Beszéltem Kobe-val, inkább ajánlotta egy szervíz meglátogatását géppel méricskéléshez. Fenti csavar a fény magasságot állítja alsó pedig a szélességet.. köszi!
Sajnos az idén már biztos nem lesz arrafelé dolgom......Tudtommal.:-) Magán út biztos nem. Pedig nagy szerelmem Olaszország, a másik pedig a Török.:-))))
Jövőre viszont a Románok vannak betervezve, olyan régen hívnak többen is és olyan sok szép helyről hadoválnak. Viszont vannak fentartásaim is. Hallottam pár meredek dolgot is az ottani viszonyokról. Erősen gondolkodom hogy a "barátságos" emberek, és a helyi utviszonyok miatt inkább a Terranoval megyünk.:-)))
Üdvözlégy. Ma ha valaki látott (illetve nem látott tőlem) egy iszonyatosan vakító xenonos Octi Kombit Pest felé az M3-on estefelé attól itt is mea culpa.. vmit iszonyatosan ellőttek a xenonos lámpatest beállításon és kb mindenki villogot jogosan, csak sajnos nem tudtam mit tenni igazán. Ha vki tudna segíteni , hogy amíg eljutok szervízbe melyik csavar a lámpa mellett mit állít? nem annyira a magasra van emelve, hanem olyan elcsavart fényt képez és jobbra fellő az égig.. MEA MEA CULPA! Üdv
Ha Olszban jársz, az A7-es autópálya sem rossz :-)))
Ha egyszer arra jársz ne hagyd ki. Viszont arra felé a tengerparton sok a felénk is honos barna bőrű személy, csak ott lakóautókban laknak mindenfelé. Aki arra jár olyan helyet nézzen, ahol van zárt parkoló is.
Bizony, bizony a Magyar utak állapota siralmas.:-((((
Én az idén Januárban vettem egy használt terepjárot (kel a munkámhoz) az Octi mellé. Annyira megszerettem hogy nem is értem mért nem váltottam már évekkel ezelőtt. Ez való a Magyar utakra nem rendes autó.:-)))
Azért a nyáron az Olasz nyaralást inkább az Octival abszolváltam. A DSG simán teljesitette a Grossglocknerres kapaszkodást is.:-)))
Horvátországban nyaraltunk és ráültek a motorháztetőmre, és behorpadt, amit tudtam ott a helyszinen kinyomtam de azért fénytörés akad, olvastam a neten hogy létezik fényezés nélküli horpadás eltávolítás (II Okti, 4 hónapos) esetleg tudna valaki valamit javasolni ? Makarskát kerüljétek!!!!
Én meg jól kiköltöztem 30év után egerből. Jóaz, ed falunk sokkal kircsibb, nagyház, nagy udvar, friss levegő stb. Lányaim élvezik a kintlétet, én tok quadozni stb...
A gáz és a fékpedál előtt összegyűrődött, ráncos. Ehhez köze van annak is, hogy az egyik fixálópöcök törött, - ahogy beülök, és a lábam már mozdítja el, gyűri a szőnyeget.
Hasonlítani a Laguna II gyári szőnyegéhez tudom, ami kb. 2x ilyen vastag volt, és 195e km után sem volt vele gond.
Nem mondom, erős használatban van a gép (januári létére 38e km van benne), de ilyen akkor se történjen...
Nem arról nyitnék polémiát, hogy egy szép gyári, Octávia hímzett feliratos szőnyeg miért ilyen vérgagyi,
bevallom nem értem mi is történhetett a szőnyegeddel, mert én már sok,
sok ezer km.-t megélt szőnyeggel találkoztam, (elég közelről is) de szerintem a Gazdaságos szőnyegen kívül, nem igazán jellemző, a szőnyegek ilyen irányú tönkremenetele. Minit