Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Most már nem linkelek közvetlenül belpolitikai tartalmat, szóval érdemes megnézni a Telexen Ungváry Krisztiánt, mai anyag, ez szerintem így beleférhet.
Hülye:) Ennek semmi köze a szakmámhoz, 2009-ben meghalt egy nagy szerelmem, és utána találtam rá a fórumra és dúvadkodtam rendesen fájdalmamban, zanzásítva ennyi.
Erről mondjuk írhatnál ennél kicsit bővebben is, vagy célozhatnál konkrétabban, mivel én voltam a hivatalosan utolsóként magát a topikba beverekedő noxer- lényegében IRL is összevesztem a csapat 70%-ával- mégis egy büdös szót sem értek ebből, amit írsz. Nyilván csak ha kedved van, vagy egyébként belefér.
Égett a pofám a Machete miatt, mert pillanatnyi heccnek gondoltam, ami aztán úgy maradt. Végül úgy döntöttem, hogy utólag legalább kapjon arcot a topik.
"A félreértések, téveszmék egyik színtiszta példájaként."
Hát... ezekre az egész Fórumot ide lehetne rángatni. És Hümi nem hiszi el, hogy ezek 95%-a pont a nonverbális (értsd:az IRL) információk hiányából fakad.