Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
Nincsen semmi gond Cheese, mindenki követ el hibát. Az a lényeg, hogy megvan a nickem, féltem attól, hogy amit egyszer töröltök, azt már nem lehet visszahozni.
Ő valóban 'csak' JUSZUF, és nem SzB harci-nikkje, garantáltan létező személy, SzB-től kábé 100 km-re lakik.
Szívességet tett ugyan SzB-nek, aki megkérte őt egy topikban, hogy moderáltassa ki egy balul sikeredett hozzászólását, attól félvén, hogy ugyanúgy jár ezzel a nick-jével is, mint az F-string-gel, amelyiket Somi tüntette el.
Juszuf (véleményem szerint) csak jóhiszeműen járt el, és tévedésből annulálta őt Cheese.
Akkor kivettétek a beszólásait, és engem is kimoderáltatok, mondván, én lennék a leggyengébb láncszem. (rajtam kívül még hárman kaptak ilyen hangú levelet)
Most szeretett "kollégánk" ismét megjelent. (4771, 4772, 4773 sz. beszólalások)
Tegyétek már a srácot a partvonalon kívülre mint többszörösen visszaesőt.
vagy arról van szó, hogy besz*ptad a lenti (megjegyzem jogosan feljelentett) fikanickek csúsztatását, és balinak nézted Juszuft? mert akkor eléggé mellélőttél.
gáz
ha most azt mondom, hogy szerintem cheese=bali, kitörlöd magadat is? ;)
kérem, a moderátorok állítsák vissza a lent törölt nicket! (nem mintha nekem hiányozna, de hogy közlemény és indok nélkül egy olvasni lusta moderátor a kérések megvizsgálása helyett _viccből_ kitöröl egy nicket, az már sok)
Feltételezem, hogy összekevertél valakivel. Azt írod, hogy másik nick-jeiden, holott nekem soha nem volt más csak a JUSZUF. Szóval nem Bali vagyok, persze ezt Te is láthattad volna. Summa summarum: kérném vissza a nikkemet!