Pont úgy jött ki, hogy a mai első meccs volt a bronzcsata, a második meccs pedig a döntő. Harmadik lett a Mafc, úgy hogy kb. 20-al verték a Nyíregyet, mi pedig 5-7 ponttal nyomtuk le a Debrecent.
Hm pont ezen gondolkodtam mármint a Kecskeméti produkcionkon!Életem legjobb hangulatu meccse volt ráadásul rendkivül nagy szinvonallal!De szerintem idén nem lesz ilyn és nem azért mert mi nem megyünk hanem azért mert a kecskemétiek tudvan hogy mi mennyien megyünk nem fogják engedni hogy mindannyian menjünk:)))))
De és itt jön a de a tavalyi évben elég furcsa napokon voltak a meccsek kedd szerda kedd csüt..... szoval nem éppen ideális a dolgozo embernek és mondom sajna drága:(
Alekszics és Ivkovics a két kedvenc játékosom volt Szolnokon, így ha vándorcigányozok, az a előző napi/és aznapi (mivel szándékomban áll) villányban esetleg Szekszárdon elfogyasztott hordónyi bor miatt lesz... ellenben Oroszt már akkor utáltam amikor még a honvédban pattogtatott, így őt mindenképp anyázom majd...:)) Azt nem mondom, hogy innen fogsz megismerni, mert sztem az egész Olaj tábor egy kurva nagy olajbogyó lesz Benővel kapcsolatban...:))