2007.02.10-én Aréna foci lesz a tárnoki Katlan Arénában. Írja ide a nevét az aki szeretne játszani!Csak azok íratkozzanak fel akik komolyan is gondolják és válalják a plussz tétéleket.(edzés,anyagiak) Csak a 2007.01.14-ig felírt emberekkel tudunk számolni.Aki olvassa szóljon a csapattársának!
Wall, Andor, Csecsemő, Georgi, Ziti, Trugyi, P.Laci, S Csabi, H.jr Misi, B Feri, Pötyi, Radis, F.Milán,
Sziasztok! Már 3 éve nézem az NFL meccseket rendszeresen (Sporttv-nek köszönhetően), de a Saints-Eagles meccshez hasonlót még nem láttam. Minden volt benne, ami kell. Hatalmas futások, brutális védekezések, kiváló irányítók. Felejthetetlen az egész, főleg McAllister.... A Superbowl döntő nem lesz ennyire jó, attól félek. Sajnálom, hogy nem juthatott mind a kettő tovább!!!
Átgondoltuk a dolgot és arra jutottunk h mégse mennénk az Arénára, a bajnokság legyen szem előtt ne pedig ez. Reméljük nem gond h így beírtuk és utána visszamondjuk a dolgot. Ennyi lenne. :)
Csonti tudom h nem jó ez h nem járunk csak azért nem mindig rajtunk múlik de mind1 is, nem akarok magyarázkodni mert ez így télleg nem jóó :(. Ez fog változni hozzáteszem !!!!! volt néhány rajtunk kívül eső dolog AMI azóta már megoldódni látszik és lehetőséget ad arra hogy járjunk edzésre !!!!!!!! Ami tény h tényleg nem jártunk és ezért BOCS az egész csapattól !!!!!!!!!!!!
Na de a kérdést is felteszem már :). Nem tudod h ez a Aréna foci mennyibe lenne(píz)?????????
Annak hogy neked nem válaszol senik legalább három oka lehet!(Bár látod hogy én is írok neked)
1)Nem akarnak neked válaszolni mert nem bírnak (ezt én kizártnak tartom)
2)Nem válaszolnak mert nem tudják a választ
3)Nem válaszolnak mert még dolgoznak a megfejtésen ezért nem válaszolnak......tehát nyugi mint ahogy azt már RealCool is megálapította ez egy fórum nem pedig egy "csetelős valami".
4) Nem válaszolnak mert csak elfelejtettek válaszolni
Megoldás lehet ha egy konkrét személytől kérdezel..............
Elnézésetek kérem, de a holnapi edzésre nem tudok menni! Sajnos dolgoznom kell. Ritkán esik meg az ilyesmi(kb egy évben 3-szor), de ez most bejött! Viszont az utána lévőre szívesen mennék!