Hakuna Matata! Milyen gyönyörű szó!
Hakuna matata, nem ráz, mégis jó!
Csak annyit jelent szép az élet itt BENT :)
Tiszta élvezet, a bölcselet
Hakuna Matataaa!
cseszed öt percem element rád a 20 percből!!!!!! na mindegy a lényeg ami lényeg, hogy holnap légyszíves tanulni!!!! vagy tessék bemenni órára hogy legyen kiről másolnom:DDDD nem vagyunk mi egymáshoz kötve. hanem tanulsz otthon ne merj maradni!!!!!!
itt bejön, már fel is jelentkeztünk Erikával a pénzügyire. Feljelentkezek neked szívesen, de ha nem vagy bizti a dologban sztem estére még marad hely....
neked is jóéjt, még itt vagyok ám... :D naon szép ez afilm, de kicsit kikészít hogy mindenki akit szeressek meghal benne. na hagylak ám dolgozni nehogy kikapj a főnöktől :-DD
Hú, azt nem tudom, hogy meddig őrzik meg, és most nem zaklatom ilyenekkel a kollégákat, de majd én megvédelek a névtelen rajongóktól! A kitörő öröm oka, hogy a rózsaszín szín vidám, és abban nem lehet szomorkodni... Ja, azt amúgy sem szoktam... Csak maximum, nem vagyok ennyire jókedvű. De általában igen!
Kérem, akkor engem teljességgel becsaptak, nekem ezt mondták, kérem, de hát az nem lehet, mert én már, kérem, hallottam mán ezt mán több helyen is, és nekem ottan, azokon a helyeken azt mondták, hogy hosszú haj - rövid ész. És, kérem, lehet, hogy Önnek azért kellett, hogy megnövessze sorsszerűen a haját, hogy stimmüljön a mondás, tetszik engem érteni? Szóval majd úgy hívj fel, hogy keressél egy db lámpát valahol, ahol nem ég, és azt jelentsd be nekem! Várd meg, míg engem kapcsolnak, de olyankor hívj, amikor éjszakás vagy hétvégés vagyok, mert ilyenkor csak kevesen vagyunk (számolni sajnos nem tudok, de 10 alatt, az biztos).
Rögzítik a hívásokat???? És meddig őrzik meg? Csak mer tudod mikor majd eccer nagy ember leszek, nem akarom, hogy pénzér árulják a rólam készült hangfelvételt! :))))))))))
Te is éccaka munkázol, de azt már tudtuk, hogy nem vagy nooormális! :DDD
Nekem se küldött pürét. Most mondd meg, de kis önző!! :))
Én nem csináltam memori tesztet, mer a felén itthon se voltam, de ha megcsináltam volna, akkor tudom, hogy az eredmény katasztrófa lett volna. A Pöngyéről meg ne is beszéljünk. :))))
De Roni, nekem mikor rövid volt a hajam - mikor is vót az már?? - akkor is rövid volt az eszem. :)) Meg most is az, meg örök életemben az is lesz. :))
Hja, Petra, telefonálhatsz, csak az a probléma, hogy rögzítik a hívásokat... De megpróbálhatod, ha gondolod, most 40-ig szünetem lesz, utána kapcsolódok vissza a telefonhoz... Szám nélkül hívj, ha hívsz.... De ezeket nem is én írtam ám! Nem szabad ilyet tenni itten nekem, mert lehet, hogy ellenőrzik a hívásokat. Tartózkodik egy magas rangú személy az épületben, és biztosan ólálkodik... :-DD Ki az az őrült, aki éjjel bejön dolgozni???
Szia Petra!!! Pusszantlak, világ cukija! :-) Tök happy vagyok, úgyhogy most nem kell hozzám harapófogó... :-DD Én, a helyi cuki (tudjátok, tiszta rózsaszínben, emlékeztek még arra a szerelésemre?) vagyok! Itten az eonban! :-) Bezzeg nekem nem küldtél gesztenyepürét, úgy nem fájna a pocid! Na, másra már nem emlékszem, hogy mit írtatok vagy kérdeztetek, hosszú haj - rövid ész... Meg közben itt beszélgettem a kolléganővel... Szóval hehe... A memóriatesztem nem is lett ám olyan szörnyű, ti nem csináltátok meg?