Én aztat hallottam, hogy a pepsziszigetre gyün vojvod, neuroziz, terrorájzer, morbidéndzsöl dévidvinszenttel, ácédécé bonszkottal, ateiszt rodzserpetterzonnal, szléjör lombrágóval, napersze az újáalakult kájusz, szlóbörn is, hamá garsziaőrmestert úgyis itt eszi a fene, aztán szinik, drimtejáter kevinmúrral, mötlikrű tomilível, tróble is, direkt a Gabi miatt, meg króbár szekszitével Fafarának, meg nekem, osztán a feszkó neve se pepszisziget többé, hanem Nagyon Kerály Metálrokker Fesztivál.
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Most hallottam az MHH-sok észhez tértek és törlik az eddigi fellépőket, lesz viszont helyette: Tool igaz hogy most nem turnéznak, de erre az ekszkluzív megafesztiválra eljönnek csak azért szaré-hugyé. meg akkor már lesz Perfect Circle is, mert mér ne, ja és jön a NIN is mert nagyon szeretik MO-got, már annyiszor voltak itt. És persze Meshuggah is, há' hógyne (élőben egyébként télleg jók). Ja és állítólag a Szigeten is csak ezek lesznek + még a Rage Atm, meg a Helmet külön újjá alakul, meg persze a Pantera is (namégavégéntényleg-kitudja) jön. Meg egy rakás jó zene, el tudták intézni, de jó fejek...
csak pár szám erejéig rendelkezem tool koncerttel, maynard télleg csak ácsorog, klipek zsenialitását osztom, szvsz NIN-ek is azok
azért biztos kellemes lenne egy koncert :))
Mintha tegnap egy kicsit el lettetek volna borulva, srácok! Na sebaj!
Vincent, engem a HIM érdekelne, miattuk szeretnék mindenképp kijutni...
Hogy a Tool klipek zseniálisak? Hát lehet, az tuti, hogy amint meglátok egyet, menten ki kell perdülnöm a retyóra - dehát e hatás eléréséhez is kell némi zsenialitás! A rémálmokról akkor még nem is beszéltem! (Le ne lőjetek, nem fikázás! Hatásosak és egyediek, szó se róla...)
Tool: Nem tom láttál e már Tool koncertet de Maynard ott áll egy helyben max. toporzékol 2 órán át:az nem tool szorakoztató, a klippek viszont zseniálisak.
ha ennyire egyetértenének a népek
mint igy mi néhányan akkor akár
a népstadionba is jöhetnének.
de sajnos mint faff irta ez nem egy népzene...
ahhoz túlságosan elmebeteg...
nem is igazán true....
se lovaglás..
se 2/4...
így nem lehet manapság nagy népszerűségre
szert tenni.
:))
de szerintem nem is baj....
utálnám, ha divat lenne
Perfect Circle KIRÁLY
unalmastól fényévekre, hahh, süketek, mossatok fület kik leunalmasoztátok
MESHUGGGGGGGGGGGGGGAH-T nekem (IS)
de ez nem
mert izé
túl bonyolult a füleknek úgy általában
és azt népek nem szeretik
meg értelmetlen dzsiiiidzsidzsidzsidzsiii
hüje hakkke tamás
(lenemecsekernőztem)
utálom őket ;))))
Most néztem...
hát a nine incset meg a perfekt circlét megkék nézni...
meg a hímet is...
az első nap vesszen
tőropi meg guanó apák
shit
azaz nem, de a többi jobbb
na jó,a VADER nem annyira csoda,mer' ők má' voltak egy párszor...
de azé' egy MORBID ANGEL/NILE már annak számít
esetleg egy DARK FUNERAL!!!!!!!!!
AAAAHHHHHHHHHHHRRRRRRGGGGGGGHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!
.......vagy talán a MAYHEM???????????????
.....hmmm.....jó!!!!!!!!!!