Keresés

Részletes keresés

joy Creative Commons License 2009.06.26 0 0 387

A föltett kérdésremre tudsz válaszolni, vagy csaxemélyeskedni, sértegetni kísérelsz meg?

"...Alkalmazkodva ehhez a topikhoz, még azt is kérhetném tőled, hogy hozzál rá bizonyítékot..."

Nosza, kérd!

Mire hozzak bizonyítékot?

Előzmény: Törölt nick (385)
joy Creative Commons License 2009.06.26 0 0 386

Remek!

Értelmezhetjük úgy is, hogy a nap körül keringő 4 föld típusú bolygót az UFOk védik, míg a négy gázóriást franc se, azok elvannak a Nap vonzáskörében magukban is.

De mi a búst keres ott az a legalsó pici pötty?

:o)

Hun van a 11 kör? Én csak 9-et, meg egy torz elipszist -lábakkal- látok.

No, jó, vegyük 10-ediknek az a legalsó csápon lógó bibircsókot.

Akkor meg nem stimmelnek a számok.

Bolygók, vagy bogyók?

Előzmény: Szotyol (383)
Rejtélyvadász Creative Commons License 2009.06.26 0 0 384
Többek között azt nem értem, hogy azok a táncoslábú aranyifjak hogy a csudába nem rontottak el még egy Gabona ábrázolást sem ?

Ezt még a precizitásukról hires japánok, vagy németek is irigyelhetik.

Arról nem is beszélve, hogy semmi nyomot nem hagynak maguk mögött, de még az ábrák felfedezése után sem jelentkeznek, hogy ime: mi voltunk.

Jobban tartják a titkot, mint a Szabadkőművesek.

Szotyol Creative Commons License 2009.06.26 0 0 383

Mire emlékeztet a rajz ? Leginkább a piacokon használt kézimérleghez.Világvégi itélet ? Mindenesetre 11 kör található rajta a Naprendszer csillagbölcseleti égiteste éppen ennyi : Nap,Hold,kilenc bolygó. A 11. Világhónapban vagyunk a Vizöntőben.

joy Creative Commons License 2009.06.26 0 0 382

Én értem.

De te érted-e, miért olyan hülyék ETI-ék, hogy száz-ezer-millió??? fényévet átutazva azzal szórakoznak, hogy hülye gabonaábrákat csinálnak, ahelyett, hogy megkérdeznék rendesen: "Ember! Eszed van-e a nyakadra szorult vízhólyagban?"

Oszt miért csak ott, ahon és lucernásban, nádasban, parlagfüvesben miért nincs?

Vagy pölö télen, amikor a félVilág hólepellel fedett?

Tán sz.r a kályhájuk, és reszket a kezük az ilyen spéci ábrákhoz?

Előzmény: Törölt nick (380)
joy Creative Commons License 2009.06.26 0 0 381

Ne viccelj!

Kérdezz meg bárki termesztőt, megmondja, lehet, hogy gyászképe van is róla.

Azért nem fogok kimenni a határba fotózni szr időben.

Ha van kedved, most -sztem- fotózhatsz, mert környékünkön volt szépen hulló víz.

Én pölö ma délben tokig eláztam, a trolin le sem ültem, mert csorgott belőlem a víz, mint öntött ürgéből.

Előzmény: menroting (379)
menroting Creative Commons License 2009.06.26 0 0 379
Egy képet akkor belinkelhetnél róla hogy összehasonlíthassuk.
Előzmény: joy (378)
joy Creative Commons License 2009.06.26 0 0 378

Tuudod, mit múvel egy szeles esős nap a kalászossal?

Törésmentes elhajlásokat produkál, úgy lefexik, hogy gép nem aratja le, csak kézi kaszálással lehet betakarítani.

A még nedves gabona szálak csak durva behatásra törnek, ha lefektetik őket /palló, lapát.../ akkor törésmentesen elhajolnak a kívánt alakzat szerint.

Előzmény: Törölt nick (375)
joy Creative Commons License 2009.06.26 0 0 377

Mi történt?

Picasso festészetét tanítod iskolában?

Előzmény: Szotyol (357)
joy Creative Commons License 2009.06.26 0 0 376

Persze, másutt nem léteznek légifotósok, meg ufonautisták, főként nincsenek ilyenek az USA-ban...

:o/

Előzmény: Szotyol (353)
astronom Creative Commons License 2009.06.25 0 0 374
Tőlem vársz bizonyítékot ezekre a hülyeségekre?
Fordítva ülsz a lovon, buta1 uram.
Előzmény: Törölt nick (373)
menroting Creative Commons License 2009.06.25 0 0 372

Még egy részlet:

"... láttam a Friderikusz-showt, ahol több író, újságíró, ufókutató jelent meg, hogy a témáról beszélgessen, ám a végén bejött két fehérvári srác, és azt állították, hogy ők csinálták a kört.Mint a másik blogomban már írtam, nyár végén pont Székesfehérvárra vonultam be egy évre, és ott láttam a Friderikusz-showt, ahol több író, újságíró, ufókutató jelent meg, hogy a témáról beszélgessen, ám a végén bejött két fehérvári srác, és azt állították, hogy ők csinálták a kört.
Bizonyítékuk mindössze két fénykép volt a gabonatábláról: az egyikén ott van a kör (ha ugyan az volt a távoli felvételen), a másikon nincs.

Ami utána történt mind a műsorban, mind azon kívül, az kabaréba illő.
Először is a megjelent urak egyike sem tudott magabiztosan kiállni amellett, hogy ezeket a képződményeket nem emberi láb taposta.

Másodszor egy méltatlan sajtóhadjárat indult a gabonakörrel foglalkozó kutatók és érdeklődők ellen, mintha nem lett volna azon az egy körön kívül több száz másik is a Kárpát-medencében, aminek az észrevétlen előállításához szükséges szervezést és összehangolást az al-Kaida is megirigyelte volna, ha egyáltalán lehetséges lett volna.

Harmadszor az MTA akkori elnöke minden tudományos vizsgálat vagy annak kísérlete vagy szándéka nélkül áltudománynak kiáltotta ki a gabonakörökkel való foglalkozást, és jutalmat adott a két fehérvári srácnak a "helytállásukért".

Minden alig pár évvel a rendszerváltás után, amikor az ember elvárná, hogy még rejtetten se legyen sajtócenzúra, hát még tudományos!

Az egy dolog, hogy két srác poénból megpróbál híres lenni.
Az már szomorú, ha a média lovat ad alájuk.
De az már félelmetes, hogy a tudomány a saját szent oltárán áldozza fel önmagát, és egy tudományos szenzáció küszöbén hülyének nézzenek mindenkit, mert a tudomány császára és a média királya szenzációt akar önmaga népszerűsítésére!

És akkor még nekem kell kényelmetlenül éreznem magam, ha pusztán beszélni akarok a valós történésekről?

Egyéves katonai szolgálatom után az ufókutatás helyzete a padlóra került. Az addigi partner sajtó fokozatosan újra ellene fordult, a kutató szövetségek felbomlottak, az újonnan megalakult országos Ufószövetség pedig működésképtelenné tette azt is, ami addig használható volt.

Nem csoda, ha egyszerűen kiléptem a témából, és hagytam az egészet a fenébe?
Ugyanezt tették sokan mások is.
Akik pedig bekerültek a média köreibe, azok elkezdték publikálni azt is, ami nem volt nekik, hogy pénzt csináljanak belőle.
Így lehetséges, hogy olyan ember vezet ufó témájú újságot, aki bevallottan nem hisz az egészben.

A hit vagy nem hit kérdéséről pedig érdemes külön szót ejteni."

Előzmény: menroting (371)
menroting Creative Commons License 2009.06.25 0 0 371
Miből gondolod hogy hazudik az eset helyszini vizsgálója ? Mi értelme lenne ????

Amiatt hogy merte vizsgálni az esetet neki semmi előnye nem származott inkább csak bosszúsága !
Előzmény: astronom (370)
astronom Creative Commons License 2009.06.25 0 0 370
A körön belül a magnetofonok felgyorsulnak, de azon kívül ismét lelassulnak. A legkorszerűbb videofelszerelés minden ok nélkül elromlik, és még az egyszerű fényképezőgépek is erősen torzított képeket produkálnak. A legfurcsább hatást a mezőgazdasági gépekre gyakorolják. A szemtanúk állítják, hogy közelükben azok felmondják a szolgálatot.

Ekkorákat hazudni azért elég durva...
Előzmény: menroting (369)
menroting Creative Commons License 2009.06.24 0 0 369

"A titokzatos gabonakörök

A gabonakörök rejtélye viszonylag új jelenség, ám a mezőkön megjelenő furcsa alakzatok már háromszáz éve ismertek. A föld negyven országában mintegy ötezer geometriai formát találtak már homokban, jégben, sőt hóban is. Ennek ellenére jelentésük megfejtéséhez ma sem került közelebb a tudomány. Kiderült ugyan, hogy némelyikük emberkéz műve, de a többiek vajon mit jelentenek? Talán üzenetek a világűrből, az anyaföldből, esetleg egy másik dimenzióból? Vannak, akik látták ezek keletkezését. Elbeszélésük szerint egy láthatatlan vonal cikázik át a mezőn nagy sebességgel, és félrehajtja a gabonaszálakat. Amikor egy bizonyos pontot elér, elkezd körbe forogni, és egy középpontból kiindulva lelapítja a gabonát, akár egy forgó óramutató. Mikor megtette a teljes 360 fokot, az energia egyszerűen megszűnik és tökéletesen lesimított kalászokat hagy maga után. Egyetlen szál sem hajlik vissza, nincs összezúzva, mindegyik gondosan és stabilan oldalra dől. Sokan meg vannak győződve arról, hogy rendkívüli időjárási körülmények hozzák létre ezeket a jeleket, például a kis helyi szélörvények. De nagy erővel folyik a gabonamezők köreinek tudományos vizsgálata is, melyektől a kutatók azt remélik, hogy a racionális, komoly megközelítés felfedi majd az igazságot. A körökre talán a legegyszerűbb magyarázat a földenergiákkal kapcsolatos. Angliában a szabályos, hiteles minták Wilshire-ben találhatók, történelmi helyszínek közelében, ahol magas a természeti energia. Gyakran fordulnak elő ősi erődök, sírhalmok, sziklák és termékenységi jelképek közelében, ami arra enged következtetni, hogy kapcsolatban vannak Anglia népi hagyományával. Többen úgy vélik, hogy a Földanya ősi energiái játszottak szerepet születésükben. A furcsa képződmények egyik nyilvánvaló tulajdonsága az elektromos készülékekre kifejtett hatásuk. A körön belül a magnetofonok felgyorsulnak, de azon kívül ismét lelassulnak. A legkorszerűbb videofelszerelés minden ok nélkül elromlik, és még az egyszerű fényképezőgépek is erősen torzított képeket produkálnak. A legfurcsább hatást a mezőgazdasági gépekre gyakorolják. A szemtanúk állítják, hogy közelükben azok felmondják a szolgálatot. Megdöbbentő hatásuk van az emberekre is. Néhány szakértő szerint a körbe való belépés szélsőséges hangulatváltást okozhat. Van, akinek javul a fizikai közérzete és több az életereje a körbe lépve, míg mások hányingerrel, migrénnel küszködnek, esetleg kimerültek lesznek vagy szédülnek. Beszámolók szerint a krónikus betegségben szenvedők jelentős javulást éreznek, sőt, meg is gyógyulnak attól, ha például kőből kirakott körön belül ülnek. Az állatokra is furcsán hatnak. Különösen a lovak és a macskák élénkülnek meg az ilyen jelek közelében és gyakran nem hajlandók belépni azokba. Madárrajokat láttak a körök felé repülni egyenes vonalban, majd az utolsó pillanatban megkerülték azt. A kutyák meg arra éreznek késztetést, hogy beugorjanak a körbe, és ott azonnal álomba zuhannak. Már több alakzatról derült ki, hogy csak beugratásból készítették, melyek természetesen egyetlen, fentebb felsorolt tulajdonságot sem produkálták. A téma szakértői szerint akármi is idézze elő az alakzatokat, az biztos, hogy egy megmagyarázhatatlan erő hátrahagyott nyomai. "

menroting Creative Commons License 2009.06.24 0 0 368

Egy blogból néhány jellemző tulajdonság:

"Pár perc után már azt is megtudtuk, hogy nem ez az egyetlen kör abban a táblában, csak éppen a többiről nem tudnak az emberek.
Alig pár száz méterre meg is találtuk a másik, nem is teljes kört. Olyan volt, mintha valakik félbehagyták volna, mert csak a külső gyűrű volt meg, az sem teljesen...
Kíváncsi lettem volna, felülről hogy nézhet ki.

Már itt feltűnt nekünk két dolog. Az egyik, hogy a gabonakör... nem kör!
Legalábbis nem szabályos: inkább egy kissé elnyúlt ellipszis, melynek a nagytengelye kb. 5 fok eltéréssel ÉD-i irányba esik.
Szóval a gabonakör még csak nem is kör...

Talajhőmérséklet és radioaktívsugárzás tekintetében nem találtunk eltérést a normálistól, viszont a zsebrádió igen érdekes dolgokat művelt: a kör bizonyos pontjain egyszerűen elnémult.
Ahogy lassan és óvatosan mozogtam a körben, kezemben a rádióval, rájöttem, hogy a "csendes" sávok alig tenyérnyi szélesek, egymástól úgy lépésnyi távolságra.
Mérnökként elképzelhetőnek tartottam ilyen típusú hulláminterferenciát, ám arra nem leltem magyarázatot, miért szűnnek meg a vételi anomáliák a körön kívül.

Hamarosan csatlakoztam a többiekhez a nagy körnél, és éppen elmeséltem volna, mit tapasztaltam, de ők pont egy fiatal lánnyal beszélgettek, aki ún. varázsvesszővel a kezében éppen azt ecsetelte, hogy milyen furcsa, erős sugárzások jönnek a talajból, alig tenyérnyi széles sávokban, egymástól alig félméternyire...!

A helyi autósmozi tulajdonosát kérdezték ki a társaim, míg én a megye más helyszíneit derítettem fel.
Kaptak tőle egy érdekes gabonaszálat, amely teljesen épnek tűnt.
Az illető azt állította, hogy ez bizony a fekvő gabonaszálak egyike, és így feküdt: töretlen szárral, ám ívben meghajlott gyökérrel!
Tehát a gabona már eleve fekve jön ki a talajból...

Aki látott már elég gabonakört, annak egyfajta hármas csavarodási rendszer is feltűnik: az első hajlás a gyökér tövénél látható. A második a szárra jellemző: a fekvő gabona követi a kör ívét. A harmadik úgy tűnik, mintha a szár hosszant tengelye mentén történne: az egymáshoz közeli szárak szinte összefonódnak egymással...

Azt hiszem, fel sem fogtuk igazán a rengeteg információ jelentőségét.
Amit itt leírtam, még csak töredéke annak, amit hallottunk, viszont a leírtakat így, vagy úgy sikerült ellenőriznünk.

A megye más helyszínein tett látogatásom talán legfurcsább és legdöbbenetesebb látványa - esküszöm! - a háromszög alakú kör volt... Kontúrjai ugyanolyan élesek voltak, mint bármely más ábráé: az alakzaton belül feküdt, azon kívül nyílegyenesen állt a gabona, és nem volt átmenet.
Lehetett látni a középpontból kiindulva ívben elfekvő szálak alkotta szerkezetet... csak éppen egy háromszög határainál ért véget!"

http://gabonaabrak.blogter.hu/48057/dobbenet

Törölt nick Creative Commons License 2009.06.24 0 0 367
Hidd el én lennék a legboldogabb, áhitozom legalább egy ilyen esetre... ;)
Előzmény: Rejtélyvadász (365)
hali1 Creative Commons License 2009.06.24 0 0 366
Elkel hogy jöjjőn a pillanat amikor azt bizonyitják,hogy ezt biza emberek csinálták:)
Rejtélyvadász Creative Commons License 2009.06.24 0 0 365
"..... kiváncsi lennék egy olyan hivatalos jegyzékre amiben kivétel nélkül benne van minden kivizsgált gabonakör, hogy ennek mekkora hányada hoax) ......"

Én is. De ha csak egyről kiderülne, hogy nem lurkók csinálták, igen feladná a leckét.
Előzmény: Törölt nick (364)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.24 0 0 364
"Ez a topik erről szól ,sajnálom,hogy idiótának tartod azokat akik ezen agyalnak."

Sajnálnám ha magamat is idiótának tartanám. Mivel ha nem tűnt volna fel, magam is ezen agyalok...

Azonban aki minden megmagyarázhatatlan, pontosabban eddig még nem maradéktalanul megmagyarázott (bár kiváncsi lennék egy olyan hivatalos jegyzékre amiben kivétel nélkül benne van minden kivizsgált gabonakör, hogy ennek mekkora hányada hoax) dolog kapcsán azonnal csak kis zöld emberkékre, jézuskákra, koboldokra és más dimenziókból jött szuperlényekre gondol és képtelen először végiggondolni a reálisabb lehetőségeket. Az engedtessék meg hogy megkérdőjelezzem mentális épségét...
Előzmény: hali1 (361)
menroting Creative Commons License 2009.06.24 0 0 363
Ha nem érdekel a téma akkor miért nem srandolsz miért  bosszankodsz itt helyette ??????????
Előzmény: Törölt nick (358)
Rejtélyvadász Creative Commons License 2009.06.24 0 0 362
Mindenkinek van egy elképzelése a dolgokról.

Ha a gabonakörökről neked ez, akkor szélesebb körben kell publikálni.

Előrebocsátom : én nem hiszem.....:)))))))
hali1 Creative Commons License 2009.06.24 0 0 361
Ez a topik erről szól ,sajnálom,hogy idiótának tartod azokat akik ezen agyalnak.

A multban voltak jó írásaid inkább azokat olvasom.
Előzmény: Törölt nick (360)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.23 0 0 360
Hát akkó tesóm marhára nem figyelsz, vagy gyenge az értelmed...
Én most a lenagyobbat szótam a témáho, ami e témában és sok hasonló másban szólható.
Az emberi hülyeségről szóltam, arról vaze, hogy sok idióta ezen agyal, kábítja magát és kábítják egymást, ahelyett hogy értelmes dolgokkal foglalkozna...
Előzmény: hali1 (359)
hali1 Creative Commons License 2009.06.23 0 0 359
Ezt most jó meg aszondtad.Csak ká hogy a témáhó nem szotá.
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.23 0 0 358
Na jóvan elég vót. Előgyövök a farbával.

Elmondom nektek gyerökök hogy mijazigasság, mer látom má totál kivagytok itten...

A gabonakörök: ÉN VAGYOK !!

Igen igen ja ja... Én vaze... mozsmiva mit néze he?

Én én vagyok biza én na... odafexek a táblákba és engem lácc ott na.. most ezen megmá mija bonyolút?
Én vaok akörök és kész.
Téma lecsukva szijasztok lehet menni haza meg nyaraani strandúni megminden és nem itt kockúni...
Előzmény: Rejtélyvadász (355)
Szotyol Creative Commons License 2009.06.23 0 0 357

Nem esztétikai kérdés,hanem  szellemi MONDANIVALÓ. Próbálkozzunk a megfejtéssel ugyanigy mint bármilyen jelkép,szimbolum,misztérium esetén .......

Mint egy szokványos  földi eredetü keresztrejtvény :)))) OTT VAN AZ ÜZENET de nem könnyü hozzáférkőzni. A földi  rejtvényszerkesztő emberek is elmondhatnák egy az egyben,de szórakoztatási céllal,hegy az elme pallérozódjon hát  elrejtik,álcázzák,cselesen késztetnek minket MUNKÁRA mert a munka fejlesztő hatásu.

Rejtélyvadász Creative Commons License 2009.06.22 0 0 355
" Figyike elgondolkodtál már azon is, hogy egy földön kívüli civilizáció esetleg tán netán talán fel tudná nyilvánvalóan venni a kapcsolatot velünk némileg direktebb módon is mint hogy bújkálva éjszaka gabonaköröket rajzolgat?
Gondolkodni nem tilos... 8) "

Irtad a fentieket, miután kérdésedre, hogy szerintem kik csinálják a gabonaköröket, ezt válaszoltam a 321-es hsz-emben:

" Szóval fogalmam sincs, hogy mik a gabonakörök, vagy hogy hogy készülnek. "

Azért megnézném azokat a táncoslábú
ifjakat, akik ilyeneket tudnak ropni !
Előzmény: Törölt nick (349)
kinek Creative Commons License 2009.06.22 0 0 354
Az utóbbi időben, szokatlan módon, a geometriai ábrázolások mellett, nagyszámú figurális ábrázolások is keletkeztek.
Medúza, szitakötő, halak, Főnix madár...

http://mindenkinek.uw.hu/extraterrestrial/extraterrestrial_01_hun.htm

A nem csak geometriai ábrázolások talán megmutathatják, hogy saját szemmel látni olyan is lehet, mint más szemével nézni.
Szotyol Creative Commons License 2009.06.22 0 0 353

http://www.lucypringle.co.uk/photos/

Hát persze hogy vannak földi emberek készitette rajzolatok is :)))))Ez azonban nem cáfolja az ufólények általi üzeneteket bár kétségtelenül bezavar...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!