Amint elnézem, zajlott itt az élet rendesen, nem győzöm kapkodni a fejem. Tudniillik, nálam újra történt egy kis galiba:o)) Eltüntek a fórum betűi/valami böngészőhiba folytán/talán???/ teljes 4napra, s nem tudtam olvasni sem az oldalt.
A vitákról már megírtam a véleményem, azóta sincs jobb megoldó 5letem rá.
Huszim jól néztek ki együtt, mint mindig:))) Újra növeszted a szakálladat? Jóó:o))) Amint látod, visszataláltam erre a lapra/nagy nehezen, kerülőúton/ Érdeklődéssel olvastam, s örülök, hogy megosztottad velünk ezen élményedet, gondolataidat. Írigylésreméltó, és egyben félelmetes is az őszinteséged, mert itt is, chaten is visszaél/7/nek az írásokból szedett személyes infókkal. Őszintén remélem, és kívánom, hogy Veled soha ne forduljon elő ilyen, és ne tapasztald meg a saját bőrödön. Úgy gondolom, ezt IDE kell leírnom, és nem privátban szólnom róla. Ne kritikának vedd, mert nem az:)és ha egy qkkot sem értesz az egészből, az csak jóóóóó:))))))) No, igen!amint beért már én is láttam, hogy nagyon melléfogtam, mikor naivan azt hittem, ide legalább tudok egy szivecskét berajzolni;D) A fényképezés dolgokat pedig addig-addig emlegetitek, hogy a végén kénytelen leszek terv előtt megvenni a még ki sem szemelt masinát!;o))
Sajnos, nagyon vacakol itt valami, ha eltünök valószínű azért lesz mert nem tudok bejönni..
Jó reggelt ! Őszintén remélem, hogy beköszönésem és az újabb balhé között semmi összefüggés nincs. Ha mégis, akkor elnézést a topic-nyitóktól és ideíróktól, tűnök innen is.
Üdv Agyika, OZ, Luca, BD, Enhydra, Erdőkerülő, Cumo bari és mindneki más!
Kedves Cumo kari, ha már voltál szíves megemlíteni, lenne egy-két megjegyzésem hozzád:
Általad személyesen nem ismert olvtárs keresztnevét ne használd a bemutatkozásaidban említett kúlturált és intelligens hozzászólásaidban..
A topiknyitóban az is szerepelt, hogy a politikát kéretik mellőzni..
Első beszólásodban minősítetted az ide írókat, offolsz, személyeskedsz és még te írsz bántásról?
Talán nehéz felfogni, hogy ez nem a TV2 textje, hanem egy személy által nyitott topic, ahol nem jog a kötekedés és a vélemények tolerálása sem kötelező.
Mellékesen: ha valakit nem látnak valahol szívesen, nyithat topicot a saját szájíze szerint, erőltetett jelenléte a a szándékos topicrombolás gyanúját kelti.
Legfeljebb kevesebb hozzászólás lesz, bár má így is jócskán túlhaladtuk a 847-esek négyévi termését ;)))
Cumo! Én annyira kezdő vagyok,h.ma tudtam először ide irni. Tényleg nem láttam az előzményeket. De nagyon szépen kérlek, ne hozd ide a 847-es ügyeket. Nekünk az nagyon fontos volt, nagyon sok kedves élménnyel. Nekem negyon fáj, ha valaki csak úgy lebecsüli. Te sosem voltál ott. nem tudod megitélni,h.mit jelentett. Kérlek hát, ne
mondj véleményt se. Meg tudod ezt tenni? Ha igen, köszönöm! Üdv. AGYI
Köszönöm a te figyelmedet is. Számítok az őszinte véleményedre, bár megjegyzem kezdesz ugyanabba a hibába mint a 808-on, csak azt látod meg, amit te akarsz.
Bizonyára elkerülte figyelmedet, hogy távollétemben napokon át rólam volt szó.
T. Csepi, folytatnám.
Nos, a felsoroltak kezdték meg 2 éve a gyalázásomat, mocskolásomat. A T. Kormos féle körsms-sel kezdődött, amelyben a kedvesemet mocskolta. Majd folytatta a T.Öregnek szánt tv-készülékkel és folytatja Triászganéj segítségével mind a mai napig.
Tudod T. Csepi, ezeknek a legnagyobb bajuk, hogy nem ismernek, nem láttak soha, nem tudják ki vagyok. Ezt nem sikerül megemészteniük. Voltam én már mindenki, pl. te, T.OZ, T.Kekec, T.Big, T.Casi stb. Gondolj pl. T. Cimbire.
Te ugyanakkor pontosan tudod, hogy micsoda hatalmas önfegyelemre, vasakaratra van szükség ahhoz, hogy elviseld azt a terhet, hogy nem lehetsz jelen ott ahol és amikor szeretnél. Nem mutathatod meg az arcod. Milyen akaraterő kell ahhoz, hogy amikor az út szélén egy szarfaxú őrmester piszkoskodik veled mondjuk például az izzókészlet miatt és nem szólhatsz be neki, akárcsak néhány chatesnek a talikon.
Most pedig a 847-ről: az NHBT végének a kezdete 2002-re tehető és ezt te legalább annyira jól tudod mint én. Amikor a 808-on egyesek orrba-szájba hirdetgették fűnek-fának a talikat. Mára oda jutottunk, hogy a régi kemény mag emiatt maradt el. A májusi talin 7 fő volt jelen. A dolog odáig fajult már, hogy egyesek a T.OZ-t vádolták, hogy jutalékot kap a T.Vargától. Aztán kezdetét vette a Bony féle országjáró hakni.
Kispest-Gárdony-Velence-Balatonfüred-Hódmezővásárhely. Vajon mi lesz a T.Bony félék roadshow-jának újabb helyszíne? Hát kb. ennyi.
T. Agyika, a te őszinte véleményed is érdekel.
T. Enhydra! Köszönöm a lehetőséget, hogy végre ezeket 2 év után elmondhattam. Erre sem a 808-on, sem a 847-en nem volt lehetőségem.
T. Enhydra! Te hívtál ide mindenkit július 27-én, így kezdődik a topic. Kérlek fogadd el mindenki véleményét még ha természetesen nem is értesz vele egyet. Kérlek ne bántsd Dragot, Csámpit, Safit sem.
Nem hiszem, hogy általam "publikálódott" feléd, hogy létezik a topic. A "rendészkedés" pedig arra, hogy eddig jól elvoltunk nélkületek, szeretnénk továbbra is így maradni. A topicot pedig én nyitottam, vitatkozni felesleges.
Nem írtál sértőt. Mégsem szeretném, ha lealacsonyodna a topic a chates villongások szintjére. Úgyhogy...
Mint írtam: Ha nem tetszik, el lehet hagyni, felejteni a topicot, vagy lehet csinálni egyet, ahol azt írkáltok, amit akartok. Hely van bőven, elfértek. Máshol.
Ezzel az üggyel kapcsolatban nincs több mondanivalóm sem neked, sem másnak.
Marókám,nem igazán tudom kijavítani,mivel itt a betűtipus nem Fixedsys-ben(azaz minden karakternek ugyan akkora helye van,mit a txt-en),itt a pont,vessző,szőköz,stb-nek csak fele(vagy kisebb) akkora helye van.
Na mifolyik itten meg?
Elmegyek kétnapra ithonról,azt teljesen átformálódik a topic?Hm?
Lementünk balcsira egy napra és keményen 600Ft-omba volt a vonatjegy oda-vissza I.osztályra (90%-os mivel félárva vok).Ennyi volt az össz kiadásom is,mivel Ágiék rokonaihoz mentünk.Siófokon van nekik egy kis "lakásuk"(kb oan 20nm lehet), így a kaja is meg volt olda(föztek ránk)!(: Csak az volt a szörnyű,hogy 3:30kor keltünk,mert 4:20kor indult a vonat,de így már 8:30ra ott is voltunk.Frankón sikerült megint leégnem!(:Visszafelé azé jobb volt,mert nem kellett átszálni így kb este 10re értünk haza.Ennyit megért!(:
Fene ebbe a csomag küldő szolgálatba.Rendeltem neten pár könyvet vasárnap,azt még mindig nem hozták ki,pedig azt írták,hogy 3munkanap(ez már a 4edik).Pedig a finyképészéssel és a photoshoppal kapcsolatos könyveket(Photoshop5 biblia) rendeltem.Tehát nem két forintos könyvek,de azé majd csak ide érnek a jövöhét elején.Csak az benne a pláne,hogy ugyan azt meg tudtam olna venni az egyik sz.gépes boltban itt helyben(csak későn láttam meg),max annyi haszon lesz rajta,hogy így a házhoz szállítási díjjal együtt is olcsóbban szerzem meg,mint ha ott veszem meg(könyvekre 10%kedvezmény,mivel még diák vok).
Ja,vettem a fényképezőhoz egy kis 3lábú álványkát(20-25cm-es lehet),de makró fényképezéshez illetve asztalról csoprtkép fényképezésére tökéletes!(:
Na ien szép pirosak lettünk!(:
Nem kritizálni a képet,mert még "nyers",nem nyultam hozzá csak a méretét vettem kisebbre.