Lieber eleg veszjosloan kezdett de szerencsere osszekapta magat.
Rivera-t nekem ugy tunt hogy Torre komolyabb bemelegites nelkul kuldte dobni, mikor Gordon bajba kerult. Meg is lett az eredmenye...
6-5-nel mar nem nagyon biztam a gyozelemben, de szerencsere a Minnesota edzoje fennthagyta a dobojat es lehetett erezni rajta hogy nem tudja mar uralni a jatekot. Mikor Jeter allt oda utni akkor ereztem ujra hogy meglehet a meccs.
Nem tetszett hogy sokaig HR-ra mentek a Yankees utok, amugy mindent vagy semmit alapon es kis hijan az utobbi jott be.
ehhez a cikkhez tartozik szavazás is! a kérdés természetesen ki nyeri a WS-t!!!
a másik cikk: <a href="http://free.srv.hu/s/p/sportportal/html/modules.php?name=News&file=article&sid=610&mode=&order=0&thold=0" target="_blank">A Birodalom hanyatlása</a>
nincs hír arról , hogy a sport1 átvenne bármit is, bár szerencsére elég szépen hozzák az NFLt. MLB.TV 15 dolcsi a postseason, azaz bő 3000 FT, szerintem nagyon megéri!!
Derek Jeter joined the exclusive century club on Tuesday, becoming the third player in Major League history to play in 100 postseason games.
Only David Justice and Bernie Williams have appeared in more postseason games than Jeter. Justice holds the record with 112, while Williams suited up on Tuesday for his 105th career playoff game.
A Twins szétvédekezett minket. 5DP + az OFk is nagyot játszottak. Amióta Torre az edző hétszer kezdett a Yankees vereséggel seriest. Ebből csk kettőt bukott el. Mind a kettő WS volt.
kicsit OFF
Nem tudja vki véletlenül, hogy a Sport1 esetleg közvetítene vmit a playoffból vagy a WSből?