Tuesday, October 5, 2004 1:00/1:09 p.m.: NLDS Game 1, Los Angeles Dodgers at St. Louis Cardinals, ESPN 4:00/4:09 p.m.: ALDS Game 1, Boston Red Sox at Anaheim Angels, ESPN 8:00/8:19 p.m.: ALDS Game 1, Minnesota Twins at New York Yankees, FOX
Wednesday, October 6, 2004 4:00/4:09 p.m.: NLDS Game 1, Houston Astros at Atlanta Braves, ESPN 7:00/7:09 p.m.: ALDS Game 2, Minnesota Twins at New York Yankees, ESPN 10:00/10:09 p.m.: ALDS Game 2, Boston Red Sox at Anaheim Angels, ESPN
Thursday, October 7, 2004 4:00/4:09 p.m.: NLDS Game 2, Houston Astros at Atlanta Braves, ESPN 8:00/8:19 p.m.: NLDS Game 2, Los Angeles Dodgers at St. Louis Cardinals, FOX
Friday, October 8, 2004 4:00/4:09 p.m.: ALDS Game 3, Anaheim Angels at Boston Red Sox, ESPN 8:00/8:09 p.m.: ALDS Game 3, New York Yankees at Minnesota Twins, ESPN
CHICAGO (AP) -- Nomar Garciaparra can become a free agent after the World Series and will consider returning to the Chicago Cubs, his team for the final two months this season.
Nem lesznek ki-ki meccsek. Nyert az Anaheim és az LA így bent vannak. Oakland kiesett, az SF kikapott, így ha nyeri mindkét meccsét a Houston bent van. Azért azt nem gondoltam volna kb két hónappal ezelőtt, hogy az Astros becsúszik a playoffba.
Egyenlőre a másik két párharc is izgi. Vezet az SF és az Oakland. Ha így marad akkor holnap az SF vs LA és az Oak vs Ana is ki-ki meccs lesz a playoffért.
A baromi unalmas és kiszámítható AL liga drukkereknek jelzem, hogy nálunk az NL-ben még semmi nem dőlt el - a wild card-on legalábbis. Még a végén bejut az Astros! (Persze mindig amikor ezt leírom, akkor szoktak kikapni ...)
De ciki, és Pöti csak decemberben kezdheti meg a bemelegítő karkörzéseket :-((.
The Yankees broke their single-season teamrecord for home runs on Thursday night with Bernie Williams' game-winning blast, New York's 241st of the season. Previously held by the 1961 Yankees.
Én most csöppentem be az MLB körforgásába, régebben néztem meccskeet a foxon, akkor nagyjából képben voltam szabályok tekintetében, ami így pár perc meccsnézés után vissza is rémlett. Egyelőre nincs kedvenc csapatom! Nagyon megköszönném, ha beírnátok az egyes napokon melyik meccseket érdemes nézni, mi a rangadó (pl ma: CIN-CHC vagy SEA-OAK?). KÖSZI!