Bizony, bizony a Magyar utak állapota siralmas.:-((((
Én az idén Januárban vettem egy használt terepjárot (kel a munkámhoz) az Octi mellé. Annyira megszerettem hogy nem is értem mért nem váltottam már évekkel ezelőtt. Ez való a Magyar utakra nem rendes autó.:-)))
Azért a nyáron az Olasz nyaralást inkább az Octival abszolváltam. A DSG simán teljesitette a Grossglocknerres kapaszkodást is.:-)))
Horvátországban nyaraltunk és ráültek a motorháztetőmre, és behorpadt, amit tudtam ott a helyszinen kinyomtam de azért fénytörés akad, olvastam a neten hogy létezik fényezés nélküli horpadás eltávolítás (II Okti, 4 hónapos) esetleg tudna valaki valamit javasolni ? Makarskát kerüljétek!!!!
Én meg jól kiköltöztem 30év után egerből. Jóaz, ed falunk sokkal kircsibb, nagyház, nagy udvar, friss levegő stb. Lányaim élvezik a kintlétet, én tok quadozni stb...
A gáz és a fékpedál előtt összegyűrődött, ráncos. Ehhez köze van annak is, hogy az egyik fixálópöcök törött, - ahogy beülök, és a lábam már mozdítja el, gyűri a szőnyeget.
Hasonlítani a Laguna II gyári szőnyegéhez tudom, ami kb. 2x ilyen vastag volt, és 195e km után sem volt vele gond.
Nem mondom, erős használatban van a gép (januári létére 38e km van benne), de ilyen akkor se történjen...
Nem arról nyitnék polémiát, hogy egy szép gyári, Octávia hímzett feliratos szőnyeg miért ilyen vérgagyi,
bevallom nem értem mi is történhetett a szőnyegeddel, mert én már sok,
sok ezer km.-t megélt szőnyeggel találkoztam, (elég közelről is) de szerintem a Gazdaságos szőnyegen kívül, nem igazán jellemző, a szőnyegek ilyen irányú tönkremenetele. Minit
a vezető előtti szőnyegem nyúlott, ráncos, már-már balesetveszélyes, mert belakad a lábam, ha a pedálokra taposnék. (...) hol lehet beszerezni ilyesmit normális minőségben és áron.
Nem igazán akarnék mostanság semmit rendezni, bár kitudja most beugrott egy ötlett. Na majd ha jobban átgondolom, és utána járok kicsit ,esetleg megprobálom összehozni.:-)))
Viszont az Egi várat szivesen meg skubiznám. Kedvenc olvasmányom volt annó az Egri csillagok. Valamikor régen jártam arra nem is egyszer, de ez nem most volt.:-(
A pince látogatás pedig kimondottan jól hangzik számomra. Viszont akkor az ottalvás lehetőségéről is gondosodni kell, mert ki vezet haza??????
Gyerekek, biztos nem vagyok normális (jó ezt eddig is tudtam) ,de időnként felvetem, hogy nem jöhetnénk össze egy piknikre, vagy egy ebédre valahol????? Neken időm semmi, de azért nagyon megprobálok ottlenni.:-)))
Szóval nem érez valaki olthatatlan vágyat arra hogy szervezzen egy mini pikniket, vagy ebédet??? A piknik azért jó mert ott valahogy kötetlenebb az ember. De persze ha valakinek van egy JÓ ötlete egy közepesen nívós , és nem túl drága étteremről akkor akár az is megfelel. Részemről az országhatáron belül, de akár kvül de még elérhető távolságban bárhol megfelel. Csak könyörgöm ne 23-24.-e legyen az időpont, akkor ha megfeszülök de akkor sem tudok menni.:-((( Ja és 17.-e sem az igazi.:-((((