Keresés

Részletes keresés

Szeretetláng Creative Commons License 2013.01.23 0 0 149
Szeretetláng Creative Commons License 2013.01.22 0 0 148

„Ó, drága Jézus, leborulok Előtted fáradtan, betegen, fájdalomban és arra vágyakozom, hogy meghalljam a Hangodat.

Engedd, hogy Isteni Jelenléted megérintsen engem, hogy Isteni Fényed elárasszon elmémben, testemben és lelkemben.

Én bízom a Te Irgalmasságodban.

Isteni Jelenlétedben maradéktalanul átadom Neked fájdalmamat és szenvedésemet, és arra kérlek Téged, hogy add meg a kegyelmet, hogy bízzam Benned, hogy meggyógyíthass engem ebből a fájdalomból és sötétségből, hogy újra egészséges lehessek, hogy az Igazság Ösvényét követni tudjam, és hogy lehetővé tegyem Számodra, hogy elvezess Engem az Új Paradicsom életéhez. Ámen.”

Szeretetláng Creative Commons License 2013.01.21 0 0 147

Köszönöm

Szeretetláng Creative Commons License 2013.01.20 0 0 146

"Irgalmasság Atyja, egyesítsd juhaidat,
tereld össze őket újra!
Engedd, hogy tudatára ébredjenek,
milyen szárazságban vannak!
Bocsáss meg nekik!
Alakítsd át őket akaratod szerint.
Emlékeztesd őket utaidra!
Dicsőség legyen Nevednek mindörökre. Amen."

Szeretetláng Creative Commons License 2013.01.19 0 0 145

4. Litánia: Isten az Atya büntetésének enyhítésére

„Ó, Legmagasságosabb Isten, Irgalmasságodért könyörgünk gyermekeid bűnei miatt.
Köszönjük Neked a Föld Ajándékát.
Köszönjük Neked az emberi élet Ajándékát.
Mi nagyra becsüljük az élet Ajándékát.
Mi védelmezzük az élet Ajándékát.
Köszönjük Neked az Ajándékot: Fiadat, Jézus Krisztust.
Köszönjük Neked a megváltás Ajándékát.
Dicsőítjük Istenségedet.
Teljesen átadjuk magunkat Színed előtt, hogy Szent Akaratod beteljesedhessen úgy a Földön, mint a Mennyben.
Köszönjük Neked a Lelkiismeret Megvilágításának Ajándékát.
Köszönjük Neked az örök élet ígéretét.
Mi üdvözöljük az Új Paradicsomot.
Könyörgünk Hozzád, hogy ments meg minden lelket, beleértve azokat is, akik gyötörnek Téged, és azokat is, akik elvesztek Számodra.
Köszönjük Neked azt a Szeretetet, melyet minden gyermeked iránt tanúsítasz.
Köszönjük Neked a prófécia Ajándékát.
Köszönjük Neked az ima Ajándékát.
Kérünk Téged, add meg nekünk a békét és az üdvösséget. Ámen.”

Szeretetláng Creative Commons License 2013.01.18 0 0 144

„Ó, szeretett Jézusom, Te közel állsz a szívemhez.
Én egy vagyok Veled.
Én szeretlek Téged.
Én nagyra értékellek Téged.
Engedd, hogy érezzem Szereteted.
Engedd, hogy érezzem Fájdalmad.
Engedd, hogy érezzem Jelenléted.
Add meg nekem az alázat Kegyelmét, hogy méltó lehessek a Mennyei Királysághoz hasonló földi Királyságodra.
Add meg nekem a megtérés Könnyeit, hogy mint igaz tanítványod őszintén felajánljam magam neked, hogy segítsek Küldetésedben minden egyes lélek megmentésében a Földön, mielőtt újra eljössz ítélni élőket és holtakat. Ámen.”

babayi Creative Commons License 2013.01.17 0 0 143

http://www.szeretetfoldje.hu/index.php/gyogyito-oesszejoevetelek/2778-isten-szeretete-gyogyit-gyogyito-oesszejoevetelek-2013-januar-februar-honapban-

Ez felkeltette a figyelmemet !

A kereszténységben hiányolom a pirospozsgás karizmatikus gyógyitó munkálkodást,az ugynevezett gyógyitó szentmise iránti igény tömeges.

Szeretetláng Creative Commons License 2013.01.17 0 0 142

http://www.szeretetfoldje.hu/index.php/beszamolok-tanusagtetelek/2819-tanusagtetel-egy-sziv-gyogyulasarol

„Gyermekem, fontos, hogy minden pénteken, 2013. január utolsó hetével bezárólag, mindenki imádkozza Szent Rózsafüzéremet az abortusz terjedésének megállításáért.”

babayi Creative Commons License 2013.01.16 0 0 141

Segits  a Teremtés teljessége szentségét átéreznem ! Ámen !

http://youtu.be/GvQzY_TPn6A

Szeretetláng Creative Commons License 2013.01.16 0 0 140
Szeretetláng Creative Commons License 2013.01.16 0 0 139

Méltósággal bíró - Isten tudatával bíró - bizalommal Istenben támaszkodó - azaz egy lenni az Atyában - figyelő, válaszra váró, és abban választ kapó 

Előzmény: Törölt nick (138)
Törölt nick Creative Commons License 2013.01.15 0 0 138

méltóságteljes= vagyis ŐGÖS

A méltóságteljes szó egyáltalán nem vall Jézusra. Ő ilyet nem mond. Nem is mondott soha.  Inkább azt mondta, hogy legyetek alázatosak.

Előzmény: Szeretetláng (136)
Szeretetláng Creative Commons License 2013.01.15 0 0 137
Szeretetláng Creative Commons License 2013.01.14 0 0 136

„Ó, drága Jézus, az Állhatatosság kegyelmi ajándékát kérem Tőled.

Kérlek, add meg nekem a kegyelmeket, melyekre szükségem van, hogy védelmezzem Legszentebb Szavadat.

Kérlek, szabadíts meg engem minden eddigi kétségtől.

Kérlek Téged, áraszd el lelkemet jósággal, türelemmel és állhatatossággal.

Segíts nekem, hogy méltóságteljes maradhassak, amikor Szent Nevedben sértenek Engem.

Tégy erőssé engem és boríts be kegyelemmel, hogy folytatni tudjam még akkor is, amikor fáradt vagyok, amikor nincs elegendő erőm, és amikor az előttem álló megpróbáltatásokkal szembesülök, amint fáradhatatlanul azon dolgozok, hogy segítsek Neked az emberiség megmentésében.

Ámen”

Szeretetláng Creative Commons License 2013.01.12 0 0 135
Szeretetláng Creative Commons License 2013.01.11 0 0 134

„Ó, Üdvösségnek Áldott Anyja, védj meg Engem a szükség órájában, amikor a gonosszal szembesülök.
Segíts nekem, hogy félelem nélkül a lelkemben, erővel és bátorsággal megvédjem Isten Szavát.
Imádkozz értem, hogy hűséges maradjak Krisztus Tanításához, és hogy teljesen átadhassam Neki félelmeimet, gondjaimat és szomorúságomat.
Segíts nekem, hogy félelmet nem ismerve haladhassak előre ezen a magányos úton Isten Szent Szavának Igazságát hirdetvén, még akkor is, amikor Isten ellensége szinte lehetetlenné teszi számomra ezt a feladatot.
Ó, Áldott Anya, kérlek, add, hogy az üldöztetés során, közbenjárásod által, minden Keresztény hite mindenkor erős maradjon. Ámen.”

Szeretetláng Creative Commons License 2013.01.11 0 0 133

„Gyermekem, fontos, hogy minden pénteken, 2013. január utolsó hetével bezárólag, mindenki imádkozza Szent Rózsafüzéremet az abortusz terjedésének megállításáért.”

Szeretetláng Creative Commons License 2013.01.10 0 0 132
Szeretetláng Creative Commons License 2013.01.09 0 0 131
Szeretetláng Creative Commons License 2013.01.08 0 0 130

„Atyám,
felajánlom magamat,
testemet és lelkemet a Te szolgálatodra,
hogy szemed és Szíved
soha ne hagyjon el engem.
Helyezd királyi trónodat belém
és rendelkezz velem!
Segíts haladnom a tisztaszívűségben,
hogy bevégezzem mindazt,
amit Te adtál nekem!
Amen.” 

Szeretetláng Creative Commons License 2013.01.06 0 0 129
Szeretetláng Creative Commons License 2013.01.05 0 0 128

"Jöjj Uram! Térj vissza hozzánk,
hallgasd meg fájdalmas kiáltásunkat ebből a pusztaságból!
Érezd szomjúságunkat,
és légy irgalommal irántunk!
Térj vissza hozzánk,
jöjj, törölj el minden gonoszságot,
és adj helyette szeretetet! Amen."

Szeretetláng Creative Commons License 2013.01.04 0 0 127

Medjugorje, 2013. január 2.

„Drága gyermekek! Nagy szeretettel és türelemmel törekszem szíveteket szívemhez hasonlóvá tenni. Igyekszem saját példámmal tanítani benneteket az alázatra, bölcsességre és szeretetre, mert szükségem van rátok gyermekeim, nem tudlak nélkülözni benneteket. Isten akarata szerint választalak ki, az Ő erejével erősítelek meg titeket.

Ezért, drága gyermekek, ne féljetek kinyitni előttem szíveteket. Én átadom azt Fiamnak, Ő pedig viszonzásul Isteni békével fog megajándékozni benneteket. Ezt a békét elviszitek majd mindazoknak, akikkel találkoztok, Isten szeretetéről tesztek tanúságot az életetekkel és Fiamat ajándékozzátok önmagatokon keresztül. A kiengesztelődés, a böjt és az imádság által foglak vezetni benneteket. Mérhetetlen a szeretetem. Ne féljetek! Gyermekeim, imádkozzatok pásztoraitokért. Szátok legyen zárva minden ítélkezésre, mert ne feledjétek, hogy Fiam választotta ki őket, és csak neki van joga ítélkezni. Köszönöm nektek.“

Szeretetláng Creative Commons License 2013.01.03 0 0 126

Szeretetláng Creative Commons License 2013.01.03 0 0 125
Szeretetláng Creative Commons License 2013.01.02 0 0 124

Az egységre vezető imádság a Miatyánk, a szellemi tartalmában 

Szeretetláng Creative Commons License 2013.01.01 0 0 123

Amfilokhiosz Makrisz atya

Gondolatok az imádságról

A pátmoszi Kouvari és Örömhírvitel monostor alapítójának gondolatai

Forrás: http://www.szimandron.hu

Letöltés ideje: 2011. március 22.

„Amikor az ima kiművelésével foglalkoztok, a kísértés szelei nem hatnak rátok.

Kimerül annak hatalma, mivel semmit se tehet ellenetek.

Legyen az imádság számotokra védőfal, pajzs és mellvért.

Szükségünk van türelemre és imádságra.

Életem vége közeleg. Mindnyájatokat kérlek, hogy szent életet éljetek, szent utakon járjatok, hogy segíthessetek Egyházunknak és Görögországunknak. Szívetek váljon szentéllyé, ahonnan imádságotok felszállhat Isten trónja elé.

Kérdés: Geronta, amikor egy ember feldúlt lelkiállapotban Önhöz fordul és gőgös szavakkal támadja meg, mit tesz Ön ilyenkor?

Válasz: Ha épp az imádság magas szirtjén tartózkodom, akkor bármilyen hullám is jön, nem tud megzavarni. Amikor viszont alacsonyabb helyen ér engem, akkor bizony körülnyaldos.

Az értelmi imádság (noera proszeukhé) magához hasonít, összeköt, megszentel.

Amikor a lélekben felgyullad az imádság tüze, minden száraz porrá ég és eltűnik.

Az értelmi imádság a tökéletesség alapja.

A lelki felemelkedés első fokozata az értelmi imádság.

Az ima kezdetén örömöt érzel, majd édességet, végén pedig gyümölcsként a könnyek érkeznek. Hiszen egyre erősebben érzed Jézus jelenlétét.

Amikor majd kiművelitek magatokban az imát, nem fáradtok el, nem zavarodtok össze, nem lesztek álmosak a szertartásokon, mivel testetek mintha egyszerű köntössé válna. A ruha nem szomorkodik, nem fázik, nem fárad el… Akárhány órát is állok, nem fáradok el.

Azért jutottunk el a mai állapotba, mivel a szerzetesség elvesztette saját színezetét, az értelmi imádságot.

Gyermekeim, fogjatok neki, műveljétek ki magatokban az imát. Hiszen ez az, ami a Paradicsomot oly sok szenttel töltötte be.

Nincs a megtisztulásnak és a megszentelődésnek más módja, mint az értelmi imádság. Nagyon jók és fontosak a zsoltárok (az egyház himnuszai), de azokat azért mondjuk, hogy a világot magunkhoz vonzzuk és megmozgassuk. Nekünk azonban az Uralkodóval kell beszélnünk titokban, a fülébe súgva. Akik zsoltárt énekelnek, azokhoz hasonlatosak, akik az Uralkodó palotáján kívül állnak és különféle énekeket zengenek, hogy kimutassák lelkesedésüket. Természetesen ezért is hálás az Uralkodó, hiszen az Ő személyének szól ez, de sokkal jobban örül és figyel udvarának titkos tanácsnokaira, azokra, akik füléhez fordulva beszélnek Vele.

Ha az engedelmesség mellől elvesszük a titkos tevékenységet, az imát, semmi értéke sem marad. A kommunizmus is engedelmes ideológiájának, de mi is lett abból?

Az ima a lelkünk és testünk mentőmellénye. Még ha az óceánon utazol is kis hajóval, félelem nélkül teheted azt.

Az ima által az ember gyermekké válik. Ahhoz az egyszerűséghez és ártatlansághoz vezeti vissza, ami Ádámé volt a Paradicsomban, mielőtt elbukott volna. Eltörli a nemek különbözőségét. Az áldott szenvedélymentesség szent állapotát szerzi meg, ami felfoghatatlan a világiak számára.

Az imával megszenteled azt a helyet, ahol ülsz és a munkát, amit végzel.

Vigyázz, mivel az ördög bánatos attól, hogy az imával támadod őt. Megkísérli, hogy eltérítse elmédet különféle gondolatokkal.

Tudnod kell, hogy valamennyi kísértés azért jön, hogy elszakítson a Jézus imától.

Áldozzatok gyakran és hőn imádkozzatok szívetekben, legyetek türelemmel és egy erős kart fogtok meglátni, mely megtart titeket.

Amikor kiművelitek az értelmi imát, akkor váltok igaszán a palota gyermekeivé. Megismeritek az Uralkodó nyelvét és a királyi viselkedési formákat. Akkor már egyetlen, legapróbb jelzésétől is örömtől szökell szívetek.

Műveljétek ki az imát. Az fog a Paradicsomba vezetni benneteket. Megismeritek az Isten kegyelmét szembeszökő módon, magatokba fogadjátok a Menny örömét.

Könyörögtem az Úrhoz, hogy adja meg nektek az ima kegyelmét. Nincs más ajándékom, amit adhatnék nektek. Azt szeretném átadni nektek, amit a legbecsesebbnek tartok.

A Szentlélek kegyelme révén az ember sugarakat bocsát ki magából…. A másiknak azonban megfelelő készülékkel kell rendelkeznie ahhoz, hogy felfogja, hogy érzékelje a sugarak melegét.

Az ember a Jézus-ima által mindig örvendezővé, feltöltötté és megvilágosodottá válik.

Az ima által mindent megnyersz. Megtisztul az ember, felragyog és megszentelődik. Próbáld meg, hogy minden pillanatban a Jézus-ima tiszta levegőjét szívd magadba.

Akkor nyeri el a szerzetes a valódi örömet, amikor az ima által Jézus van a szívében.

Imádkozzatok, hogy adjon nekem az Isten türelmet, forró imát és felemelkedést Krisztusunkhoz.

Könnyűvé váltok és felszárnyaltok az imával. Krisztusunk jelenlétét elevennek fogjátok érezni magatokban és magatok körül.

Királyivá válik az a személy, aki Istennel egyesül. Akkor nagyon ügyel majd a szavaira, hiszen arra vágyik, nehogy meg kelljen szakítania titkos beszélgetését a Királlyal. Valahányszor mások, akik hozzá fordulnak, nem fogják fel azt, nagyon kifárasztja az őt.

Szeretném, ha az ima állomáshelyeit létesítenétek szigeteinken.

Azt szeretném, hogy hallhassam bennetek az Úr hangját. A szívetekből szóljon az Úr. Váljatok az Úr trónusaivá, az ima által.

A lelki életnek nagy örömei vannak. Repülsz, elmenekülsz a világból, semmit sem számítasz ki előre… Váljatok gyermekekké, hogy az Isten lakozzék a szíveitekben.

Az ima mindent elrendez. Még a tengeren is járni tudsz. Megszünteti a távolságokat. Az emberek akaratát megváltoztatja. Bátorságot, hitet és türelmet ad életünk minden napján.

Törődjetek azzal, hogy lelketek egyesüljön Istennel.

Amikor az ima, a hallgatás és a meditáció ösvényein jártok, meglátjátok majd, hogy Krisztus a szívetekben él.

A Legszentebb Istenszülő őrizzen meg téged, Krisztus lakozzon szívedben. Ez, gyermekem, a tökéletesség.

Amikor hozzád lépek, szeretném, ha Krisztus szólna hozzám a szívedből, te pedig halljad azt, amint a Vőlegény az én lelkemből szól hozzád és akkor következik be a valódi, misztikus ünnep.

Isten kegyelme, a lelki egyesülés átformálja, másik emberré válik, eltűnik a félelem. A határtalan kegyelem nem fél a haláltól. Ezt az életet, bármily szép is legyen az, szolgaságnak tartja.

Szükség van türelemre és imára, hogy ne essünk hibába.

Ahhoz, hogy a szerzetesség, a lelki élet örömeiben részesülhess, mindenképp ki kell művelned lelked erejének teljességével az imádságot, a türelmet és a hallgatást. Az imádság nélkül nem könnyű se türelmesnek lenni, se hallgatni. Isten kegyelmével ezeket megvalósítottam életemben. Ezek azok, amik segítenek bennünket abban, hogy Krisztus szívünkben lakozzék.”

Amfilokhiosz Makrisz szentéletű pátmoszi atya (1886-1970).
forrás: Amphilokhiosz Makrisz gerón, Kortársunk Pátmoszról, Eptalofos kiadó. (www.eptalofos.gr) 

Szeretetláng Creative Commons License 2012.12.31 0 0 122

"Légy áldott Jézusom,
aki megmentettél engem!
Légy áldott Jézusom,
aki tápláltál engem!
Jézusom szeretlek,
taníts, hogy még jobban szeresselek!
Amen." 

Szeretetláng Creative Commons License 2012.12.30 0 0 121

„Atyám, kérlek nyilvánítsd ki nekem szeretetedet,
mert ha kinyilvánítod szereteted,
akkor Szent Arcodat nyilvánítod ki.
Ragyogj rám, ne engedd, hogy megtévesszenek!
Légy Vezérem, Mesterem, Nevelőm,
hadd tanuljak ajkadról bölcsességet!
Amen.” 

Szeretetláng Creative Commons License 2012.12.29 0 0 120

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!