A sok jelentkezés és lemondás között nem volt edzés. Az Aréna focsi lemondása biztosan vírusként terjedt a levegőben........ Nem is gondolok összehangolt akcióra....... és miért pont csak a deffense?...... Van hangulat.........
Sisakok jöhetnek, de csak akkor, ha teljesen ki vannak belezve......... Nem mondom, hogy örömmel teszem ezek után, de megígértem, én tartom a szavam..... Ma várom őket.
Ha nem kell kép akkor az www.nfl.com oldalon de ha kell a kép is akkor le kell tölteni egy progit amit én nem tudok megmondani mert én nem töltöttem le de korábban kb 500-zal már felrakták:)))
Egyébként az állás 7-0 a Bears-nek (első drive 6.25 hosszú és TD aztán punt most a Seahawks -nál a labda aChi 22-n Ist and 10 idő 00.38)
Az 1 éves szünet előtt rendszeresen néztem azóta csak néha néha, kislány koromban még floorball kapus is voltam :-) Hasek nagy kedvencem de kinek nem :-) jó az öreg a háznál
A sisakfestére még annyit, hogy beszéltem tegnap trugyival, jövő hétre kéne összeszedegetni a sisakokat teljesen kibelezve 5000 HUF körüli összeg lesz a festés díja.
akik eddig szóltak:
Sárközi Peti
Lukácsi Laci
Balogh Feri
Tóth Csabi
Szabados Gyula
Pintér Feri
én ( Bognár Feri)
én vállalom, hogy összeszedegetem őket és egybe elviszem trugyinak a pénzzel együtt.
így átláthatóbb :-)NHL, ALL STAR-GÁLA 2007. január 24., Dallas
KERETEK (kiemelten a kezdőjátékosok)
KELETI-FŐCSOPORTCSATÁROK:
Sidney Crosby (Pittsburgh Penguins), Alekszej Ovecskin (Washington Capitals), Daniel Briere (Buffalo Sabres), Jason Blake (New York Islanders), Simon Gagne (Philadelphia Flyers), Dany Heatley (Ottawa Senators), Marian Hossa (Atlanta Thrashers), Vincent Lecavalier (Tampa BayLightning), Martin St. Louis (Tampa Bay Lightning), Brendan Shanahan (New York Rangers), Eric Staal (Carolina Hurricanes), Justin Williams (Carolina Hurricanes)
VÉDŐK:
Brian Campbell (Buffalo Sabres), Sheldon Souray (Montreal Canadiens), Jay Bouwmeester (Florida Panthers), Zdeno Chara (Boston Bruins), Tomas Kaberle (Toronto Maple Leafs), Brian Rafalski (New Jersey Devils)
KAPUSOK:
Ryan Miller (Buffalo Sabres), Martin Brodeur (New Jersey Devils), Cristobal Huet (Montreal Canadiens)
EDZŐ:
Lindy Ruff (Buffalo Sabres)
NYUGATI-FŐCSOPORT
CSATÁROK:
Joe Thornton (San Jose Sharks), Joe Sakic (Colorado Avalanche), Jonathan Cheechoo(San Jose Sharks), Bill Guerin (St. Louis Blues), Martin Havlat (Chicago Blackhawks), Patrick Marleau (San Jose Sharks), Rick Nash (Columbus Blue Jackets), Yanic Perreault (Phoenix Coyotes), Brian Rolston (Minnesota Wild), Teemu Selanne (Anaheim Ducks), Ryan Smyth (Edmonton Oilers), Henrik Zetterberg (Detroit Red Wings)
VÉDŐK:
Scott Niedermayer (Anaheim Ducks), Nicklas Lidström (Detroit Red Wings), Philippe Boucher (Dallas Stars), Dion Phaneuf (Calgary Flames), Kimmo Timonen (Nashville Predators), Lubomir Visnovsky (Los Angeles Kings)
KELETI-FŐCSOPORTCSATÁROK:Sidney Crosby (Pittsburgh Penguins), Alekszej Ovecskin (Washington Capitals), Daniel Briere (Buffalo Sabres), Jason Blake (New York Islanders), Simon Gagne (Philadelphia Flyers), Dany Heatley (Ottawa Senators), Marian Hossa (Atlanta Thrashers), Vincent Lecavalier (Tampa BayLightning), Martin St. Louis (Tampa Bay Lightning), Brendan Shanahan (New York Rangers), Eric Staal (Carolina Hurricanes), Justin Williams (Carolina Hurricanes)
VÉDŐK:Brian Campbell (Buffalo Sabres), Sheldon Souray (Montreal Canadiens), Jay Bouwmeester (Florida Panthers), Zdeno Chara (Boston Bruins), Tomas Kaberle (Toronto Maple Leafs), Brian Rafalski (New Jersey Devils)
KAPUSOK:Ryan Miller (Buffalo Sabres), Martin Brodeur (New Jersey Devils), Cristobal Huet (Montreal Canadiens)
EDZŐ:
Lindy Ruff (Buffalo Sabres)
NYUGATI-FŐCSOPORTCSATÁROK:Joe Thornton (San Jose Sharks), Joe Sakic (Colorado Avalanche), Jonathan Cheechoo(San Jose Sharks), Bill Guerin (St. Louis Blues), Martin Havlat (Chicago Blackhawks), Patrick Marleau (San Jose Sharks), Rick Nash (Columbus Blue Jackets), Yanic Perreault (Phoenix Coyotes), Brian Rolston (Minnesota Wild), Teemu Selanne (Anaheim Ducks), Ryan Smyth (Edmonton Oilers), Henrik Zetterberg (Detroit Red Wings)
VÉDŐK:Scott Niedermayer (Anaheim Ducks), Nicklas Lidström (Detroit Red Wings), Philippe Boucher (Dallas Stars), Dion Phaneuf (Calgary Flames), Kimmo Timonen (Nashville Predators), Lubomir Visnovsky (Los Angeles Kings)
KAPUSOK:Roberto Luongo (Vancouver Canucks), Miikka Kiprusoff (Calgary Flames), Marty Turco (Dallas Stars)
EDZŐ:
Randy Carlyle (Anaheim Ducks)