Pont úgy jött ki, hogy a mai első meccs volt a bronzcsata, a második meccs pedig a döntő. Harmadik lett a Mafc, úgy hogy kb. 20-al verték a Nyíregyet, mi pedig 5-7 ponttal nyomtuk le a Debrecent.
Hm pont ezen gondolkodtam mármint a Kecskeméti produkcionkon!Életem legjobb hangulatu meccse volt ráadásul rendkivül nagy szinvonallal!De szerintem idén nem lesz ilyn és nem azért mert mi nem megyünk hanem azért mert a kecskemétiek tudvan hogy mi mennyien megyünk nem fogják engedni hogy mindannyian menjünk:)))))
De és itt jön a de a tavalyi évben elég furcsa napokon voltak a meccsek kedd szerda kedd csüt..... szoval nem éppen ideális a dolgozo embernek és mondom sajna drága:(
Alekszics és Ivkovics a két kedvenc játékosom volt Szolnokon, így ha vándorcigányozok, az a előző napi/és aznapi (mivel szándékomban áll) villányban esetleg Szekszárdon elfogyasztott hordónyi bor miatt lesz... ellenben Oroszt már akkor utáltam amikor még a honvédban pattogtatott, így őt mindenképp anyázom majd...:)) Azt nem mondom, hogy innen fogsz megismerni, mert sztem az egész Olaj tábor egy kurva nagy olajbogyó lesz Benővel kapcsolatban...:))
Nekem nem jön be mert nem szeretem az olyan irányitokat akiknek nincs dobásbiztonsága és neki nincs!Egyetlen trít nem emelt fel 5 tiszta helyzetből és ez nem joooo!Tegnap mikor majdnem 20-at szort nyugtattam magam hogy nem is olyan rossz de pl ma kiderült hogy ha 2 magas center áll vele szembe akkor nem tud betörni tul gyakran mert rávernek egy önbizalom csökkentő blokkot!
Az a helyzet hogy szerintem igy is nagyon kitettünk magunkért mert manapság azért anyagilag nem éppen egyszerű kigazdálkodi mondjuk egy szaladjunk le Szombathelyre projectet:)))
Hm én tavaly elég sok meccsen voltam és szerintem nem 20-30-an voltunk!Ha le kéne irnom kb:Eger 50,Kecso 500,Pest 150, Debrecen 150 Paks 120(mert többen nem mehettünk).......Szoval én azt mondom ha idén is ennyien leszünk akkor az rosszat már nem jelent!
Egész jo lesz a csapat csak az a baj hogy hullámzo a játékosok teljesitménye!Soares pénteken jo volt utána nulla Hartvich eddig nulla volt ma meg szuper valahogy állandositani kéne egy közepest és akkor nem lenne baj!
Ugy veszem észre hogy cica nem találja a helyét ezért lehet nem árt ha hozunk még vmi ütős légiost!Apropo.Tud valaki vmit arrol hogy kit akarunk megszerezni???
Harazint a kezdőbeeee:)Egy kis rutin és tömeg és szuper 4-es lesz!!!
Ha tényleg igazolunk még egy jó légióst, akkor jobb csapatunk lesz mint tavaly volt.
Az első idegenbeli meccsünk Pécs ellen lesz egy szombati napon (a múlt évben csütörtökön volt). Már most több emberrel beszéltem aki azt mondta jön, mint amennyien ott voltunk idén februárban.
Elnézvén a sorsolást, meg az idei csapatunkat, csak reménykedni tudok benne, hogy a tavalyihoz hasonló aktivitással tudom tiszteletemet tenni a meccseken....
Ti láttok esélyt arra, hogy idegenbe a tavalyi átlag 20-25 főnél többen fogunk menni???