Sziasztok!Egy 2007 es audi a4 avant 2.0 tdi tulajdonosa vagyok. A következő problémával küzdök, fogy a hűtővizem, 2-300 km alatt a kiegyenlítőtartály kiürül, találtunk egy sérült csövet aminek a kicserélése után is fogy a víz. Az autó nem füstöl, nem gőzöl, gyönyörűen megy pöccre indul, nem produkálja a hengerfejhibára utaló általános jeleket. Végignéztünk minden csövet csatlakozást nem folyik sehol. A tartályban viszinylag nagy túlnyomás keletkezik ami esetleges hengerdejhibára utálhat viszont mint említettem nem produkál semmit ami erre utalna. Akinek van ötlete tapasztalata kérem ne tartsa magába. Köszönöm
Van egy 97-es Audi A4-em és sajna egyik napról a másikra elromlott a két óracsoport közti nagy board kijelző. Nem látni rajta semmit. Voltam ma a http://www.tdipower.hu/-nél, de azt mondták a régebbi egység van benne és azt nem tudják javítani. Tudnátok nekem segíteni kihez forduljak ezzel a problémával? Budapesten lakom, vhol itt a környéken javít ilyet vki?
Sziasztok. 2007-es A4 Cabrioval van a kovetkezo problémám. Ha beindítom, bereccsennek a hangszórók. Mikor elindulok és az ajtok automatikusan lezárnak, ismét. Ha leállítom az autót és bennhagyom a kulcsot a gyújtaskapcsolóban, folyamatosan hupognak. Valakinek volt ilyen gondja?
Van egy 99-es A4 1.8i B5-öm és olyan problémám van,hogy vezérműtengely hall jeladó (rövidzár testre)hibakódot adott ki a számítógép,de az elektromos szerint a jeladó működik és a motorvezérlő is megkapja a jelet!Mi lehet a probléma?Előre is köszönöm a válaszokat!
Köszi kerkyra ez kissé megnyugtat.Tegnapi hazaérkezésem után némi gázolaj szagot éreztem,lehet repedt valami cső és farsot szív ezért dadog,remeg a kaszni.Mivel sötét volt így a mai du.-ra tervezem a nyomozást.
az enyémnek is ez a baja, bár ritkán jön elő. főleg akkor, ha kicsit odalépek neki és után visszamegy alapjáratra. itt az volt a vélemény, hogy kettőstömegű, egy autószerelő azt mondta, hogy az kizárt, inkább PD elem.
Ezer és ezer oka lehet, az egészet ott rontottad el hogy 2.0-ás PD- t vettél :) Van egy két motorkódos, ami nem ajánlott vétel... na vissza.. lehet PD elem , kettöstömegű pl.. Gépre kell dugni abból sok minden kiderül.. Leállításkor nem hallasz koppanást ? ha igen akkor kuplung szerkezet kpl cserével orvosolható a hiba szerintem.....
Sziasztok.Két hete vettem egy audi a4 b7 8e tdi 2.0 diesel 2006-os gépet.Valami gond van vele mert alapjáraton rázza akasznit a seggem alatt.Semmi hibát nem ír ki.Van valakinek tapasztalata mi lehet a hiba oka???
Találkozott már valaki olyan tolatóradar hibával, hogy a gyújtás utáni első rükvercbe rakáskor szirénázik 2-3 mpig, majd nem működik. Ezt 10- ből 9 esetben csinálja. A maradék 1 esetben normálisan működik.
Sziasztok! Egy elég primitív kérdéssel fordulok hozzátok. Friss tulajdonosa lettem egy 2010-es A4-esnek minden rendben a géppel, csak egy dologra nem jöttem még rá. Az átlagfogyasztást hogyan lehet előhozni a fedélzeti computeren? Csak azt mutatja, hogy még mennyi km-t tudok megtenni vele. Köszi előre is a segítséget
2000 évjáratú A4 kombit - 1.6 benzin - ajánlottak a figyelmembe, soha nem volt még Audim, mit kell tudnom, mik a gyenge pontok, általános hibák, ha vannak, szemre tetszetős autó, elméletileg nem járták meg vele a Holdat kétszer.