Ezt nem gondoltam volna. Grat az Astrosnak. Clemens miatt örülök neki.
Szerintem teljesen kétesélyes a sorozat. A Clemens-Oswald duó hozhat két meccset és ha az ütők is tartják bombaformájukat akkor ők is hozhatnk két meccset. Szerintem 4-3 lesz a vége de nem mernék a győztesre tippelni.
Game 1: HOU @ STL, WED 8 P.M. ET FOX
Game 2: HOU @ STL, THU 8 P.M. ET FOX
Game 3: STL @ HOU, SAT 4 P.M. ET FOX
Game 4: STL @ HOU, SUN 4 P.M. ET FOX
Game 5: STL @ HOU, MON 8 P.M. ET (if necessary)
Game 6: HOU @ STL, WED 4 P.M. ET (if necessary)
Game 7: HOU @ STL, THU 8 P.M. ET (if necessary
ALCS
Game 1: BOS @ NYY, TUE 8 P.M. ET FOX
Game 2: BOS @ NYY, WED 8 P.M. ET FOX
Game 3: NYY @ BOS, FRI 8 P.M. ET FOX
Game 4: NYY @ BOS, SAT 7:30 P.M. ET FOX
Game 5: NYY @ BOS, SUN 7:30 P.M. ET (if necessary)
Game 6: BOS @ NYY, TUE 8 P.M. ET (if necessary)
Game 7: BOS @ NYY, WED 8 P.M. ET (if necessary)
Ami igazán fájó, úgy kaptunk ki a hottest teamtől 5 meccsben, hogy amig az ő nagy embereik (Biggio, Berkmann, Bagwell, Beltram) életük legjobbját nyújtották, addig a mi nagy embereink (Giles, Drew, Chipper) egyetlen egy darab extra basehit-et nem volt képes ütni az 5 meccsen!
a tavalyi Bosox-Yenkees utolso meccset Aaron...Bostnbon neztem vegig. A meccs utan frankon egy varos zokogott, es mar masnap a visszavagasrol cikkeztek az ujsagok. Itt az ido Bosox, hogy az atkot megtorjetek! Le az "evil empire"-ral :D
S ez nálunk is volt tető, és nálunk is az ellent segítette.
A másodikban Biggio egy foul ballja, ami sima out lett volna, eltalálta a tetőt, és hiába fogtuk meg a megpattanó labdát is, ez igy Houstonban nem out!
Két dobással később Biggio 3 run homert küldött ki a stadionból.
Egy ujabb comeback, ezuttal 1-5-rol!! Sierra 3 run HR-el egyenlitett, de sztem A-Rod meccse volt. A gyoztes run-t szinte egymaga hozta ossze: double utan ellopta a 3.-at es egy wild pitch-et kovetoen beert! Ha Santana-t nem is the a bullpent sikerult megverni.
Sheffield gyenge napot fogott ki, Jeter sem tundokolt (4 strike out).