Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
főleg hogy ott a topiknyitó megkért, hogy ha lehet többé ne baszd szét a topikját. mire kijelentetted hogy neked mindent szabad. ezek után még van pofád idejönni feljelenteni. gratulálok.
hát ez aztán mindennek a teteje kisfiam. abban a topikban hozzád se szóltam, amígy belém nem kötöttél. mostmeg itt vered a nyálad. szánalmas.
egyébként fogalmam sincs, hogy miből gondolod, hogy elefánt vagyok? egyszerűen nem tetszik ez a spiónkodás, főleg hogy tenmagad folymatosan móduszt sértesz.
Túlságosan a szívére vette, hogy elefantkillah néven nem írkálhat a zenében, ezért aztán néhány napja az a kedvenc szórakozása, hogy rugdossa a másikat. Ti. én voltam az, aki bátorkodtam a múltkor szólni a Mindflowers topic kapcsán és úgy látszik most minden bajáért engem tart felelősnek. Megpróbáltam mindent, de nem megy.
Hát igen, ehhez képest Bali végtelenségbe történő zuhanása nagy mértékben eltörpül. Tehát, ha kérhetném a legendás Nox az évszázadok gagyija című topikot visszaterelni a KULTÚRA/ZENE fórumba. Előre is.
én megértem a felháborodásod, sőt egyet is értek vele. megnyugtatlak, az éjszaka folyamán pont emiatt felvettem a kapcsolatot néhány világcéggel, és megállapodtam velük, hogy ellássák az index moderátorait videokamerával is felszerelt telefonokkal, hogy videokonferenciát tudjanak tartani a jövőben az ilyen kényes döntés meghozatala előtt. nem, ne köszönd meg, ez a társadalom, az Emberiség érdeke!