Nem esőben, hanem utána húztam le az ablakot. Amik a tetőn álltak meg jó nagy vízcseppek, azok gurultak be szépen a résen. Valahogy olyan a tető szélének az alakja, hogy inkább befelé vezeti a vizet, mint kifelé. Amúgy Nem tehetek róla, szeretem ha ablakon át jön egy kis frisslevegő... ;)
tud valaki segíteni, hogy van-e olyan cég, aki az Oct II kombihoz méretarányos nap-árnyékolót készít (csomagtér oldalsó ablakok + hátsó ablak)? a gyári ~46e huf-ot sokallom.
másik, van megoldás, hogy indítás után a kijelező ne álljon át mindig 'trip'-re, hanem összesített km-t mutasson. nem maxi dotos.
Üdv. mindenkinek. Nem tud valaki tdi 1es octira lefújószelep elektronikát- kapcsolásirajzot??? nagyo jó lenne. mert a dízelé kb 2x drágább mint a benzinesé az elektronika véget, aztán meg van benne kb1000 forintnyi alkatrész. válaszokat előre is köszönöm.
Gyári légterelővel van vkinek tapasztalata? Ugyanis a mai eső után az első kanyarban a résnyire lehúzott ablakokon át a tetőn lévő víz egy része a kocsin BELÜL kötött ki! (ajtó borításán + a karomon) Ez másnak is így van? Gondolom ez a légterelőkkel orvosolható lenne...
Garanciális még? Mert az olajat még csak-csak le lehet nyomni a torkukon, de a szűrőkért mintha mindegyik köhögne és közölné, hogy nincs tovább garancia.
Simán lehet annyi, ha mindent a szerviz biztosít. A longlife olaj kb. 8000/l. A munkadíj kb. 2 óra, a szűrők legalább 10000. Javaslom, hogy az olajat (ha lehet) te vidd. Én itt szoktam venni. Nekem beírták a szervizkönyvbe, hogy mit vittem - ha emiatt van probléma, akkor nem garanciális- ennyi.
Sziasztok, ha valaki tud Octavia II -be bézs "gumiszőnyeget".. akár univerzálist is.. mert gyári "elvileg" nincs az legyen kedves dobjon egy mail-t. autoszonyeg.hu csomagtertalca.hu kilőve. Köszi!
Bocs az OFF-ért de OI-et keresek megvételre 7-9 éveset és csak benzineset és csak klímásat saját részre hátha valamelyik kolléga megválna járgyányától. E-mail-em publikus.
Hát nem is tudom... Nekem nem csörög a kipufogóm. Hála istennek patentul zárodnak az ajtajaim. Nem világit a lámpám éjjel nappal. A bizti öv figyelmeztetőt megszoktam. (vagyis kapcsolom az övet) És az hogy néha dobbant egyet a motor, néha még jól is jön piros lámpánál, hogy érezzem: jár még az autó :-)
Nyomd rá a klímát, kapcsold ki az Econ-t, és rögtön sima lesz az alapjárat. Minit
Ja, és a hétvége óta van lábtér világításom is Q:)
Asszem' a www.skodaoctavia.cz oldalon találsz ilyen LED-esítést!
Nézz szét!
Az a gond, hogy az OII-nél a féklámpa helyén fékezésig helyzetjelző van, feltehetőleg 2 szálas izzóval van megoldva. A ködzárófény is hasonló. Az index, az más.
Viszont az elektronika figyeli az izzók állapotát, tehát ha LED-del helyettesíted, folyamatos hibajelzésre kell számítanod, vagy át kell verni a rendszert...