Sziasztok, kérlek javasoljatok nekem valami megoldást: az autóm (Octavia I) "szimfonikus" magnója - a kazetták korát kinőve - semmire sem használható, lecserélném valami korszerűbbre (MP3, SD, usb, esetleg előlapi aux, cd nem muszáj), de nem találok a konzollal harmonizáló fejet, zöld fénnyel, 30-40e között. Pedig az esztétika az fontos lenne... Van ötlet?
A fordultszámmérőben lévő, kis égőt szimbolizáló viszajelző narancssárgán kigyulladt. Csak 15.000 km van a kocsiban. tud valaki valamit arról, hogy mi teendő, és ez mit jelent? felhívtam a haveromat a Skodánál és azt modta, hogy be kell mennem, mert a kompjúter valami hibát jelez. Mi lehet?
Nahh, még mindig az említett autónál tartunk. Eljutottunk odáig, hogy az asszony Clioját felmérték, azt mondták 250-ért tudják beszámítani, tehát összvissz 1,950-be lenne az autó. A beszámítást keveselltem, 94-es Clio, nagyon szép állapotban, a végösszeget sokalltam, odáig jutottunk, hogy 1,9 a vége mindennel együtt. Szerintetek? A szóban forgó autó
Egeszen elkepeszto, hogy tartjak a Skodak az arukat.
Pedig az enyémben az anyósülés előtt most búvárkodásra alkalmas víz van... beszállás csak légzőpipával! Egyik reggel leesett a monszun, és beázott. Természetesen be volt csukva ajtó-ablak. Szerdán viszik megnézni, hogy hol ázik. Franc. Decemberben volt nulla kilométeres a járgány, és azóta sem törtem rajta.
Az én mániám tankkal végigmenni Románián. Egyébként Octaviába rendelhető TV-vétel is,nem csak DVD? Ha igen,majd tuti lesz az én Octaviámban is,ha lesz rá elég pénzem. Ja,és tegnap láttam egy gyönyörű TSI plakettes példányt, amilyennel eddig sosem találkoztam. Először néztem,hogy hogyhogy az utolsó 2 betű piros a TDI-nél,aztán közelebb mentem és láttam,hogy TSI volt ráírva.
Pl. az ismerősöm mániája a TV-DVD nézés a kocsiban. Neki kifejezetten jól jön az aux in az mp3-as fejegységnél. De nekem is jól jött volna, mert CD tár emulálás nélkül is tudtam volna használni a merevlemezes Dension DMP3-at.
Hmmm, én is éppen azt nézegettem mostanában, hogy azonos évjáratban nagyjából szőrében le tudnám cserélni az 1.6 aut. O1-et egy 3.0 V6 Laguna automatára...
ha jól emlékszem Joemester kérdezte a Stream Aux kimenetét...
A régebbi darabokon nincs kimenet. Emulátort lehet hozzá párosítani, vagy egy ügyes villany huszár szerkeszt bele. Az utóbbi9 jóval olcsóbb, míg az előbbi elegánsabb megoldás.
Az új tipusú Stream, ha jól mondom, rendelkezik Aux-al. Minit