Köszönöm a beszámolót. Remélem ez a forma marad illetve javul a rajtig meg kiegészülünk a sérültekkel illetve a remélhetőleg jövő 3.légióssal és akkor egész jó kis csapatunk lesz.
Benő csak pihenjen is, nem kell itt neki mindenféle sörmeccsen bohóckodnia, csak legyen fitt a rajtra. Mondjuk a sörmeccs Benőnél lehet nem szerencsés kifejezés :)) Ismerve az Aranyhordó forgalmát, amikor először itt játszott 10 éve :)
Amúgy nagyon jól játszottunk szerintem, ismét csapatként muzsikáltunk. Larry a sok pontja ellenére nem önző. Szinte észrevétlenül dobja a pontjait. Voja kicsit haloványabb volt ma, de Pilu pótolta a pontjait. Marci jól irányított, egyre több az ereje is. Hofi rengeteg lepattanót szedett, és többnyire vissza is tette gyűrűre. Fecsó és Kornél ma nem sokat jutottak szóhoz.
Amúgy nem voltunk rosszak, főleg úgy, hogy ugye se Benő, se Hendlein, se egy plusz potenciális légiós nem volt :) A 4-5-ös posztokon van egy db. Pantánk - igaz ő ma is kitett magáért, szvsz eddig rá sem lehet sok panasz. Kapar, hajt, és szépen ilyen 17 pontokat is összekapkod a palánk alatt. Nem láttam statot, de pattanója is lehetett egy rakás. A Pécs meg elvileg ugye ezeken a posztokon hiperszuper, aztán lepattanózásban levertük őket szerintem. Múltkor olvastam valahol KL nyilatkozatát Weltonról, hogy észre sem vette, hogy ennyit dobott. Hát ez ma is teljesen igaz volt, egyszercsak már 30 körül járt :) Vajkeze van; Bazsy talán neki még el is nézi majd a 12-es mezt :) Marci nem sokat vállalkozott, viszont remekül irányított. Volt kb. annyi asszisztja egyedül, mint az ellenfélnek össz :) Hofi továbbra is teljesen megbízhatóan játszik, stabilan dobál tíz fölött; Vojvoda ma gyengélkedett, ennek fejében is (edzőmeccs ide, edzőmeccs oda) jó eredmény ez a győzelem.
Meccs beszólása: Hartyáni törlést kér, törlő kölyök nem figyel, erre: "Mér' neki nem szabad sztrájkolnia, te b**i" :) Már most látom mi lesz a legfőbb hozadéka a szezonban a bírók cirkuszának...
Na igen, Bánéval tavalyelőtt nem volt olyan torna, amit ne nyertünk volna, aztán csak kilencedikek lettünk. Mondjuk ezt a 9. helyet tavaly becsültük volna már :)
Áh, két legendát emlegetsz :) Zúzos ez a zsákolás, ma is nyomott egy kedveset, Marciulionis alley-up passzából, pedig nem volt vmi tökéletes, de azért behúzt vki fölött :)
értelek, én is erre gondoltam. csak egy picit úgy érzem, ez már talán a ló másik oldala. lehet örülni egy ilyen sikernek óvatosan/szerényen is. :) (vagy tán mindenki - rajtad kívül, a helyszínen szurkolt. ebben az esetben: még1 grat!
Köszi! Amúgy csak 80-65-re nyertünk. Igen óvatosak vagyunk, mert jónak a bajnokságban kell lenni és nem a felkészüléskor. Mi már megtapasztaltuk, hogy a sikeres felkészülési meccsek semmit nem jelentenek.
jó-jó, szarok vagyunk. de ugye, azért az sem mindegy, milyen állagú a szar... :)) persze-persze, a tavalyiak jobbak voltak. ha az ideiek rosszul fognak muzsikálni, ill gyakran betegeskednek, akkor mennek a .... :)
Nekem azt mondták, hogy Jonelle Slone és Covington Cormier keveréke a srác, az arcéle meg madisonos. Itt egyébként találtok egy húzós zsákolást tőle az összefoglalóban: