Figyelemreméltó a kapcsoló celuzzal való falhoz rögzítése is, és dicséretre méltó Bélának az előrelátó védelmi gondoskodása Citromka szempontjából, mely szerint a cica ne jáccon a tűzzel.
Kvázi a csillagcsavarhúzó sem kellhet feltétlen a kapcsoló cseréjéhez, deviszont egy fázisceruza (csavarhúzóval kombinált) sürgősen jó lenne, ha volna a portásnak kimaradva. Tapasztalásból hallottam még az oskolában. Ha én elég bizalminak számítok, szívesen megoldom Béla hatalmas gondját.
Ma reggel a konyhai villanykapcsolóm a kezembe maradt és egy kicsit szikrázott a fal. Jókora riadalom támadott belém, mert félek a nagy mennyiségű áramtól. De szerencsére nem történt baleset. A kapcsolót celuzzal a falhoz ragasztottam, hogy Citromka nehony játszon vele. Viszont sürgősen szereznem kell egy szakembert aki mestere a kapcsolónak. Dalnokiné Esztike már nyomoz ez ügyben, merthogy a villanyszerelés bizalmi munka, oda a legjobb kell. Frici pedig szerzett egy kappucsinóért cserébe 2 darab nulla percig sem használt kapcsolót a portástól. Véletlenül kimaradt, amikor cserélték a kapcsolókat az ebédlőben. De volt még vízmértéke is, de az nem kell. Viszont csillagcsavarhúzót szerez nekem, akár nagytételben is. Szóval megvan a feladat. Mindenki segít és telefonál, keresik a megfeleő személyt aki rendbehozza az áramom.
Háááááááááhahahahaha-hihihihi!!!! (Mindez közel a magas céhez!) Már lehet, mert békés otthonomban olvasom!:DDDDDDDDDDD! Ződ vagyok és csííííínos!:DDD! Aas gé, bearanyoztad a napomat máról!:))))) :DDDDDDDDDDDDD!!!
Jaaaajjj, istenments, én ezt éppen pozitívumként értettem. Nekem is van egy ilyesfajta leányom, bizonyos fokig büszke vagyok rá, de anyai szívem sajnálkozik azon, hogy a hagyományos-klasszikus szerepeket (feleség-anya-nagyi) talán sose fogja megélni.
Csupán a nőnap alkalmából utaltam a kivívott majdnemegyenjogúságunkra.
Nékem átadtak ajándék szempontjából egy hóvirágos szép fenyképpel tarkított szórólapot, ami arról szól, hogy így néz ki a tavasz hírnöke, amit természetvédelem végett nem lehet leszedni a nemzetközi nők napja alkalmából.
Nagyon frappáns ötlet volt szerintem, pláne hogy egy szép gömbölyű mákkal töltött kalács is járt hozzá.
:DDD! Doptam egy hátast! Most meg a velem szemben ülő fiatalember kérdezett rá, hogy mit emelkedek fel és alá olyan dinamikusan és közben mér nyikorog tempósan a székem, valamint megérdeklődte, hogy jól szolgál-e az egészségem, mert nagyon vörös a fejem és az nem egészséges. :DDDDD
Hát én is kultiválnám a jól kereső szingli hölgy szerepkörét, de már az a vonat már dinamikusan elszaladt. Perpill ott tartunk, hogy örüljünk, ha van hol akárhol is keresni valamennyit...