Bocs, nálatok kezdtem az esti körülnézést, így csak most láttam hogy az MNK-n már megtették helyettem a "bemutatást"...de sebaj, több szem-több csipa alapon nem rossz ez és ahogy látom nagyjából hasonlót gondoltam én is, mint mások.
Ugyan nem Belfera vagyok , de ha megfelel, néhány szó a "hollywoodi álomról":
mind a 3 meccsén láttam játszani, ezek közül a Paks elleni volt a legjobb, az Alba elleni so-so (Belltől kapott egy kemény-bactatós védekezést, eggen csak megsértődött rajta) a tegnapin 5+4 perc játék után Krivi gyorsan lezárta a történetet, mindenki tisztában volt vele (ő is), hogy lapát...
Vegyes érzelmeim vannak vele kapcsolatban, mert támadásban rendkívül képzett spillernek látszik, de az óriási arca sokat elvesz ennek élvezeti értékéből. Egója messze túl tesz Madisonén, az pedig azért nem semmi. A védekezéséről nehéz mit írni, mert az mint olyan nem létezik, ill. úgy nézett ki, hogy k-vára derogál neki kocogásnál nagyobb tempóban visszafutni és egyáltalán pattanóért menni, embere simán megverte. Krivi rotációja pedig kifejezetten dühítette...:)
Állítólag már az érkezésnél morgott, hogy hová került, kicsinyellette a várost, a csarnoktól meg majdnem rosszul lett :) (Igaz elképzelése sincs arról, hogy néz ki mondjuk 2500 nézővel és milyen a csúcshangulat, de valljuk be "hétköznapi" állapotában csak mi körmendiek látjuk benne a new yorki M.S.G-t...:D)
A csapatunkba abszolúte nem illett, az egyébként sem túl vidámnak és lelkesnek tűnő hangulatot pedig k-va gyorsan teljes mélypontra állította.
Fentiek ellenére lehet hogy nagyot fogtatok vele, mert az embernek néha az volt az érzése, ha akarna akkor simán min. 25-30 körül dobálhatna, de ehhez talán két véglet kéne: vagy egy korbácsos edző kell neki (Krivi tud "fenyíteni", de a felkészülési meccsek alatt feltűnően visszafogott volt...), vagy az hogy egyáltalán ne korlátozzák abban amit csinál és azt is min. 38 percig tehesse...
Fegyelmezetlen, ez külön tetszik, remélem a pályán balhés is! :)
És külön pozitívum, hogy újra utálnak minket, akarom írni foglalkoznak velünk, az MNK- án. Már azt hittem teljesen elfelejtették mekkora parasztok vagyunk. :)
Hétfőtől a Kaposvári KK együttesével edz Corey Minnifield. A somogyi együttes a héten teszteli a 27 esztendős, 204 cm magas, erőcsatár-poszton bevethető játékost, aki Körmendről érkezett.
A vasiak ugyanis nem tartottak igényt szolgálataira. Corey Minnifieldet 2007-ben draftolta a közvetlenül az NBA alatti D-Ligában szereplő Fort Wayne Mad Ants. A D-Ligában (NBDL) érdekelt együttesben az elmúlt szezonban 41 meccsen 16,8 pontot dobott átlagban, és ehhez még 6 lepattanót is szerzett.
A vasi együttesben az Albacomp ellen 16, az osztrák Oberwart ellen pedig öt pontig jutott. Utóbbi találkozón azonban csak kevés időt tölthetett a pályán. Miután eldőlt, hogy Körmenden nem számítanak rá, a kaposvári szakvezetés úgy döntött lehetőséget biztosít az erőcsatárnak, hogy bizonyíthassa tudását.
– Már korábban is a látókörünkben volt a játékos, de úgy tűnt, hogy végül Körmendre szerződik – nyilatkozta lapunknak Kovács László, a Kaposvári KK ügyvezető-elnöke. – Hangsúlyozom, hogy Minnifield próbajátékon tartózkodik nálunk. A csütörtökön kezdődő soproni tornán és az addigi edzéseken meglátjuk, mire képes. Az esetleges fegyelmezetlenségéről szóló híreket nem tisztem kommentálni, úgy gondolom, Dzunics edző megfelelő eszközökkel rendelkezik a fegyelem fenntartására.
– Annyi bizonyos, hogy jó ajánlólevélnek tűnik a D-ligában elért pont- és lepattanó-átlag – mondta Dzunics Braniszlav, a Kaposvári KK vezetőedzője. – Igaz, jelenlegi edzettségi állapota nem tűnik túl jónak. Testfelépítése inkább gyors játékra alkalmas. Szempont volt, hogy Magyarországon tartózkodott, ezért úgy döntöttünk, kipróbáljuk. Értékelhető tapasztalatokat a soproni tornán szűrhetünk le vele kapcsolatban, amikor meccsszituációkban kell bizonyítania.
Hát tudod egyszer hallottam egy hasonlatot, miszerint kb. amíg mi az ingyenebéd menüjéből "válogatunk", addig ti mondjuk Minnifield Kapos Hoteljének a luxus részén buliztok. És ezt nem KL mondta, a félreértések elkerülése érdekében. Szóval ennyit az "irreális" pénzekről, amik itt mennek...
És gondolom ezt azért tudom ilyen biztosan, mert K.L. minden nap beszámol neked a csapat körül történtekről. Szerintem legyél inkább csak a saját csapatoddal kapcsolatban ilyen jól értesült, megvagyunk mi a külső segítség nélkül is.