Keresés

Részletes keresés

morpet Creative Commons License 1999.06.18 0 0 9
Az alaplap egész pontosan
ASUS P2B 440BX ATX, integrált SCSI vezérlő nélkül.
Úgy hallottam, hogy az integrált SCSI vezérlős változatoknál nemigen működnek a külső SCSI eszközök valami hiba miatt.
Előzmény: morpet (7)
Rettenet Creative Commons License 1999.06.18 0 0 8
Ha rám hallgacc, akkor nagy ívben elkerülöd az IDE-s írókat. Eddig a környezetemben nem volt még olyan, ami ne ment volna tönkre idő előtt.
És hát nem csak ripsz-ropsz mehet tönkre ugye, hanem magával vihet pár doboz CD-t is.
Én egy Adaptec AHA2940-es vezérlőt javasolnék és egy Panasonic, vagy Yamaha írót.
A vezérlő olyan 30e körül van, Panasonic-ot kapsz már 40-50e között, ha meg nagyon sok léd van rá, akkor 70e-120e-ig kapsz Yamaha4416-osnak valamilyen variációját.
Bár én most nagyot csalódtam a Yamahában, mert 3hónap múltán tönkrement az enyém, de gondolom ez egyedi és nem sorozat hiba volt.
spec a HP-t pl nem javasolnám, ugyan megbízható, de az egyik ismerősöm nem volt vele 100%-ig megelégedve. Főleg a hozzá adott szoftver miatt.
Előzmény: morpet (7)
morpet Creative Commons License 1999.06.18 0 0 7
Köszi Rettenet, láttam a másik topicot is.
Ne vegyek IDE-t?
Nekem egy teljesen szokványos PII-es Celeronos gépem van, ASUS BX alaplappal. Nem kellene nekem valami SCSI vezérlő?
És az IDE-s HP-k is gagyik?
Előzmény: Rettenet (6)
Rettenet Creative Commons License 1999.06.18 0 0 6
Szerintem meg semmilyen IDE-s CD írót, mert mind gagyi.
Előzmény: Filburt (4)
Filburt Creative Commons License 1999.06.18 0 0 5
Hehe...
Hát nem elrontottam a linket? B-)
Bár nem értem hol, mert kézzel írtam.
Na mindegy, a www.mikland.hu akkoris létezik.

Bye.

Filburt Creative Commons License 1999.06.18 0 0 4
Hali morpet!

Részemről egy HP-6020-as (SCSI) felügyelője vagyok. A cucc jó, csak régi. Audio grabbelésnél fosik (sorry), de nem tudtam még rájönni, hogy ez az NT, a progi vagy az író hibája. Írásnál sosem hibázik. Szóval a HP mint rendesen rúlzik.

A hírek szerint NE vegyél IDE-s Pana CD-írót, mert valójában Gagyitron márkájú és a Fusitech importálja. Ha infót akarsz, szerintem menj el a www.mikland.hu-ra és kérdezd meg őket. Korrektek, segítenek.

Ha segítettem, megvan a napi jópontom. B-)

Bye,

Filburt

Rettenet Creative Commons License 1999.06.18 0 0 3
CD-Copy...blablabla
előszedtem
Előzmény: morpet (2)
morpet Creative Commons License 1999.06.18 0 0 2
Melyik az a topic?
Én végigkerestem Find In Page-gel a "cd" kifejezést az Index összes fórumán, de nem találtam élő, a témával foglalkozó oldalt.
Szóval mi a neve a másik topicnak?
Előzmény: Rettenet (1)
Rettenet Creative Commons License 1999.06.18 0 0 1
Csak azért tudtad így ilyen könnyedén magadévá tenni, mert közben befagyott a vindózom. Grrrrrr

amúgy nem értem minek ez a topic, mikor van már egy hasonló. minek kettő?

Előzmény: jeegynullas (0)
jeegynullas Creative Commons License 1999.06.18 0 0 0
Egy a lenyeg: ne nullszoros sebessegu iroval irjad a CD-t.
Előzmény: morpet (-)
morpet Creative Commons License 1999.06.18 0 0 topiknyitó
A CD-írás területén elég széles a hardver/szoftver választék, de hogy melyik írható CD vagy melyik CD író hogyan viselkedik, azt csak idővel tapasztalja meg az ember. Gondoltam, ez lehetne egy hely, ahol megírhatnátok a tapasztalatotokat a témában. Választ kaphatnánk a "noname vagy márkás CD-R a jobb" kérdésre, leírhatnátok hogy adott cd író hardverhez kinek melyik CD-R passzolt a legjobban stb.

Lenne mindjárt egy nyitó kérdésem: milyen CD író hardvert vegyek, ha az elsődleges szempont a megbízható minőség. Egyáltalán milyen márkák vannak, hol érdemes körülnézni, hol érdemes vásárolni?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!