Mo.-n nagyokat lehet bukni a koncertekkel. Volt már asszem U2-n is félház. A Deep Purple-t pedig 96-ban szintén át kellett tenni az Olimpiai Csarnokból a BS-be. Ki érti ezt???
A Metallica mindig is az MTK pályán adott önálló koncerteket, a Maiden szempontjából pedig reális a Pecsa, ld. 1995. A Priest klasszikus felállásban sem biztos, hogy túljutna mondjuk a Pecsánál... A maszkos Kiss is érdekes volt a Pcsa szabadterén.
A Blind Guardian a Wigwamban játszott, de a Hammerfall meg a Strato simán megtölti a Pecsát. Bécsben mindannyian a wigwmamnyi méretű Planetben játszanak. Nincs kialakult rendszer.
Persze a közönség is hibás. Haragszom a "kényelmes" rajongókra, azokra, akik nagy nehezen leslattyogtak a 2000-es Maidenre, mert emlékeikben halványan élt a régi felállás emlékképe. Ugyanez a Sabbath esetében: a Tony Martinos csapatot b*tak megnézni, de az Ozzy-s koncertre megtöltötték a Kisstadiont.
szerintem 2003-ban (ha ez a koncertezési tendencia marad itt nálunk) is benyomják a rohadt petőfibe ha még nem dől össze addig. ezek semmiből nem tanulnak.
bezzeg djbobo meg a tüptürürüpös mittoménhogyhivják csaj, valamint a honaljmirigyről már ne is beszéljünk meg ha élne még jimmi... ezek minden gond nélkül egyből beférnek a bs(a)-ba.:O(
Látod ezt én se értem. Az Iron Maiden nem az a zenekar, amit csak úgy megun a nép. Csak a hangzással ne játszák el ugyanezt.
Valami illetékesnek szólni kéne még időben, hogy most ne sporoljanak a hangerővel.
Egyébként Zágrábban tényleg átpakolták a helyszint:
Management have just confirmed that owing to an overwhelming response to tickets in Zagreb, Croatia they have had to upgrade venues from the 7,000 seat Dom Sportova Hall to the 20,000 seat Radnik Stadium. The date remains Saturday June 17th.
/www.ironmaiden.com/