leginkább az igaz, hogy behatároltak a lehetôségek, és nem is merjük a határokat adott esetben mindenestül felrúgni.
tehát sok esetben változtatható és alakítható lenne bármi, csak nem tesszük meg mégsem.
Be kell másolni a bal alsó sarokba (két különböző bemásolandó adat; lehet másikat is kreálni), kattintás az "Öcsém is hadd hallja" gombra, oszt hadd szóljon!
a többiek nevében nyilatkozni nem mernék, de én megvagyok. rohangáltam én is egész nap, estére meg szétesett a net...csodával határos módon magáhoztért.
semmiféle kényszert ne érezz szerintem, akkor írj, amikor tényleg ráérsz, vagy van kedved...sôt, írni szerintem egyáltalán nem kötelezô, de tényleg.
"létezik az is, hogy elôre látod, és elôre fáj valami, illetve pontosan tudod, hogy mi az, amit éppen (el)mulasztasz."
Azt hiszem, ez még rosszabb eset... de ott, akkor nem változtatható, alakítható úgy, hogy ne fájjon majd később? Vagy behatároltak a lehetőségek? Vagy talán érzelmi korlátok vannak?
Hahó, itt vagyok. 8-ra értem haza, baromi hosszú volt ez a nap... és holnap is elutazok, képzés lesz vidéken, szerencsére ez csak 30 km-re :))
Ugye nem baj, ha tolódik a mail kicsit? Amúgy mizujs, jól vagytok?
alapvetôen kibillent járaton voltam világéletemben.
néha azt gondolom, a nagymamámmal kellene laknom, mert egyedül ô volt képes mindig is valamiféle nyugalmat, rendszerességet jelenteni,többek között nekem is.
de ez pillanatnyilag nem megoldható, arról nem is beszélve, hogy valószínűleg én magam kezdenék el elôbb-utóbb mocorogni és megint össze-vissza mászkálni, baromságok után...
(a nagymamákról csak az jut eszembe, a fontos dolgokra visszautalva kicsit: mondtad nemrég, hogy fáj, amikor utólag rájössz arra, hogy valamit nem vettél észre, vagy elmulasztottál -, ehhez képest létezik az is, hogy elôre látod, és elôre fáj valami, illetve pontosan tudod, hogy mi az, amit éppen (el)mulasztasz.
nahh, ilyenek ezek a nagymamák, mindig kihozzák az emberbôl...)
Szia Morti,
ez a szieszta tényleg jó ötlet lenne...
A déli népek tudnak valamit, igaz náluk inkább a hősé miatt alakulhatott ez ki.
Most megint kibillentél?
na, ez meg a másik...nekem elaludni is, de ébredni is nehéz.
egyébként -állítólag- az lenne a legnormálisabb, ha a kora délutáni, de legalábbis ebéd utáni órákban hagynák a dolgozókat egy félórányit sziesztázni, ti. ezek az órák teljesen fölöslegesen eltöltött idônek számítanak.
ezt én is akkor éreztem a legjobban, amikor még "rendes" munkahelyen dolgoztam, és a bioritmusom is bebillent valamiféle normálisabb kerékvágásba...
Valóban az volt, irigykedj még egy kicsit! :-))
Most meg olyan álmos vagyok, hogy rögtön koppan a fejem a billentyűkön, és az ilyen lesz: sdxtfbgtgfzvtzgvf :-((
Szia!
Egy újabb tétel a jó dolgok közé:
Pihenten ébredni reggel, elég korán ahhoz, hogy maradjon idő a kényelmes készülődésre.
--
Ma én is majdnem sötétben, lehúnyt szemmel ittam meg a kávémat. Forró volt, ahogy lecsúszott a torkomon, éreztem hogy egész testemet átjárja a meleg. És nem csak a testemet...