Hakuna Matata! Milyen gyönyörű szó!
Hakuna matata, nem ráz, mégis jó!
Csak annyit jelent szép az élet itt BENT :)
Tiszta élvezet, a bölcselet
Hakuna Matataaa!
Ok, nálam tovább nem leszel fel... Az biztos! Majd reggel 6-kor megyek szépen haza, aztán 7 körül örülök, ha bedögölhetek az ágyba alukálni. Ez az éjjeli 12 óra elég durva, főként úgy, hogy az ember azt se tudja, mikor aludjon, fürödjön, stb. De nem akarlak a hülyeségeimmel fárasztani ám! Pusszantás! Aztán írjál nekem szünetben valami jót! (Mondtam már, hogy cuki vagyok??? Én vagyok a helyi cuki! ;-))
Hát itt van lehetőség dumálni bárkivel is.... ja igen jó vagy a munkában büszke vagyok rád:D rok ha esemény van, sztem én sokáig fennt leszek, meg jövök ha reklám van
Na szép mondhatom. majd úgy teszek mintha kemény melóznék... :))) hehe ez jó
itt vagyok épp hazafit nézek. Angel Egy aranyos csajszi:), Petra ismerkedett meg vele még a neten. Én meg hazafit nézek, Te ez ez tök jó film... betelefonáljak neked most reklamálni???:) kaptam úgyis húsz ingyen percet ajándékba
Gyere, Gyöngy, dumáljunk, bár már sajnos nem lehet olvasgatni itten, mert van más meló is, de azért ide be tudok irogatni, majd úgy teszek, mintha kemény melóban lennék... :-DD
Na, csörgetlek is, Gyöngy, de ide gyere, tudod, én nem vagyok msn-en. Na, ez egy értelmes hozzászólás lett. Ide írok, hogy ide gyere...
:D ééén is....jah, nem 100% h idejutok...mert tesóm most este akar esszét irni...h pusztulna meg...so kérdéses h egyáltalán meddig húzza azt a rohadt esszé írást...so most tök szomcsi vok...mert úgy dumáltam volna veletek. ha 100%nem leszek, akk írok Petrának... :***
A gép tuti szabad lesz:), úgyhogy lehet felnézek msn-re. Most épp nagyon örlődöm a tanulás és a nemtanulás között, de valószínű ma már nem lesz belőle semmi.
Petra te meg mér csörizel ha utána meg nem vagy elérhető???
akkor ha minden igaz este tali egy kis dumcsizásra....:***
Asszed le is futottam? hehe ennyire ne legyél optimista :D levetkeztem a pólót magamról (pulcsi maradt rajtam), és soron kívül sétálgattam...a cél előtt 50 méterrel felvettem a pólót és lesprinteltem a hátralevő távot.... sétálgatós társaim lebuktak, a tesitannő kiszúrta h ők nem futották le végig. Velem meg közölte h büszke rám, hogy lefutottam.... ennyit erről... este mit szólsz egy kis dumához? :)) :*****