the real (5076)
Centi the real Creative Commons License 2008.04.18 0 0 5076
aztán a végén trélerre teszik...:-((
Előzmény: stevie wonder (5074)
mogyi1 Creative Commons License 2008.04.18 0 0 5075

Hali

Gratulálok remélem minél hamarabb elhozhtod.

Én is ott akartam venni az autót (mivel Kispesti vagyok) de az értékesítő annyira nem volt képbe, hogy minden második kérdésem után ment a kolégályához kérdezni. Teljesen az volt az érzésem, hogy valamit elcsesz a rendelésnél és utánna évekig ülhetek egy olyan autóba amibe olyan extrák vannak amit nem akartam. Ezért inkább az M5-nél rendeltem és már öt hete benne ülök:-) Nembeszélve arról, hogy ott kaptam kedvezményt a MENTESNÉL meg nem. De a tiéddel biztos minden rendben van.

üdv

Hol a fotó ?

Előzmény: m_g (5073)
stevie wonder Creative Commons License 2008.04.18 0 0 5074

UV elemjelölésre, zárdugózásra és valami transzponderes vagy rejtett kapcsolós indításgátlóra gondoltam.

Ebbol az UV teljes penzkidobas, es még ronda is.

A zardugozas "muszaj," mert a Skodakban a kettos retesz miatt kulonosen hatekony.

A trukkos-ravasz inditasgatlo szinten kotelezo: maga az inditasgatlo nem egy draga mulatsag, szokvanyos tipus lehet, de a beszereles otletessege, a munka precizitasa, aprolekossaga vedi meg az autot.

Az en automban olyan pontokat szakit meg a (maskulonben mezei) immobiliser, aminek a puszta visszafejtesehez is diagnosztikara van szukseg (melyik jelado miatt nem mukodik az auto motorja), a "hiba" elharitasahoz pedig alaposan szet kell bombazni a motorteret. Annal is inkabb, mert az osszes vezetek a gyari kabeltorzson belul lett elrejtve: a kabeltorzset felnyitva sem konnyu megallapitani, hogy ki-kivel van.

Ha meg mar ugyis ott matat a Minit, tud még egy-két kisebb okossaggal ujabb nehezsegeket okozni :-)

Mivel a vedelem igy a motorhazteto alatt dolgozik, meg lehet fejelni a rendszert egy motorterzarral.

Tehat ha a tolvaj valahogy be is jut az utasterbe a ledugozott zarakon keresztul, utana meg kell kuzdenie az elektronikaval, de hogy az elektronikahoz egyaltalan hozzaferjen, elobb le kell kuzdenie egy ujabb eros mechanikai akadalyt.

Ez tehat a klasszikus, elektronikai es mechanikai elemeket kombinalo, a vedelmi szinteket egymasra epito RENDSZER.

Előzmény: ckerti (5072)
m_g Creative Commons License 2008.04.18 0 0 5073
Sziasztok,

Én egyelőre nagyon elégedett vagyok. Márc. 1-én rendletem az Octi Winteremet, és jövő pénteken mehetek átvenni (ez pont 8 hét, a Mentes Rt-től veszem, Kispesten). Már lőttem róla kémfotót a kereskedés udvarán :)
Előzmény: ottar (5067)
ckerti Creative Commons License 2008.04.18 0 0 5072

Szia Minit!

Lenne egy kérdésem a lopásvédelemről.

Arra gondoltam, hogy jó lenne megvédenbi a vasat.

UV elemjelölésre, zárdugózásra és valami transzponderes vagy rejtett kapcsolós indításgátlóra gondoltam.

Mi a véleményed és mennyibe állna meg ez a mutatvány, esetleg Nálad?

Előzmény: drMinit (5070)
ottar Creative Commons License 2008.04.18 0 0 5071

Én is reménykedem, már nagyon rákészültem. meg már elkezdtem szervezni hogy az eddig használt csereautó hogy jut haza, meg mittoménmégmi.

(meg elvileg mára már egy nyíregyházi út be van tervezve, csak még nem tudom melyik autóval...)

Előzmény: drMinit (5070)
drMinit Creative Commons License 2008.04.18 0 0 5070
Érdekes... így ahogy utólag belegondolok.

Szinte naponta hallom, hogy ez vagy az nem tudja átvenni a járművét, a megbeszélt időre, mert valami közbejött.
Hallgatom ezt "közönyösen" gondolom úgy, mint ahogy ezt a kereskedő is közölte a tulajdonossal, -de bezzeg mikor én nem kaptam meg a járművet, teljesen kétségbe voltam esve.

Remélem azért megkapod, hogy szép legyen a hétvégéd.
Minit
ckerti Creative Commons License 2008.04.18 0 0 5069

Jaj, de jó neketek!

Bár én emlékszem, annyira nem akartam odaadni a Fabia Sedanomat, hogy amikor az átvételre mentem Fehérvárra, teljesen dekoncentráltan vezettem.

Nagyon kevésen múlt egy előzésnél, hogy ottmaradjak az egész családdal a kocsiban, szétlapulva egy szembejövő kamion hűtőrácsán.

Utána azonnal félreálltam és átadtam a volánt a páromnak.

Megrázó élmény volt, sose felejtem el....

Az átadásról készült fotókat elhagyta az értékesítő, de az akkor kapott poólót a mai napig szivesen veszem fel. :-)

kakszilali Creative Commons License 2008.04.18 0 0 5068

A próbaút amúgy sem a városban lenne, így meg biztos nem.

Kifelé a városból talán lesz hely az utakon. De az autóért majd gyalogolhatok másfél órát, mert nem lesz tömegjármű. Most ez sem számít.

Előzmény: mogyi1 (5066)
ottar Creative Commons License 2008.04.17 0 0 5067

Szomorú vagyok. Híttak a kereskedésből, necces a holnapi átvétel. A papírok még az importőrnél, okmányiroda 12 kor zár. Esély van, de nem bztos hogy összejön a buli.. :-(

Remélem azér összejön...:-)

Előzmény: ckerti (5063)
mogyi1 Creative Commons License 2008.04.17 0 0 5066

Gratula

Csak nehogy a próbaútból araszolás legyen,tudod BKV sztrájk.

Előzmény: kakszilali (5064)
drMinit Creative Commons License 2008.04.17 0 0 5065
Akkor már tudom kihez menjek válogatni.... ;-)
Előzmény: fepeti001 (5062)
kakszilali Creative Commons License 2008.04.17 0 0 5064

Üdv uraim!  Ottar gratula!

Megértettem és köszönöm a zenei továbbképzést, a jack-jack kábelt már meg is vettem. Szerencsére lesz is mibe dugni, mert.......................

Igen! Végre! Pont 12 héttel a rendelés leadása után, holnap 16 órakor gépátvétel!

Lesz este minden, vigyázzatok a lll. ker környékén. Na jó nem vadulok csak finoman ráhangolódok az autóra.(Család mellettem feszít majd.)

Átvétel előtt biztonsági festékmérés, + minden csavart átnézek .Remélem minden rendben lesz. 

Este pedig képes beszámoló!

Bye.

ckerti Creative Commons License 2008.04.17 0 0 5063

Gratula!

Én megkérdezném KoBe-t is, talán tud jó árat mondani.

Előzmény: ottar (5060)
fepeti001 Creative Commons License 2008.04.17 0 0 5062
Hát igen... Nekem 20 gigás vinyó van benne és fájó szívvel törölgetek róla az újaknak helyet csinálva.... 20 giga kb. 160-180 CD anyaga.
Előzmény: drMinit (5058)
ac07 Creative Commons License 2008.04.17 0 0 5061
PL.:itt
Előzmény: ottar (5060)
ottar Creative Commons License 2008.04.17 0 0 5060

Sziasztok!

Kérdésem:

A kocsihoz rendelhető tartozékok árairól honnan lehetne infót szerezni?

(gyári gumiszőnyeg, oldalvédő csík, és társaira gondolok itt..)

Holnap veszem át a kocsit! :-)

Juhhéj.

MZ/Y Creative Commons License 2008.04.17 0 0 5059
No-no, volt (2x)60 perces kazette is. :o)
Előzmény: drMinit (5058)
drMinit Creative Commons License 2008.04.17 0 0 5058
Bocsánat hogy bele vau-vau, de szerintem azért 1Gb mp3 lejátszón tárolható zenemennyiség, azért épp elég lehet.

Nekem tavaly egy kéthetes nyaralás alatt véletlenszerű lejátszásra állítva, egyszer sem ismételte a számokat.
A napi használat mellet, meg az ember amúgy is hallgat rádiót (szerintem) és így is elég hosszú ideig kitarthat.

Ha meg az ember megunja, 1perc alatt átírható

Gondoljatok vissza a régi időkre...max45 kazetta.. :-)
Minit
Előzmény: kakszilali (5052)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!