"90%++ fehérjetartalmú izolátumot" - Versenyfelkészüléskor biztos fontos, hogy minél tisztább proteint fogyassz, de például tömegeléskor szerintem tiszta felesleges ennyire rámenni a minőségre. Persze akinek anyagilag nem megterhelő, azt nem akarom lebeszélni róla.
Hát én eddig véjprót nyomtam mindkét ízben bár nekem az ananász-vanília jön be. Aztán megkóstoltam ezt is de ízre fos érződik qrvára a csoki: http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=3657 Meg eccer rendeltem Anabolic-Wheyt de nekem rettentően édes. Úgyhogy vissza a véjpróhoz, ha a Bunnynak jó volt akkor nekem is jó lesz...
viszonylag alacsony proteintartalom, sok cukor, aszpartámos (sehol nem használják máshol) xszantán. az egy dolog, hogy a "legnépszerűbb protein" ez, de ettem már jobbat, ízre, minőségre egyaránt. pl: 9 rongyért kapok 1,6kg 90%++ fehérjetartalmú izolátumot, amibe NAG, BCAA plussz van, aszpartámmentes, 0g cukor. És az íze is sokkal jobb. (choholate fudge)itt van kár, hogy nincs nagyobb kiszerelésben. ez a legjobb amit eddig ettem.
"nem nagy minőség" - Én ezzel nem értek egyet. Egy átlagos, nem versenyző testépítőnek szerintem tökéletesen megfelel a WheyPro. Persze jobb az izolátum, de nem nagy a különbség.
persze. csak számolj utána mennyiből jön ki. azonkívül edzés után inkább izolátum kell, nem koncentrátum. a wejprót nem fikázom, mer én is szoktam használni. ha vékony vagyok anagilag. de nem egy nagy minőség, azt be kell látni.
Amúgy kösz a tippet. Ha egyszer sok pénzem lesz a Viatargo Crx-et szeretném kipróbálni, abba két kanál véjpró és kész a tökéletes edzés utánni turmix...
Bugi. legközelebb, ha shakelsz, elöbb a cukrot tedd be, utána a proteint. azt fogod tapasztalni, hogy a dextróz lemegy az aljára, de a protein fenn uszik a tetején. na mi lehet ennek az oka? (6.as fizika) egy wp adagolókanál nem a tömeget méri, hanem a térfogatot. egy adagolókanál dextróznak és proteinnek a térfogata egyenlő. nem a tömege. ha higannyal öntenéd tele, az is 30g lenne, szerinted?
egy adagolókanál dextróz kb 50g. (zabpehely 25g, rizs 60g, maltodextrin 40g) ha nem, akkor viszem vissza a mérlegemet! :D
Gondolom az "edzés utáni" alatt fehérjeturmixot értesz. Ha nem megy a külön adagolt dextróz, akkor szerintem igyál Volumass 35-öt. Abban is van 40g szénhidrát, és hátha az nem rontja el az étvágyad.