A 28. nyertes betelefonáló ingyenes meghívót kap a következő koncertemre.
Segítség, klassz hely, nagyon. A ZÁRVA tábla ne tévesszen meg senkit, az csak belülről ejti rabul az embert, kívülről a NYITVA felirat által bárki beléphet.
Az A100 1962-es, amerikai. A 710-es doboz 122-est rejt (22H) P15LL mélynyomóval! Némi képességgel bárki meggyőződhet hangjáról.
A zenékről nem is szólva. Jobb kollekció egész egyszerűen nem létezik.
Méltattalak titeket tavasszal a Pecsában a Cry Free előtt. Nagyon nehéz helyzetbe hoztátok őket mint főzenekart :-) (hogy finoman fogalmazzak és minden érdemük elismerése mellett)
Kérdés: A Black Magic W intrójában (~5. perc) a Dm után az Á mér' dúr? Ez valami újabb változat?
A gitártól a Hammondig az egész csapat nagyon jól hozza az eredeti latin-rockos hangulatot.
Amikor volt lehetőségem, ott voltam Santana hazai fellépésein. Nagyon közel áll hozzám ez a stílus, főleg hogy jó sok szerep jut kedvenc Hangszerünknek benne.
Eladó Budapesten egy WERSI OMEGA kétmanuálos szintetizátor. Drawbaros , zseniális Hammond hangokkal leslie effektel Saját beépitett 2x40wattos hangrendszerrel ,midivel tőkéletes ujszerü állapotban mélyen ár alatt 99 ezer forintért tel 06303100437
Bocs, de a beszólás meg a kritika közt különbség van, nem akartam beléd gázolni, csak általában én ki szoktam mondani a dolgokat nyíltan, mint köntörfalazva leplezzem és ezzel vállalom is magam másokkal szemben ezt még szeretném hozzá kihangsúlyozni. Nem vagyunk egyformák és miért is lennénk?
Köszönöm Zsolt ! Figyelmesen olvasom nap mint nap a fórumot. Nagyszerű zenészeket lehet hallani, ki ki a maga műfajában, kiválóan játszik ! Hozzám különösen Premetz Matyi zenéje, és játéka áll közel. Továbbra is tisztelet a tárgyilagos szakmai és lexikális hozzászólásaidért. - ( nem úgy egy beszólásért 15098) Zenészként próbálok megélni,és amennyire lehet hű maradni a hivatásunkhoz, de komromisszumokat kell kötnünk ! Nehéz ! Jelentkezem majd ! Baráti üdv ! Gábor
Hát bocsánat, de ennek a balkéz zongora jobbkéz orgona játéknak nincs szerintem semmi értelme, vagy az egyik vagy a másik, persze jól játszik meg minden, csak nem igazán Hammondos felfogás.
A Hamichord-Pari gyárlátogatás már volt 1-2 éve itt linkelve, de újra jó végignézni milyen jól bemutatják a beszerelésre kerülő Fatar mechanikák benyúló billentyűhosszait, ami miatt egészségesen lehet rajtuk játszani. Igaz ez a Hammondnál dupla billentyűhosszt jelent, ahogy a Nord Elektro 4K esetében is tetemes a távolság emitt ni:
Hammond X5-ről mit lehet tudni? Kicsit körülnéztem google tájékon, de semmi hasznosat nem találtam róla. hangkerekes, vagy már nem az? Pellérden árulnak egyet, kipróbáltam anno, de akkor nagyon ramaty állapotban volt (kontaktos drawbarok, recsegő, halk hang). 100.000-et kérnek érte egy Echolette ládával együtt.