Nem volt szivem kiszedni, van még rajta egy virág ami most akar kinyílni. Adtam neki még 1 hetet:)) Neked nem kell ilyen hamar, mert neked otthon van a kertedben, nekem viszont hétvégeken van időm csak kertészkedni. Ha jön egy esős időszak akkor Te rögtön kitudod borítani a földből én meg rohanhatnék.....
Én nemigazán szeretném ha esne az eső mert akkor fújhatom a holnapi tulipánhagymaültetést. Majd inkább vasárnap essen:)))Eddig minden ősszel sárban szedtem ki a kannavirágokat is. Azt is kiszedem ha jó idő lesz:)
A Szeptember nálam 56mm-el búcsúzott. Az Október pedig 0.1mm-nél tart eddig, hiszen 2órája vagyok itthon, de azóta szemerkél az eső időnként. Az éjjelre várok is néhány mm-t. A modellek egy nagyobb csapadékot mutatnak elsuhanni az ország alatt, így ha szerencsénk van akkor a Mo déli határszéle még kaphat belőle. Ebben reménykedem.
Szép estét! Még esett a nap folyamán 2mm, így összesen a front 32mm-el járt. A hónap így 54mm eddig. Hát igen, csak jól mutatta a modell, hogy dél Mo-n fog megerősödni a csapadékmező. Az ország középső részénél meg alul teljesített, főleg Bp-től dél dk.-ig rányba és Csepel-sziget környékén ahol 2mm vagy az alatt volt összesen!:(
Áfony! huhhúú, hát sajnos épp most van az, hogy eggész jövőhéten is ilyen borongós, kissé szeles idő lesz, alig 15 fokos T max-al, igazi kellemetlen idő lesz legalább jövőhét szerdáig!
Sőt most ha hiszitek hanem, a ma esti modellfutás hétfő éjjelre/virradóra sőt még hétfő nappalra is újabb nagymennyiségű esőt rakott be, Szegedre 20mm-t, és most az ország középső részére is! Moonshadow! Talán most szerencséd lesz!! Igaz megjegyzem, hogy ezt több modell nem mutatja(még), de remélem befog jönni!
2 nap alatt összesen 17 mm, de még mindig nagyon elvagyunk maradva. Ez a hónap összesen 20 mm lett.Most az idő félig derengő, nap nem süt de esőre se áll. Ferhurii meddig lesz ez így? Tuliphagymákat kellene ültetnem.
Moonshadow! Ma éjféltől készülj, nagy csapadék lesz előreláthatólag!! Egyébként tegnap Szegeden vihar volt apró szemű jéggel, nálam 10mm, de a város másik végén 19mm csapadékkal. Ezzel a Szeptemberi mennyiség 32mm, de a nagyja ma éjféltől jön! Az ény felől közeledő csapadék ahogy egyre jobban halad d-dk irányba úgy erősdöik be, és Dél-Mo-t nagyon megszórja ha minden igaz(Ettől függetlenül az egész országban jó pár mm lesz előreláthatólag). DE pl Szeged-Pécs vonalra holnap 12-15óra között 20-24mm-es sávot rak be 3óra csapadéka ez. Na majd meglátjuk, Sok esőt mindenkinek. Én sietek éppen csak beugrottam, meg azért is, hogy sajnos ezen a hétvégén nem tudok hazamenni. Így ritkán tudok csak jelentkezni.
Tobeler! Igen ismerem ezeket a címeket, nagyon hasznosak!! Nálam a ranglistán a 3. helyen állnak( a kb 20 oldalból)!
Szép estét! Megjöttem az Omega koncertrõl. Mondanom sem kell, hogy nagyon jó buli volt a mai napon, vagyis a tegnapin!:) T most 10fok, hazafele jövet pára és ködfoltokba ütköztünk, érdekes volt.
Én pedig lassan megyek eludni, mert holnap kora délelőtt indulok az Omega koncertre!! 40fővel megyünk innen a környékről. Ha vasárnap éjfél körül vagy hajnalban már beírok, akkor túléltem a koncertet!:)
Éppen hazaértem Szentesről, de máűr írok is. Éppen csötürtököt írtunk már, ugyanis 00:28 perckor kezdődött az eső Szentesen, és egy kis félórás szünettel, de reggel 6h-ig esett, kente neki szépen azon éjjel. Sőt 1h körül több villámlás is volt nemcsak a távolban hanem a város körül is, a legközelebbi villámcsapás 3km-re volt. A kényeg pedig, hogy Szentes aznapi mennyisége 25mm!!! Itthon Szegeden 11.4mm-t találtam a mérőmben.
Demjengi! Mostmár itthon vagyok, de hiába a hurrikánnak vége. A saját szávszélességemmel már annyit netezhetek amennyit akarok, de ez csak itthon lehetséges, ami suli időben csak hétvégén lehetséges!:(