Jól gondoltad Misi nekem nagyon tetszett (meg is néztem gyorsan kétszer).És valóban nagyon jó játékos meg erős meg kemény meg minden.........bármelyik csapatba kezdő lenne.:)))
Hy eladnám SCHUTT Lightning vállvédőmet, mivel konkrét WR válvédöt akarok venni!Ez elvileg minden posztra megfelel!Makulátlan állapotban van!Mérete 19"-20"!Utánnanéztem és ez most kint 115 euro, ami olyan 29ezer körül van, ha a magyar nemzeti bank adatit vesszük figyelembe, persze plussz póstaköltség!Én ezt 18körül adnám el!Ha valakit érdekel akkor itt van egy link : http://www.doca-sports.com/catalog/product_reviews_info.php?products_id=72&reviews_id=4&osCsid=63ba7f4c9b1c3d824080bde53cfb2ac0
2007.02.10-én Aréna foci lesz a tárnoki Katlan Arénában. Írja ide a nevét az aki szeretne játszani!Csak azok íratkozzanak fel akik komolyan is gondolják és válalják a plussz tétéleket.(edzés,anyagiak) Csak a 2007.01.14-ig felírt emberekkel tudunk számolni.Aki olvassa szóljon a csapattársának!
Wall, Andor, Csecsemő, Georgi, Ziti, Trugyi, P.Laci, S Csabi, H.jr Misi, B Feri, Pötyi, Radis, F.Milán,
2007.02.10-én Aréna foci lesz a tárnoki Katlan Arénában. Írja ide a nevét az aki szeretne játszani!Csak azok íratkozzanak fel akik komolyan is gondolják és válalják a plussz tétéleket.(edzés,anyagiak) Csak a 2007.01.14-ig felírt emberekkel tudunk számolni.Aki olvassa szóljon a csapattársának!
Wall, Andor, Csecsemő, Georgi, Ziti, Trugyi, P.Laci, S Csabi, H.jr Misi, B Feri, Pötyi, Radis, F.Milán,
Szijasztok! Nekem feb.első hetéig durván vizsgaidőszak van,és nagyon haza se dugom az orromat csak a 4 fal meg a könyvek!Sajnos!De a második hetétől semmi dolgom 2 hétig!Mikor lennének erre a versenyre külön edzések?Szívesen mennék én is!
Szeretnék jelentkezni én is,és P.Laci is de a sas szememmel már észrevettem hogy fel van írva :-) a Defense készüljön a futásokra ha úgy lesz ahogy gondolm akkor 5-ből 4 play futás lesz és rengeteg "trükkös" játék :-)
Csonti: lerajzolgattam azokat az a playeket amikre még emlékszem a szigetről,rajzoltam melléjük defense playeket is :-) szombaton leviszem őket