Erre eszembe jutott a régebben bizonyítéknak idehozott számlád a cégtől. Mennyi is volt, 200 ezer körül? Na ebből lejön a személyes vásárlás, kb. 100 dollár ahogy írod, a költségek, cd-k, rendezvények, stb. Na ami megmarad az aztán a passzív jövedelem.
Te is pontosan tudod, hányszor hencegtél itt, hogy hol áll a tőzsdén, meg hány dollármilliomost termelt ki (a soha-sehol-nemjegyzett listán), meg mennyi a cég árbevétele, bla-bla-bla....
Pont ugyanezt akartam írni, bármit hoznánk ide, arra úgyis azt mondaná, hogy ő nem hencegett. Viszont hadd nyilvánítsunk már mi azért véleményt valamiről.
Nem ragaszkodom én a "passzív jövedelem" kifejezéshez. Felajánlottam már, hogy adjatok nevet ti annak a "jövedelemnek", amit úgy kapok meg, hogy befizetem a havi csomagom (kb száz dollár) árát, cserébe pedig megkapom a hozzám tartozó vevők vásárlásai után befolyt bevétel 15, és a hozzám tartozó vezetők vevőinek vásárlásai után befolyt bevétel 5%-át.
Nem mondtam, hogy nem dolgoznak. Az viszont mondom, hogy érdemes megnézni, hova jut egy "gyémánt" ha szó szerint egy évig nem dolgozik, nem csinál mást, csak a szokásos havi csomagját fizeti be, és mi lesz egy "toplistás milliárdossal", ha egy évig nem megy be és nem emeli fel a telefont.
Majd ezek után beszélgessünk vagyonokról és toplistákról.
Bármelyik a top 100-as vagyonoshoz odasétálhatsz és megkérdezheted, hogy milyen hatással lenne a vagyonukra, ha egy évig nem mennének be és a telefont sem vennék fel.
Nem. Azt akarom mondani, hogy egy mlm-esnek jól jön a havi 5-10-20millió, de ez egy 100-as top listás vagyonosnak aprópénz, napi szinten is több folyik be neki. Más kérdés, hogy ez a toplistásnak ez a bevétel mivel jár. Öt mobiltelefon, x ezer alkalmazott, kemény stressz, reggelhatkoréséjszakalátjaagyerekét az ágyban aludni, milliárdos felelősség, stb.
Nekünk meg úgy jön be a pénzünk, hogy mindez nincs a nyakunkban.