a kocsiban, a vezető előtti szőnyegem nyúlott, ráncos, már-már balesetveszélyes, mert belakad a lábam, ha a pedálokra taposnék.
Nem arról nyitnék polémiát, hogy egy szép gyári, Octávia hímzett feliratos szőnyeg miért ilyen vérgagyi, hanem azt kérdezném, hol lehet beszerezni ilyesmit normális minőségben és áron.
"Látom, még mindig lelkesedsz az automata 1.8t-ért. Valahogy meg tudlak érteni:-)))"
Ami jó, az jó :) Szvsz az 1.8T a legjobb motor amit O1-be építettek. Amikor én vettem az enyémt, akkor csak 1.6 volt a placcon automatában. Se egy 1.8, 2.0, de még 1.9 tádé sem.
Sajnálom hogy valami komolyabb motor (szívó benzines, ccm>2000) nem került ebbe az autóba, mint pl. a testvér Golf4-be. Pedig most milyen jó vételek lennének ezek :)
Ja, alényeg azthiszem azon van, hogy előbb gyújtás és csak utána gomb nyomás. Ha előbb a nullázó gombot nyomod és közben gyújtásra teszed akkor le nullázza a szervízt és vissza áll fix 15 ezresre.:-((((
Bééé ülsz. Ajtó becsuk, őv bekapcs.:-))) Gyújtás, majd a nullázó gomb nyomil sokáig. Először lenulláz, majd visszaugrik a napi számláló és átvált szerviz kijelzésre.
Azthiszem.:-)))) Így felelőséget nem válalok a tanácsért.:-))))
Nem mindegy hogy a motorháztetőn hol helyezkedik el a sérülés. Ha valahol a szélénél, akkor nagy rá az esély hogy nem kell telibe fújni az elemet. Ha a lakkrétegen már átment a karc, akkor már nem polírozható.
ma egy "kedves" ember megkarcolta valószínüleg kulccsal a motorháztetőmet egy kb 30 cm-es csíkon. elég mély, a festékréteg aljáig ér. szerintetek csak az egész motorháztető újrafényezésével orvosolható ez a probléma, vagy valahogy helyileg ecsettel és polírral megoldhtaó. (persze szakember által, csak ugye időben nem ugyan az,míg a festés lakkozás és szárítás 3 nap a másik 2 óra)
HOyg lehet előcsalogatni a Maxi-Dotból, hogy mennyi km van hátra a szervízig? Rugalmas intervallumú a jószág, csak kíváncsi vagyok mire értékeli a használati módot.
Előfordul. Szerencsére vannak négysávos szakaszok, ahol meg lehet őket előzni. De jókat szoktam mosolyogni a kistigriseken, akik életveszélyesen előzgetve küzdik magukat, majd az első közlekedési lámpánál beállok melléjük...
(tipikus kép, a Shell kút utáni lejtőn végiglátsz és folyamatos sor van... Na akkor én beállok a végére, és a következő négysávos részig türelmesen gurulok...)
mondjuk nem számolok 50-60-ig, de ha kinézek és nem látom a sor elejét, akár 20-30 autót sem fogok egyenként előzgetni. 2-3 autó mögött én sem cammogok ha elöttük tiszta a pálya... Amugy nyáron a 7-esen vasárnap du pest felé nemigen tudsz száguldozni 90-100-al...
Én is már jártam erre-arra, de ennyien még soha nem mentek előttem:-))
Ha 4-5-6 autó cammog előttem ennyivel, én bizony letudom őket. Nem mindig biztonságosabb ám egy ilyen araszoló konvojban közlekedni. Idővel úgy is jön egy türelmetlen barom, és tuti engem fog kilökni a sorból, amikor nem fér be.
Ha a konvoj szépen halad 90-110 -es tempóban, én sem állok neki előzgetni, hiszen egyedül sem mennék gyorsabban.
Én képes vagyok ha nem látom értelmét az előzésnek... pl 50-60 autó halad elöttem azonos tempoban. Ekkor nem állok neki egyenként előzgetni főleg ha szemben is nagy a forgalom... Nem nyernék vele annyit, amennyit esetleg veszthetek....
Ti képesek vagytok 60-70 -nel araszolni országúton, mert a "konvoj" annyival megy?
Én sem vagyok egy nagy racing párti (bár az 1.8T néha elcsábít), de hogy hosszú távon nem bírnám ki 60-nal országúton, az tuti.
Ui: A fogyasztási adatokban nekem még mindig vannak érdekes értékek, de a legtöbbje már reálisnak tűnik. Úgy látszik, fejlődés mutatkozik, mert múltkor valakinél az 1.4-es octavia már 5L alatt fogyasztott városban:-)
Pacs!
Látom, még mindig lelkesedsz az automata 1.8t-ért. Valahogy meg tudlak érteni:-))) Nekem már mutatott 52L-t is azon a bizonyos képen:-D
autópálya és közút vegyest (245 km-ből kb. 50 a közút), az autó szerint 102 km/h-s átlagsebesség (Autópályán beállok 120-130 közé, közúton 90 körül próbálom tartani (dombos, kanyargós út). Óra szerinti fogyasztás 6,3 l/100 km.
A fél éve 25e Km-el vett Octaviám közeledik a 30e-es szervízhez. Hova érdemes vinnem pesten? Bárhová ahol Skoda embléma van? (Garancia miatt) Mennyivel elötte kell bejelentkezni? (gondolom 1 napra ott kell hagyni)
Mit cserélnek/néznek ilyenkor, és kb mennyivel számoljak?
Ha esetleg késöbb viszem pl (32e) engedi-e vagy letilt?
"Sziasztok! Láttam ma egy Octávia II. aminek úgy volt megcsinálva az ablakkerete mint a Passatnak, tet aehát króm kerete volt.Hogy lehzt megcsinálni, valakinek tapasztalata? Hol lehet hozzá passzoló krómcsíkot venni!Nagyon szép volt, jól állt neki.Köszi"
Nekem O1-em van 1.6-os, most 2 éves. Előtte 1,4-esem volt 3-om évig. Az 1,6-os olyan 5,5 litertől fogyaszt kb 10 literig mindenfélét, attól függően hol használod. Nekem is volt már országúton 5,4 is (bármilyen hihetetlen), de városban nagy dugóban be tud szippantani 9-9,5 litert is. Mondjuk melyik autó nem?... Pl legutóbb Balatonrendesről jöttünk haza és amíg az autópályáig elértünk 5,7 litert volt az átlagfogyasztása. Ez kb. 70kilométer főút. Utána az autópályán Pestig a házig ez az érték felment 7,2-re de ott már 140-150-el mentem + át kellett mennem az egész városon. Szóval átlagban országúton 5,5-től 7 literig eszik, autópályán úgy sacperkb 6,8-tól 9 l attól függően mennyire hajtod, város meg dugófüggő. De nekem még városban sem volt soha 10 liter az átlag. Mindig az alatt volt. Tankolástól tankolásig általában 7-valamennyi szokott lenni a fogyasztása az 1,6-osnak, vegyes használtban. A klíma úgy kb fél-1 litert tesz hozzá a fogyasztáshoz. A régi 1,4-esem nagyjából 1 literrel többet evett mint az 1,6-os! Azonkívül jobban szenvedett a klímával, és ette az olajat is. Bár tudom ez évjáratfüggő. Persze ezzel is el lehet menni bárhová, de én mindenképp az 1,6-ost javasolnám, sokkal jobban illik ehhez a kasztnihoz. Az egyetlen hátárnya a biztosításnál van, de az is minimális. Ja és a mostani 1,6-osnál az olajfogyasztás egyenlő a 0-ával! Az első szervíz 30.000 km-ernél jött el, és mindössze fél liter olajat kellett utánatöltenem! De ha nem zavart volna, hogy közel van a minimumhoz akkor még azt sem kellett volna! Nekem már ez is kész boldogság volt az 1,4-eshez képest, mert az képes volt 1500-2000 km-er alatt benyakalni 1 liter olajat!