Ez a topik azoknak a modellezőknek szól akik elsősorban modellvasuti járművek építésével vagy átépítésével foglalkoznak. Hogyan, miből, milyen megoldással, hogy áll most stb..
Semmit mert már működött a túláramvédelem:-). Van benne ugyanis egy hőkioldó (bimatál lemez amit a terhelő áram melegít. Ha túl sok, akkor elhajlik és szakítja az áramkört és kigyullad a lámpa). Amúgy elképesztő miket kibír. Kiskoromban rengeteget kisérleteztem vele, mindenféle villamos kütyü táplálásához használtam, galvanizáltam, stb. Sokszor át is kellett hidalni a védelmet megelőzendő a felesleges kioldást:-).
Én is ott leszek holnap, kb 1-2 óra között érek oda. Nem igen ismertek, 16 év, Falcó vastag fekete szögletes szemüvegkeret, hosszú haj. Errefelé sajnos a kiállítások kiesnek, talán azért mert messze is van a főbb helyszínektől. Azért mi szeretettel várjuk ide (is) a többi vasútmodellező klubbot.
márpedig ha a motor külön működik, és a hajtáslánc nem szorul, akkor csak valami eldugott kis érintkezési hiba lehet, vagy valahol zárlat. Ha már minden ötlet elfogyott, akkor végig kell mérni benne mindent, ami fémből van :)
Sziasztok Aki tud sima csörgőböl remotot varázsolni nem csillagászati áron legyen szíves dobjon meg 1 maillal:$ A rimer@tvn.hu címre köszönet és üdvözlet!!!
Én ott leszek de csak vasárnap tudok ki menni gondolkodtam az asztal bérlésen is de nem lenne rá időm , mert szombat ballagás hétfő éretségi meg minden pedig lett volna 3 dioráma amit szivesen megmutatam volna a nagyközönségnek meg az M28 meg a készülő Bbmot meg egy pár tehervagon de csak nézőként leszek ott:)
azon gondolkoztam hogy mennyit érhet ha alkatrésznek eladom?
mert a motor jó a kerekek is érhetnek valamit a fogaskerekezés a
kasztni,áramszedők,alváz,súj,kardánok.
mert nemrég irtam egy e-mail-t a szegedi domonkos rézműnek és ha lessz rézlap akkor építek egy M28-ast és ha minden összejön akkor egy C50-est is és ha
nem sikerül elpasszolni a mozdonyt akkor megy az asztalra roncsnak