Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Sikerült velem megkedveltetniük Ray Stevenson és Yvonne Strahovski alakította karaktereket. Pedig mind a két szereplő jó néhány embert eltett láb alól...
Sajnálom, hogy vége lett, még simán benne volt 1-2 jó évad. A sorozat színvonalához méltó lezárást érdemelt volna, mert rengeteg szál nyitva maradt, szinte az összes. Nagy kár érte, de mindenképpen érdemes volt végignézni.
a franciák megirigyelhették a the walking dead sikerét. csináltak ők is egy zombis sorit. nem az a tipikus apokaliptikus fajta, de azt hiszem ez kihagyhatatlan lesz.
Pedig pont te nem szoktad szeretni, ha "palira veszik a nézőt". Ez a telefonos vacakolas + a mult heti cliffhanger egy nagy netto szivatas volt Rick sokkjába csomagolva.
jah, tényleg. nem is vágtam hirtelen melyik telefonálgatós dologra gondolt. de a TWD-ben az a jelenet szerintem oké. kevesen maradnánk józanak egy ilyen sokk után. szerintem az rendben volt.
nem tudom miért erőltetik ezt a románc vonalat. annyire, de annyira illogikus, hogy már fáj. ahelyett, hogy elvinnék a kőkemény hírszerzős irányba, még több kulisszajelenettel és fordulatos cselekménnyel. nem, erőltetik ezt a Carrie loves Brody irányt. ahh:(