Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Köszi, hogy ajánlottad. Pár részbe beletelt, mire rááltam, viszont éreztem, hogy esélyt kell adni neki, pedig az első részeknél még idegenkedtem tőle. Mostanra meg már imádom.:)
A Breaking Bad-et két rész után én is abbahagytam, egyszerűen azért mert szelektálnom kellett, és ez húzta a rövidebbet. Tegnap néztem meg a 3.részt, remélem most már tudok vele haladni. Bááár a Boss nekem is felkeltette az érdeklődésemet!:)
Azért az szívbemarkoló jelenet volt, amikor megkérdezte Daryl Carltól, hogy na és mi legyen a kiscsaj neve? Ő meg elkezdte sorolni a már halott nők nevét... :(
Kapacitásilag momentán már alig bírom a tempót, a Ganngszterkorzót majdnem biztos, hogy kihagyom (ráhagyom az embörre, ő úgyis odavan azért a korért és a gangszteres cuccokért), a Bosst viszont majd megnézegetem, köszi a tippet, Ameliii!
Ha már sorozatbehúzások: a Breaking Bad engem is csak sokadik részre fogott meg annyira, hogy ne hagyjam abba, plusz elkezdtem egyszer, abba is hagytam, fél rész után. Mivel nem vagyok feladós típus (hacsak nem postán - "póóóstán" -valamit :p), ezért adtam neki még egy esélyt. Jól tettem.
Jelenvalólétnek pedig gratu a Dexterhez!! yepp! ;-)
Darly babafétise megható... Merle biztos elvette gyerekkorukban az ólomkatonáit, egyem a zúzzájjjját is :P ( nők százezrei sikoltottak fel a puszta látványtól Daryl+ baba+ gügyögés... óh my. :D)
A Boardwalk egész penge. Egyetlen bajom van csak vele, mégpedig a hatásvadász jelleg......túlzóan naturális szexjelenetek, hattalmas orgiaszerű bulik....
BB-nek van egy sajátos tempója. Viszont ami számomra felüdülés volt, hogy az eredeti hangulatot megtartva egy szép kis evolúción ment át! Egy lassúcskás tempóból lett valami förgeteg tempó:-)
A Rubiconról abszolút nem hallottam még, ami kissé frusztráló, hogy ahogy most beleolvastam a junkie-ba, eléggé hirtelen lett vége, csomó elvarratlan szállal, és az első (?) évad után meg el is kaszálták.