Pár hónapja érdeklődtem itt a fórumon a common rail dízel - octavia párosításról, akkor mindenki azt írta hogy nincs ilyen. Most meg a skoda oldalán a konfigurátorban az octavia rs-nél a TDI elé CR van írva... Ráadásul van DSG váltós is. Esetleg mostanában volt frissítés a motorpalettán? Vagy csak elírták a honlapon?
Ez tényleg egész baráti. Az olajbolt.hu-n sem kapod meg olcsóbban. Tudsz címet adni? Ráadásul én Újpesten dolgozom, így akármikor el tudok érte ugrani.
Apropó, jól emlékszem, hogy Te vagy a riasztós-kihangosítós?
Hali! Köszi a kérdésedet, munkaügyileg elég rendesen be vagyok havazva (hál' Istennek...). Olvasni rendszeresen benézek ide is, meg a SOF topicba is, de írásra már nem futja. Talira majd talán az ősszel...
Én most vettem Castrol Edge SAE 5W-30 - VW 504 00/ 507 00 olajat, 4+1 litert, 12.740.Ft-ért. Igaz, nem megrendelt és kiszállított olaj, hanem, jövet menet beugrottam érte a XV. kerületben a Pólus közelébe. Szerintem elég baráti Minit
Nem esőben, hanem utána húztam le az ablakot. Amik a tetőn álltak meg jó nagy vízcseppek, azok gurultak be szépen a résen. Valahogy olyan a tető szélének az alakja, hogy inkább befelé vezeti a vizet, mint kifelé. Amúgy Nem tehetek róla, szeretem ha ablakon át jön egy kis frisslevegő... ;)
tud valaki segíteni, hogy van-e olyan cég, aki az Oct II kombihoz méretarányos nap-árnyékolót készít (csomagtér oldalsó ablakok + hátsó ablak)? a gyári ~46e huf-ot sokallom.
másik, van megoldás, hogy indítás után a kijelező ne álljon át mindig 'trip'-re, hanem összesített km-t mutasson. nem maxi dotos.
Üdv. mindenkinek. Nem tud valaki tdi 1es octira lefújószelep elektronikát- kapcsolásirajzot??? nagyo jó lenne. mert a dízelé kb 2x drágább mint a benzinesé az elektronika véget, aztán meg van benne kb1000 forintnyi alkatrész. válaszokat előre is köszönöm.
Gyári légterelővel van vkinek tapasztalata? Ugyanis a mai eső után az első kanyarban a résnyire lehúzott ablakokon át a tetőn lévő víz egy része a kocsin BELÜL kötött ki! (ajtó borításán + a karomon) Ez másnak is így van? Gondolom ez a légterelőkkel orvosolható lenne...
Garanciális még? Mert az olajat még csak-csak le lehet nyomni a torkukon, de a szűrőkért mintha mindegyik köhögne és közölné, hogy nincs tovább garancia.