Ez a topik azoknak a modellezőknek szól akik elsősorban modellvasuti járművek építésével vagy átépítésével foglalkoznak. Hogyan, miből, milyen megoldással, hogy áll most stb..
Régóta olvasom a topikot, én is vasútmodellező vagyok, és bár eddig csak gyűjtöttem a nagyvasúti modelleket, és csak buszokat és villamosokat építettem, most úgy döntöttem, hogy belekóstolok a vasútba is.
Először az egyszerűség kedvéért egy fantázia motorvonatot építek, ami nagyjából az Usgyira hasonlít funkcióban és méretben. (GySEV 5148 típus lesz.)
A tervek és a hajtott FUGgERth személykocsi forgóváz már készvan:
Modellt szeretnél festeni?? De nincs festő pisztolyod???
ITT A MEGOLDÁS!!! : SABOTAZ FESTÉK SzORÓ SPRAY!!! MINDÖSSZE 750 FT /FESTÉKSZORÓ!!! megtalálható az összes MÁV -os szíín! információ: sabotaz@tvn.hu ,06306169640!!! várjuk kedves vásárlóinkat!!
Bocs de csak most keveredtem a gép elé... lézer gravírozóval vágattam. Corel-ben megrajzoltam, majd 0,5-s és 1 mm-es polisztirolból kivágattam, ugyan sorjázni kell, de "tökölni" is kellett az optimális vágásminőség érdekében. (ne olvadjon, deformálódjon)
Szépen dolgozol! Gratulálok! Annyit ugye azért tudsz hogy az M41-es forgóvázaiban a tengelytáv nem egyezik az M40-vel. Mivel látom, hogy a fuggerh forgfóvázakat használod, amit nagyon helyesen teszel, én is ezt tettem volna, csak szólok, hogy ott egy pici eltérés lesz.