„Ó, Mennyei Ostya, töltsd el testemet a számára szükséges táplálékkal.
Töltsd el lelkemet Jézus Krisztus Isteni Jelenlétével.
Add meg nekem a kegyelmeket, hogy teljesítsem Isten Szent Akaratát.
Tölts el Engem békével és nyugalommal, melyek a Te Szent Jelenlétedből származnak.
Soha ne engedd, hogy kételkedjek Jelenlétedben.
Segíts nekem, hogy elfogadjalak Téged, Testben és Lélekben, és hogy a Szent Eukarisztia által a nekem ajándékozott kegyelmek segítsenek hirdetni a Mi Urunk, Jézus Krisztus Dicsőségét.
Tisztítsd meg a szívemet.
Nyisd meg a lelkemet és szentelj meg engem, amikor a Szent Eukarisztia nagy Ajándékát magamhoz veszem.
Add meg nekem a kegyelmeket és részesíts engem azokban a kegyekben, melyekkel Isten minden gyermeke meg van ajándékozva, és mentesíts engem a Purgatórium tűzétől.
"Ó Istenünk, Mindenható Atyánk, Szeretett Fiad, Jézus Krisztus nevében, és kereszthaláláról való megemlékezés alkalmából kérlek, hogy szabadíts meg minket bűneinktől. Könyörgöm Hozzád, mentsd meg azokat a lelkeket, akik nem tudják saját magukat megmenteni, és akik lehet, hogy halálos bűnben halnak meg a Nagyfigyelmeztetés alatt.
Szeretett Fiad engesztelő szenvedése által bocsáss meg azoknak, akik képtelenek megváltásukat keresni, mert nem fognak elég sokáig élni ahhoz, hogy Jézus, a te Fiad Irgalmát kérhessék, hogy a bűntől szabadítsa meg őket.
„Ó, drága Jézus, Irgalomért könyörgök azok számára, akik gyilkosságot követtek el. Sürgősen kegyelmet kérek azoknak, akik halálos bűnben vannak. Felajánlom Neked szenvedéseimet és nehézségeimet, hogy megnyithasd Szívedet és megbocsásd bűneiket. Kérlek Téged, borítsd be Drága Véreddel mindazokat, kiknek lelkében gonosz szándék van, hogy gonoszságaiktól tisztára lehessen mosni őket. Ámen.”
Amit gondolok, abban már ott egy kapcsolat, akire gondolok, abban ott a kapcsolat, az áldó gondolatom áld, az átkozódó gondolatom átkoz
Az átkot feloldhatja a megtörése, az törheti meg, aki Benned képes az áldásra
Az áldás áldást hoz
Aki áld, az lesz legjobban megáldva, aki átkot szór, arra száll legjobban az átok
Ha valaki meghal, akivel szemben haragban voltam, annak a túlvilágban jogot adtam, hogy visszatükrözze a haragom
A túlvilágból rám visszacsapódó átkot egyedül az imámba foglalt áldás, és megbánásom, megbocsátásom képes feloldani
Annak kell bocsánatot kérni, aki megbánt, azt más nem teheti helyette
A gonosz legtöbbször nem a gonoszsága miatt marad gonosz, hanem azért, mert nem tudok neki megbocsátani
Aki gonosz, az nem gonosznak született
Aki gonoszságában hal meg, azt saját maga akarta
A szellemi világ hat rám, ha akarom, ha nem, akkor is hat
Magam is hatok szellemileg a környezetemre
Ha nem hiszek, és nem tudom kimondani az Úr nevét, akkor az biztos jele annak, hogy a Sátán és a szolgái uralmuk alatt tartanak
Ha ez így van, akkor dühöt érzek, ha ezzel az igazsággal szembekerülök
Sem Isten nem kényszerít, sem az angyalok nem kényszerítenek
A Sátán sem kényszeríthet, és a szolgái sem kényszeríthetnek, mert akkor kilépnének a Rendjükből, és az ítéletbe vonná őket
Ha rádöbbenek, bár nem tetszik a gondolat, hogy a Sátán és a szolgái hatnak rám, akkor ellent mondhatok nekik, hiszen szabadságom van a döntésre
A helyzetem a Földön a szabadság megmérettetésében a saját választásom eldöntése
A Sátánra úgy is igent mondhatok, ha elfordulok az Istentől, Istenre csak Istenben mondhatok igent
Ha nem tudom kimondani Isten nevét, az nekem egy teljes jel, hogy már megértve az akaratomban vagy a Sátánnak mondjak igent, vagy Istennek
Ha felismerem a gondolatot, és megértem, akkor nem mondhatom, hogy nem kaptam figyelmeztetést
Aki a Sátánnal szövetkezik, az a halálba jut, de az nem azt jelenti, hogy megsemmisül, hanem lelke szellemi halálában gyötrődik majd örökre pokol tüzében
A pokol a halottak kiszáradt kertje, ahol szenvedtetem a többi halottat, és ők is szenvedtetnek engemet
És nemcsak ez szenvedés vár, hanem az is, hogy Isten ott nem érzékelhető
A Földön jelen van az Isten, az áldása kiárad az egész emberiségre, és abban szabadságot ad, és a szabadságon belül is azt a szabadságot, hogy csak arra hat úgy, hogy érzékelhető legyen, aki azt megengedi
A szabadságban az a megengedés úgy kezdődik, hogy igent mondok Jézusra
Aki nem mond igent, az nem tapasztalhat
Aki úgy gondolkozik, nem tiltottam meg, ezért ha van Isten, akkor keressen meg, az rosszul gondolkozik
Isten azon tetteit várja, amit felismer Isten cselekedeteinek, hiába vár
Mert ugyan Isten felkeres, de nem úgy, hogy az befolyásolja a szabadságomat
Ezért amikor adja magát, akkor a szabadságnak adja, és a szándéknak, és majd azok eldöntik, hogy létrejöhet a tapasztalás vagy sem
A Szavát adja, és aki ezt megérti, és megcselekszi, és kimondja ahhoz a szükséges igent, az előtt nyílik meg a tapasztalás közvetlen, azaz direkt lehetősége
Ha Istent látszólag keresem, de magam akarom a saját gondolataimba öltöztetni, azaz gőgös vagyok, akkor nem jön, mert nem fogadtam
A Sátánnak és a szolgáinak meg van engedve, hogy hassanak
Jó okkal lett megengedve, az egy idő, amíg megértem
Az egy nagyon ritka állapot, hogy bukott szellem beköltözik az emberbe, és átveszi az akaratának az irányítását
Az viszont egy természetes mindennapos eset, hogy a Sátán, vagy a szolgái gondolatot adnak
A Sátán és szolgáinak átcsúsztatott gondolatai a gőg és a fennhéjázás, a kérkedés és dicsekvés, a kíváncsiság, harag és gyűlölködés, a hűtlenség, a külsőségek, és a hasonlók
Ha nem tiszta gondolatot érzek, akkor vagy már jól elsüllyedtem a tisztátalanság mocsarába, vagy éppen hatnak rám a gonosz szellemek
Ha meg akarom mondani, hogy a másik mit gondoljon, az nem egy tiszta gondolat
Az embernek saját magának kell kiharcolni, hogy megtisztítsa a gondolatait
Ha áldást mondok, akkor az áldást hoz
Ha nem tudod kimondani az Úr nevét, azzal ne szenvedj tovább, hanem kezd el keresni a tisztaságot a tisztaságért, és abban lehetetlenné teszed, hogy hassanak rád a gonosz erők, és akkor majd előjön a szádból az Úr neve, és megtudod, hogy a neve hatalom, mert a neve előtt meghajlik minden térd
Majd megtudod, hogyan menekülnek el a tisztátalan gondolatok, igaz nem a gondolat menekül abban, hanem a sugdolódzó
„Ó, drága Jézus, könyörgöm Hozzád, hogy áraszd ki Irgalmasságodat az elveszett lelkekre. Bocsásd meg nekik, ha elutasítanak Téged, és használd fel imámat és szenvedésemet, hogy Kegyelmeidet kiáraszthasd rájuk Irgalmasságod által, melyre szükségük van a lelkük megszentelődéséhez. Kérem Tőled az irgalom ajándékát lelkük számára. Kérlek, nyisd meg a szívüket, hogy Hozzád menjenek és kérjék Tőled, hogy a Szentlélekkel töltsd el a lelküket, hogy ez által el tudják fogadni szereteted Igazságát, és hogy Veled együtt és Isten Családjával örökké éljenek.
Ó, Jézus, védj meg Engem a Sátán hatalmától. Helyezz engem a Szívedbe, miközben én megszabadulok minden iránta való hűségemtől és az ő gonosz útjaitól. Átadom neked akaratomat, és térden állva, alázatos és töredelmes szívvel jövök színed elé. Életemet a Te Szent Karjaidra bízom, Ments meg engem a gonosztól. Szabadíts meg és vigyél el engem védelmed biztos kikötőjébe, most és mindörökké.
Szent Mihály arkangyal védelmezz minket a küzdelemben, a sátán gonosz kísértései ellen légy oltalmunk! Esedezve kérjük: „Parancsoljon neki az Isten!” Te pedig mennyei seregek vezére, a sátánt és a többi gonosz szellemet, kik a lelkek vesztére körüljárnak a világban, Isten erejével taszítsd vissza a kárhozat helyére! Ámen
Ima, melyet Jézus 2000. május 27-én adott Jean-Marcnak, egy francia kiválasztottjának, a következő magyarázattal:
Jean-Marc kérdezi az Úrtól: Gyermeked Jeanine - miután ő a rákból meggyógyult - szeretne azokon segíteni, akik ebben a betegségben szenvednek. Mit tegyen? - Köszönöm, Szeretet és Irgalom Istene.
„Béke veled kedves lányom! Helyesen teszed, hogy együtt érzel testvéreiddel, kik ebben a betegségben szenvednek, amely a testet szétmarja és kegyetlen szenvedést okoz. Gyermekem, fontos, hogy mindenki, aki ebben a betegségben szenved, az Én hatalmas oltalmamat kérje azáltal, hogy szentelményeket mint keresztet, érmet, skapulárét hord. Naponta szentelt vízzel vessen keresztet, hitét naponta gyakorolja, Szentségekhez járuljon, melyeket az Anyaszentegyházam által adok és Szent Édesanyámhoz gyógyulásért imádkozzék. Szükséges a kiegyensúlyozott életmód és egészséges tiszta levegő. A városi élet épp úgy terjeszti ezt a betegséget, mint a hajszolt élet, ami túlságosan az anyagiakra irányul. Sok nyugalomra, csendre és imára van szükség. Gyermekem meg kell értetned velük a megoldást, az Istenhez való térést és a keresztény hitből való élést, mert lelkük nagyobb veszélyben van mint a testük, ha nem térnek meg. A lelkek pont a megpróbáltatás és a betegség idejében döbbennek rá, hogy nem a lényegért éltek - az Istennel való életet, hanem a múlandókért - világi életért. Itt az ima, melyet ajándékozok neked, hogy naponta nagy bizalommal elmélkedj felette és osszad meg azokkal, akiket a rák megtámadott. Mindenki teljes hittel mondja ezt az imát és mint igazi keresztény éljen. Így megígérem, hogy e megpróbáltatásban mindegyiküknek megadom a gyógyulást, az enyhülés és az erő kegyelmét. Ez a te feladatod leányom.
Jézus, az Üdvözítőd."
„Urunk Jézus Krisztus, Dicsőség Királya!
Te vagy lelkem és testem élete. Könyörülj rajtam! Gyenge vagyok és bűnös. Gyógyítsd meg bennem ezt a rákos daganatot, amely el akar pusztítani, és halálomat akarja okozni!
Helyezd belém isteni életedet, a Te örök életedet! Helyezd gyógyító kezedet erre a bajra, s meggyógyulok és megerősödöm!
Ó Jézusom, Szeretet Királya, siess segítségemre! Amen."
„Ó, Mennyei Atya, az ember Teremtő Istene, kérlek, hallgasd meg imámat. Könyörgöm Hozzád, mentsd meg Britanniát a gonosz karmaitól és a diktatúrától. Kérlek, hogy mindnyájunkat egy családdá egyesíts a Te Szemedben, minden vallásút, minden hitűt és bőrszínűt. Adj nekünk erőt egyesülni, ellenszegülve minden olyan törvénynek, melyet Tanításaid megtiltására vezetnek be. Adj nekünk erőt és bátorságot, hogy soha ne hagyjunk el téged, és hogy imáink által segítsünk megmenteni minden gyermekedet. Vezesd egységre testvéreinket, hogy tisztelettel adózzunk Ígéretednek, mely az örök életet és az Új Paradicsomba való belépést hozza el nekünk. Ámen.”
A test elengedhetetlen a lény számára, lásd tartalom és forma egysége,nem jelent rabszolgaságot és ugyan miért kéne megstabadulni tőle :))) az öngyilkos-gyilkos "szekták" is radikálisan megszabadulnak a testüktöl,csakhogy az bün lásd NE ÖLJ. Gyorsan tilos ölni és lassan talán szabad sanyargatással ?
Az angyaloknak is van teste /finomanyagu,számunkra általában láthatatlan /
A klinikai halálból ujraélesztett emberek szerint VOLT TESTÜK a köd pára fény szavakkal jellemezték.
+ Dicsőség az Atyának és a Fiúnak és Szentlélek Istennek, miképpen kezdetben, most és mindörökkön örökké. Amen.
Minden kérés után mondjuk: Légy magasztalva és dicsőítve.
1. Szentlélek Úr Isten, jóra való sugallatod előzze meg tetteinket és kísérje azokat a Te segítséged kegyelme, hogy minden munkálkodásunk Veled kezdődjék. 2. Szentlélek Úr Isten, szállj le fenséged trónjáról és készíts helyet a Te szolgád szívében. 3. Szentlélek Úr Isten, akit az Atya és a Fiú tisztel, segíts állandóan az Isten jelenlétében élnem. 4. Szentlélek Úr Isten, akit az Atya és Fiú tisztel, taníts meg az Atya Isten akarata szerint élnem. 5. Szentlélek Úr Isten, aki az Isten Fia szívében székelsz, taníts meg megismerni és szeretni Téged. 6. Szentlélek Úr Isten, aki az Atya dicsőségéről gondoskodik, taníts meg Isten bizalmában odaadóan élnem. 7. Szentlélek Úr Isten, a tűznyelvek jele, gyújtsd szívemben a szeretet lángját. 8. Szentlélek Úr Isten, titkos fehér galamb, taníts meg szeretni a Szentírást. 9. Szentlélek Úr Isten, akinek se arca, se neve nincsen, taníts meg helyesen imádkozni. 10. Szentlélek Úr Isten, aki a próféták ajkával szólsz, taníts meg nyugodtan, kiegyensúlyozottan élni. 11. Szentlélek Úr Isten, szeretet lángoló tűzhelye, taníts meg okosan és türelmesen élni. 12. Szentlélek Úr Isten, minden mennyei és földi javak birtoklója, taníts meg szerényen és alázatosan élni. 13. Szentlélek Úr Isten, kinek kincsei mérhetetlenek, taníts meg megérteni a szenvedés értékét. 14. Szentlélek Úr Isten, kinek kincsei megbecsülhetetlenek, taníts meg helyesen kihasználni a drága időt. 15. Szentlélek Úr Isten, meg nem szűnő szeretet, oltalmazz a gőgtől és a szeretetlenségtől. 16. Szentlélek Úr Isten, taníts meg ellenállni a haszontalan gondolatoknak és a felesleges képzelődéseknek. 17. Szentlélek Úr Isten, a kegyelmek osztogatója, taníts meg mellőzni a felesleges beszédet és tevékenységet. 18. Szentlélek Úr Isten, akinek teljességéből mindannyian merítettünk, taníts meg hallgatni és a kellő időben szólni. 19. Szentlélek Úr Isten, örök szeretet, taníts meg jó példát mutatni másoknak. 20. Szentlélek Úr Isten, végtelen jóság, adj kitartást a jóban. 21. Szentlélek Úr Isten, édes tanító, taníts meg helyesen bánni az emberekkel. 22. Szentlélek Úr Isten, lelkek kedves tanítója, taníts meg, hogy ne ítélkezzem senki felett, és a sérelmeket ne emlegessem. 23. Szentlélek Úr Isten, fény mely a lelkeket boldoggá teszi, taníts meg meglátni mások szükségleteit, és a jócselekedeteket nem elhanyagolni. 24. Szentlélek Úr Isten, nyomorultak atyja, add megismernem saját hibáimat. 25. Szentlélek Úr Isten, aki csodákat művelsz a lelkekben, vezess éberséggel a tökéletességre. 26. Szentlélek Úr Isten, aki ismeri a világegyetem jövőjét, segíts megszabadulni a sátán és a test rabszolgaságából. 27. Szentlélek Úr Isten, aki előtt nincs titok, segíts elmenekülnöm a sátán ármányai elől. 28. Szentlélek Úr Isten, aki ismeri az én jövőmet, a Te védelmed alá helyezem magamat, családomat, testvéreimet, barátaimat, jótevőimet és minden embert az egész világon. 29. Szentlélek Úr Isten, taníts Isten dicséretére és dicsőségére, az emberiség üdvösségére és Szűz Mária örömére élni, hogy mint gyümölcsöző hasznos szolga, jó halállal haljak meg. 30. Szentlélek Úr Isten, légy lelkem lelke, siess kegyelmeddel segítségemre. Segíts, hogy mindenben Reád hagyatkozzam, nevedben dolgozzak és Veled imádkozzak. Amen.
Jézus Krisztus! Jöjjön el a Te országod, az igazságosság, a szeretet és a béke országa! Amen
Reggeli imádság
Örök Atya, felajánlom Neked az emberiség minden szenvedését, minden emberi munkát, imádságot, s mindazt ami az egész napomat betölti. Egybekapcsolom a Te szeretett Fiad, a mi Urunk Jézus Krisztus szenvedésével és a Szentlélek szeretetének erejével a Szeplőtelen Szűz Mária által az Isten dicsőségére, hogy Téged az emberek keressenek, megtaláljanak, szeressenek és a lelkek üdvösségére kitartóan imádkozzanak. Amen.
A Szentlélek 10 ígérete
E litániát a Szentlélek szándékára ajánljuk fel és kérjük segítségét, magunk és családunk, vagy valami más szándékra.
Az Atya ígéretei azoknak, akik legalább háromszor egy héten fogják imádkozni ezt az imát:
1. Kiszabadítalak az ellenséged kezéből látható módon. 2. Eltávolítom az akadályokat, amelyek tökéletességed útjában állnak. 3. Még egy angyalt adok melléd, hogy sugallat által megóvjon a bűn kelepcéjétől. 4. Kitartasz az erények útján. 5. Jól megismered fogyatékosságaidat. 6. Erőt kapsz, hogy megszabadulj a bűnös szokásaidtól. 7. Megerősítem benned a hitet, reményt és szeretetet. 8. Megszabadítlak anyagi gondjaidtól. 9. Megadom, hogy családod kölcsönös szeretetben és egyetértésben éljen. 10. Aki segíteni akar családjának, felebarátjának, ismerősének rossz szokásainak elhagyásában, fél évig minden nap imádkozza el ezt a litániát.