Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Nem tudom, kicsit a misztikus, meg vámpíros meg túlvilágos sorozatokból telítettnek érzem a piacot, és amolyan divatmeglovaglásnak a rengeteg ilyen sorozatot. (a Doctor Who azért kivétel számomra, mivel abban mindig jelen van az önirónia is, erősen).
Ezzel együtt majd lehet, hogy belenézek a Misfits-be, próba-cseresznye alapon.:)
Okéj, akkor nem mondtam semmit a mainstream és jelenvalólét kapcsolatáról :D Doctor Who-ból nekem csak a David Tennant-féle éra volt nézős, azóta nem. Neked a Misfits tetszene... :)
Én egyelőre a 6. évad elején járok, és nagyon élvezem az angol eredeti hanggal nézését, sokkal jobb, mint szinkronnal-még ha a szinkront egyébként kiválónak is tartom, de szükségszerűen nem tudja pontosan visszaadni az eredeti miliőt-.:)
Tökoké ez.
Azt nem értem csak, h az első évaddal mi a gondja?
"most pörgött fel"? Már az IS pörgött, héló (sőt!)!
A második volt béndzsa zsákutca csak.
„All this time, running from walkers, you forget what people do.” (Akik az első két évadot már látták, azoknak spoilermentes.) Dale előző évad végén bekövetkezett halála nyilvánvalóan nem csak azért volt fontos állomás a sorozat életében, mert egy főszereplővel megint[...] Bővebben!Tovább »
The Walking Dead s03e08 - kérem szépen, ilyennek kell lennie egy szezonszünet finálénak! azt hiszem ezzel a résszel elleszünk februárig. már-már gore-ba hajló látvány, elképesztő fordulat (bár én sejtettem és írtam is ide), amivel teljesen új vágányra teszik majd a sorit. az évad második fele várhatóan egy durva háborút mutat majd be, nem semmi lesz:)
Köszi.:) Igazából a Maffiózók, a The shield, vagy a Lost is mainstream volt (bár a Maffiózóknál lehet, hogy vitatható a kijelentés), és én mindegyiket nagyon kedveltem.
De nézek én olyat is, hogy Doctor Who, szóval széles ízlésspektrumon belül választom ki-öntörvényűen- a kedvenc sorozataimat.:D (meg nézem a két régi CSI-t, a Gyilkos elméket, azok igazán mainstreamek).
Örülök,hogy rászoktál! Őszintén szólva nem voltam benne biztos, hogy egy mainstream sorozat mennyire jönne be Neked, épp ezért még jobban örülök :D *a hatodik évad nálam a leggyengébb a szórásban, a hetedik ellenben eddig mindent visz*
Egyre árnyaltabbnak érzékelem a sorozatot. Ez kifejezetten 10/10-es évad volt számomra (jó, nagyon elkésve kezdtem el, de 30-40 nap alatt ledaráltam 5 évadot).
Na szóval, Julia Stiles nagyon "feldobta" számomra az évadot. Nem mintha Jennifer Carpenterért nem lennék egyre jobban oda (aki ugye Michael C. Hall felesége volt...). De Peter Weller is üdítő színfolt volt, jó nagy öregeket látni a porondon.
A korábbi évadokban nem éreztem egységesnek a bonyolítást-cselekményt, bár magyar szinkronnal nyomtam le (lustaságból), és annyi leesett, hogy eredetiben teljesen más a hangulat, ahogy belenéztem angolul. Ezzel együtt nem kárhoztatom a szinkront, kíváló munkának vélem.
No de innentől csak az angol verzió marad.
A korábbi évadok kapcsán az 1-2-4 volt kiemelve színvonalban, ahogy emlékszem, nekem a 3. sem volt gyenge, bár ott a Miguel szál talán tényleg kissé elnagyolt volt.
Kíváncsian várom a 6. és 7. évadot, immár angolul.
(a fene egye meg, az évadzáró 3-4-5 epizódokat kénytelen vagyok kíváncsiságból egyben lezavarni, még ha nem is úgy terveztem:)