Bontott sárvédőből meghekkelve? Csak hangosan gondolkodom.
Gondolj bele, a hatso sarvedo egyben van a C-oszloppal meg alul az ajtok alatti resszel.
Egy-egy szazadmillimeterre ugyanakkora darabot ki kellene vagni mindket autobol, hegeszteni, a hegesztesi nyomokat eldolgozni, es utana gyakorlatilag az auto egesz oldalat ujrafenyezni.
Szoktak igy javitani, de csak csunyan torott, karambolos autokat, amikor "mar ugyis mindegy".
Van egy érdekes problémám. Octavia üzemanyagbentő nyillás körül korodál, már kétszer javították, de nem kapok hozzá javítóívet, és csak foltozgatva lett, és ujra előjött a rozsda:(
Akár simán el is lehetne írva a DSG váltós Oktávia, jogos a feltevés. A másik eléggé durva, inkább már komikus hiba, hogy a 2 literes dízel Oktit 87 milláért árulják. Nem igaz, hogy senkinek nem tűnik fel hetek óta, hogy egy Rolls-Royce árát kérik az amúgy remek kocsiért. Ezen kívül csomó elírást, hibát találni a szövegekben. Az egész honlap olyan amatőr jellegű, nagyon ráférne egy teljes átalakítás. Ja,nem tudja valamelyik fan itt, hogy mikor jön a ráncfelvarrt kettes Octavia?
Pár hónapja érdeklődtem itt a fórumon a common rail dízel - octavia párosításról, akkor mindenki azt írta hogy nincs ilyen. Most meg a skoda oldalán a konfigurátorban az octavia rs-nél a TDI elé CR van írva... Ráadásul van DSG váltós is. Esetleg mostanában volt frissítés a motorpalettán? Vagy csak elírták a honlapon?
Ez tényleg egész baráti. Az olajbolt.hu-n sem kapod meg olcsóbban. Tudsz címet adni? Ráadásul én Újpesten dolgozom, így akármikor el tudok érte ugrani.
Apropó, jól emlékszem, hogy Te vagy a riasztós-kihangosítós?
Hali! Köszi a kérdésedet, munkaügyileg elég rendesen be vagyok havazva (hál' Istennek...). Olvasni rendszeresen benézek ide is, meg a SOF topicba is, de írásra már nem futja. Talira majd talán az ősszel...
Én most vettem Castrol Edge SAE 5W-30 - VW 504 00/ 507 00 olajat, 4+1 litert, 12.740.Ft-ért. Igaz, nem megrendelt és kiszállított olaj, hanem, jövet menet beugrottam érte a XV. kerületben a Pólus közelébe. Szerintem elég baráti Minit
Nem esőben, hanem utána húztam le az ablakot. Amik a tetőn álltak meg jó nagy vízcseppek, azok gurultak be szépen a résen. Valahogy olyan a tető szélének az alakja, hogy inkább befelé vezeti a vizet, mint kifelé. Amúgy Nem tehetek róla, szeretem ha ablakon át jön egy kis frisslevegő... ;)